Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małżeństwo

Oburza nas to co sie tu dzieje. Naprawdę jesteście prymitywni.

Polecane posty

Gość MNIE URZEKLO TO ZE
JESTES PUSTA A BAWISZ SIE W MADRALE PRZEMADRZALAZAROZUMIALA UDAJACA OBEZNANA I "TOLERANCYJNA" WIDAC ZE CHCESZ BYC POSTRZEGANA JAKO INTELIGENTNA NIE BARDZO CI JEDNAK WYCHODZI:p

Urzekła mnie twoja zdolność do psychoanalizy tym razem. Naprawdę nie masz nic do roboty przez całe dnie?

Gość MAM p
BEDE NAWRACAC TAKIE GLABICE TY ZA TO MASZ DUZO DO ROBOTY HEHE JA PRZYNAJMNIEJ JAK CHCE SIE DOWARTOSCIOWAC TO WCHODZE TU ZEBY POCZYTAC JAK SIE PRODUKUJA TAKIE MATOLKI:p

Gość NO WIDZISZ I WSZYSTKO JASNE
:)

O matko ale żenada. Proponuję wybrać się do szkoły podstawowej, skończyć pozostałe dwie klasy, które Ci brakują do pełnego wykształcenia podstawowego, nabyć drogą kupna słownik ortograficzny, a następnie wypowiadać się na temat. Poziom tych postów świadczy o średnim ilorazie inteligencji osoby piszącej. I nie krzycz człowieku (caps) bo tu wszyscy po cichutku rozmawiają ... :-0

Gość jolcia budyniowa
pierwszy wpis ciekawy, w miare uplywu czasu chamstwa wzrost w postepie geometrycznym.malzenstwo ma racje. odjechane fantazje - przerost id i chore libido. i tak kazda wyuzdana niunia z tego forka czeka na ksiecia z bajki co bedzie ja kochal do konca zycia, dawal kwiaty i calowal w uszko. ehh takie czasy...

Gość kisielowa dama
;) ano kazda czeka pewnie na taka milosc Sek w tym ze do takiej zuzytej( ze tak to nazwe) taka milosc nie zawita bo czy facet ktory jest wierny ma dobrze poukladane w glowie(taki jak szanowny zalozyciel topicu- tu komplement w strone tego pana) chcialby dotknac taka wyuzdana nie mogaca nic procz rozjechanego bzykanego przez przygodnych tylka ? Nie! A jak nie chcialby dotknac to tym bardzoej nie chcialby z taka postacia byc Taka prawda!

Gość slodka chwila
a nieprawda jest to. byc by chcialby przez sekundke, dotknac wyjechanego tylka, wypukac, wyrypac...i zapomniec. ale komorke spoleczna na ten przyklad, albo zwiazek stworzyc - o, to nieee, bleeee

Gość no wypraszam sobie
Ale ja jakos bym takiej nawet butem nie dotknal:P Brzydziłbym sie jak ścierwa

Gość Czekolada Milka
O ludzie, co się z tego forum porobiło.... Małżeństwo!!!! Nie martwcie się, sami nie jesteście. Ja, mój mąż, i nasi znajomi a jest ich sporo, też należymy do kręgu tzw. NORMALNYCH ludzi. Nie zdradzamy się, kochamy i jest dobrze. To naturalne, że na ludzi takich jak my zaraz rzucają się z obelgami i bluzgami całe watachy nieszczęśliwych, niewyżytych seksualnie albo rzucających się co chwilkę w ramiona innej osoby, ludków. Dlatego chyba lepiej jak nie ujawniamy swoich "staroświeckich" i "średniowiecznych" poglądów na forum. Widzicie, co się dzieje.... Teraz jest "trendy" , czy tam "jazzy" zdrada, trójkąty, czworokąty, i inne debilizmy prowadzące niestety do katastrofy - nieuchronnie, do pogrążenia się w pustce i samotności. Aha, nie jestem starą dewotą, mam 28 lat i 7-letni staż małżeński.

Gość batonik ikar
oj milka milka pewnie był twoim pierwszym i dzidziusia ci zrobił, teraz siedzisz w domu pieprzysz pierdoły i mawet myślisz o swoim księciu.:D A co masz zrobić przyznać przed soba że mogło być inaczej?Wieczorami tylko "po udanym tradycyjnym sexie" możysz sobie o tym gościu co go spotkałaś na ostatniej imprezie by ci batonika ostro zapakował :P

----> malzenstwa. Popieram po czesci Wasze poglady, ale z mojej praktyki terapeutycznej niezbicie wynika..., ze niektorzy MUSZA , niestety pocalowac WIELE, ZAB , zanimjedna z nich zamieni sie w Ksiecia, lub Ksiezniczke ich ZYCIA! Wy sie odnalezliscie --- ale nie wsZyscy maja TYLE szczescia! Zyjmy tak , jak NAM jest wygodnie, i nie odmawiajmy prawa do zycia TYM , ktorzy czuja sie zagubieni, i szukaja swojej polowki , na droge zycia. Szanujcie , Moi Drodzy Wasze szczescie, to , ze sie odrazu dobraliscie idealnie..., ale nie plujcie na TYCH, ktorzy mieli MNIEJ szczescia od Was!Pod maska \"idiotow\" , czesto kryja sie samotni ludzie , ktorzy ...nawet o TM , nie wiedza , bo zagluszaja swoj bol bycia singel. Pozdrawiam!

