Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rrryfka

JESZCZE RAZ PYTANIE O TE SZMINKI KTÓRE PONOĆ SPRAWIAjĄ,ŻE USTA SĄ WIEKSZE..

Polecane posty

możecie dokładnie poda ich nazwy i gdzie można kupic! I która waszym zdaniem najlepsza ! DZIĘKI Z GÓRY zA ODP.

Gość upupupup do góry

Gość iśkaaaa
nie pamietam nazwy, city cos tam, kosztuja od 90 zl do 150 zl w zaleznosci od pojemnosci. Wlasciwie to jest blyszczyk a nie szminka, mialam go ale juz mi sie skonczyl i wywalilam opakowanie do kosza, wiec nazwy nie mam jak podac. Strasznie szczypie niestety tuz po nalozeniu :( i dziala na zasadzie podraznienia, wywoluje jakby lekką alergie i dlatego powieksza usta- tak jak napisano na opakowaniu o jakies 20% robia sie one wtedy przerazliwie czerwone, dlatego ja na nie nakladalam jeszcze blyszczyk koloryzujacy, zeby to zakryc. Moze byc, ale wiecej juz go nie kupie- za duzo kasy, a efekt niezbyt.. w dodatku boli :o

nie kupuj bo ja mialam juz chyba wszystkie kosmetyki do powiekszenia ust, zaczynając od balsamow, przez szminki, kremy na błyszczykach koncząc. W tych blyszczykach itp jest za malo substancji, powiekszajacych, ktoreby przeszly przez naskorek warg i dalyby jakikolwiek efekt