Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agapiszon

Czy jest tu jakaś Mama wcześniaczka???

Polecane posty

Jeśli tak, proszę o odzew. Tak trudno czasem z takim maleńtasem. Przydałoby się mieć z kim podzielić uwagami.

Gość koloruś
a tak z ciekawości w którym tc urodziłaś maleństwo??

32t to nie jest skrajne wczesniactwo, a masz jakieś problemy z maluszkiem? Powinnaś chodzić z nim/nią do neonatologa (do pediatry oczywiscie też) do skończenia pierwszego roku zycia przez dziecko.

Generalnie, to chyba większość jest OK. Ale brakuje rozmów, możliwości porównania, jak zachowują się inne takie dzieci. Nawet nie chodzi o rozwój fizyczny, bo ten łatwiej ocenić, ale np. o zachowania. Pod kontrolą oczywiście jesteśmy i to nie tylko neonatologa

Antydziecio: Wcześniak urodzony w 32tc wyglada tak samo jak dzieci urodzone o czasie! Ale widzę, że Ciebie matka skrzywdziła tym, ze wogóle zaszła z Tobą w ciążę! Biedna kobieta!

A ja sądzę, że przez telefon i połączenie zostało nagle przerwane i wyszedł taki antydziecior paskudny!!!

I o co wogóle tyle krzyku? Jak ktoś chce dziecko to ma, a jak ktos nie chce to nich tak robi żeby nie miał! I po sprawie!

No może ty tak robisz, ale ja napewno nie i nie zyczę sobie, żebyś mi ubliżała! Jak chcesz się wypowiedzieć to z kulturą proszę!

Nadal mam nadzieję, że któraś się odezwie. A tych kilku powyższych wpisów możemy uznać, że nie widzimy.