Gość chcialem zauwazyc
ze wykleta gorraca nie jest singlem:) a stuka sie w wielokatach w klimacie para z para:/ dlaczego nie czytacie uwazniej?

Gość osmiorniczka z plasteliny
chyba temat stal sie niewygodny dla wyuzdanych ludzi" na topie" hihihih malzenstwo brawa dla Was!!!!!

temat nie stał się niewygodny tylko ile można rozmawiac z kimś w klapkach na oczach, bluzgającym jadem i nazywającym \"dziwka, szmata, suka\" wszystkie osoby ktore ośmielają się mieć inne zdanie a nie daj Boże poparte racjonalnymi argumentami ? :-0

Gość osmiorniczka z plasteliny
niestety czytalam cala dyskusje uwaznie i nie widzialam zadnych konkretnych argumentow ze strony ludzi braniacych chorych wypaczonych zachowan. To dewianci ktorzy pocieszali sie nawzajem. Tyle

argumentów nie znalazłaś, ale widzę że temat bluzgania jadem, klapek na oczach i wyszukanych epitetów ze strony \"obrońców moralności\" skrzętnie pominęłas ? ;-) Bardzo zgrabnie i dyplomatycznie ...

Ośmiorniczka - gdzie Ty tu widzisz chore zachowania ? I do tego wypaczone...Może nie masz szczęścia w milości,albo Twój partner ma członki z plasteliny.Bo mniemam,ze dobierasz sobie partnerow wg.gatunku,nie mieszając nacji.Macki Twojego purytanizmu nic tu nie zdziałają.Nawet gdy jest ich osiem...

chodźmy stąd Mr. Hyde - my tolerancyjni dewianci nie powinniśmy plugawić świętych racji \"nieomylnych\" co do reguł współżycia

-----> chcialem zauwazyc... nie podejmuje tematu \"stukania \" :-( (ciekawe slownictwo :-( ), sie w parach..., z teorii temat jest mi znany, z praktyki NIE, ale ... jesli TYM ludziom jest z tym , dobrze , to co Cie to obchodzi? Nie sadze aby zmuszali Ciebie sila , do takich praktyk. To ze ja sie nie \"stukam\" w \"parach\" , nie daje mi prawa oceniania tych, ktorzy TO robia!Jestem mezatka , z 24 letnim przeszlo starzem,ala zawsze bylam tolerancyjna dla innych. Nie wlazilam im , z butami w ich osobiste zycie..., Jesli Wam , zachowania innych ludzi nie odpowiadaja , nie czytajcie tych topikow... ja wlasnie tak robie..., ale moze do tolerancji skalnia mnie moj zawod? Pozdrowka! :-)

jolka - zrób im gratisową psychoanalizę :-D Mr. Hyde - mojego męża też nie ma - proponuję postukać się u Ciebie a później zerżniesz mnie u mnie. Pasuje ? ;-) :-D :-D A na końcu zapukamy po sąsiadów i zrobimy czworokąt :-P

Gość chochelko do ciebie
alez robisz z siebie idiotke kokietujesz udajesz zalotnisie trzepoczesz rzesami no doj juz spokoj przeciez nie jestes taka glupia ja wiem ze laski lubia adorowac ale ty to normalnie sie upokarzasz dziewczyno wyluzuj!! bo robisz z siebie tepawa idiotke nieudolne proby zwrocenia na siebie uwagi.. glupia nie jestes bledow nie robisz ale zachowujesz sie jak gowniara jakas pseudointeligentna:P wy lu zuj

dziękuję za zbędną analizę jest różnica między trzepotaniem rzęsami a zabawą - widać dość cienka jeśli jej nie zauważasz. Przykro mi :-)

Chochelko nie daj się sprowokować. Naszemu ponadnaturalnie inteligentnemu i porządnemu forumowiczowi właśnie o to chodzi.

Kafe czy ja robię z siebie idiotkę :-( ? snif ..... snif .... Nie dość, że szmata kurwa dziwka puszczalska i bura suka to jeszcze idiotka buuuuuuuuuu :-D :-D :-D

Widzę dyskusja była dość długa. Bardzo się cieszę, że są nawet na takim forum jeszcze małżeństwa z prawdziwego zdarzenia. Niestety z żonką stwierdziliśmy, że to nie dla nas miejsce:) My wolimy o sexie z kultura.. razem.. normalnie i po ludzku( nie oznacza to że w tle słychamy Radia Maryja:P). A nie tak jak tu - bez jakiegokolwiek polotu.. jak zwierzeta. I my również bardzo prosimy nad zastanowieniem się podczas dobierania i używania słów. Kochać a \"jebać\"( przepraszam ze wulgarność) to nie to samo. Kocham to się ja i moja żona. A większość z was na forum poprostu się \"rucha\". I nie gorszcie się moi mili- przeciez jesteście bardzo tolerancyjni:).. A tak w ogóle czy ludzie którzy pieprzą się jak zwierzęta i są tak bardzo tolerancyjni mają prawo gorszyć się wulgarnymi wypowiedziami?? Jak może was gorszyć to co robicie? Nie czujecie wstrętu pierdoląc się jak stado królików a czujecie wtręt do trafnej nazwy tego co robicie? Dziwne Dzięki za włączenie się do dyskusji. Pozdrawiamy