Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jubi dubi

Dla ZBYSZKA ciumek od HALINKI!!!!!

Polecane posty

Gość jubi dubi

:classic_cool: ❤️

Gość jubi dubi
aaaaaaa jakkkkk!!!!!!!!!!!! hehehehehejehehehe mój Zbysiu poszedł własnie krowy doic kury nakarmicdo obory a ja ino siedze w chałupie sama ino i czekam zeby sie schowac z nim pod pierzyna . :D

Gość jubi dubi
bo my ino mieszkamy se wewsi utency mój Zbysio fajny chłop i robotny je i wszystko zrobi i chałupe naprawi ino i je nam dobrze ze sobo. Zbyszek jest jak ogier w nocy te jego rece smierdzące od gnoju . ja jeste jego kobuieta solidna baba ,tera jeste u sasiadki i pisze na kafe kafeee... kafeteri chyba cholrea jezusienki tak sie pisze ino

Gość jubi dubi
powiedzcie mi ino ludzie czy mozna nas ino nie kochac ??? :D ide jzu do chalupty Zbyszko wróćił drze sie od progu " gdzi e obiad kobieto"

Gość jubi jubi
łoch jak się z tym moim zbychem porządnie pod kołderą pofigklowalam, aż mi sie moje uszy trzesą , ino mi sie nie oderwały.... a za 10 minutek mecz będzie więc musze podreperowac antenę od 30 letiego telewizora i zbychowi obciągnąć żeby sprawnie kibicował....ach ino pierw na stle postawie paluszki z promocjiz biedronki i szklanice zsiadłęgo mleka prosto od mej krasuli :)