Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lezkkka

nienawidze siebie i swojego zycia

Polecane posty

Gość lezkkka

Jeszcze pół roku temu bylo tak wspaniale .A teraz niewiedzac w sumie czemu jest zle..sytuacja przedstawia sie nastepujacą: moj facet wyjechal nie bedzie go jeszcze pół roku , nie moge na studiach sie uczyć ,biore ksiazke i nic ,nienawidze ,mam jakos blokade ...ajeszcze niedawno kochalam swoje studia ...do tego wszystkiego obzeram się w ciagu 2miesiecy przytyłam-5kg.. i tyje nadal a powinnam nawet pare kg zrzucic...Wogole niewidze sensu zycia ,najchetniej bym tylko spała ,ogladala tv i siedziala na glupich czatach niewiadomo po co:(( mieliscie tak moze kiedys?

Gość very
i co masz zamiar z tym zrobić?

Gość lezkkka
ja codziennie mam jakies plany ,zazwyczaj są one wieczorem a rano znowu od nowa , niewiem co mam robić

Gość aaaaaaaaaaaa
ja mam to samo

Gość lezkkka
aaaa i co mamy zrobic??:(

Gość yez nienawidze swojego zycia
choc studia dawno skonczylam nie mam faceta jestem sama jak palec na tym swiecie ani rodziny ani siostry ani matki ani ojca, wszystko uklada sie nie tak jedyny sukces ze skonczylam studia i mam prace która daje mi niezalenosc pozatym porazka nie chce mi sie zyc, po co i dla kogo? mam dośc barowania sie z zyciem i wiecznej walki...a niektórzy tyle dostają od losu..ja nic nie dostalam na wszystko musialam sama zapracowac...na milosc nie umiem..:-(

brzmi jak depresja. wybierz sie do lekarza i popros o recepte na nowego faceta ;)

Gość very
wieczorem napisz sobie co dobrego udało Ci się zrobić tego dnia i pochwal sie za swoje nawet małe sukcesy, nie rób zadnych "mocnych postanowien porawy"

jestem tak zrozpaczona, że zaraz obciągnę mojemu myszoskoczkowi :classic_cool: głosujcie: ma byc połyk czy nie?

Gość lezkkkaprawdziwa
ktos sie podemnie podszył..ide w takim razie nei ma to sensu , a Ty podszywaczu nawet niewiesz co w tej chwili robisz, żegnam ,dzieki zamile słowa ,ale jak widzicie jzu nie ma sensu tu siedziec, pa

Gość tez nienawidze swojego zycia
Very Ja nie mam zadnych sukcesów na koniec dnia..na dodatek naduzywam alkoholu bo sobie nie radze z moim zyciem i moją samotnością wymyslilam sobie ze jak zostane alkoholiczką to bede sie mogla zgłosic do AA i przynajmniej z kims pogadac....bo teraz nie mam z kim... :-( oczywiscie nikt nie wie o moich problemach wszystko ukrywam skutecznie i w pracy udaje ze jestem hiper super mocna i twarda....a w rzeczywstosci? tylko ja wiem jak jest

Gość automatyczna sekretarka
:( tak dobrze wiem, o czym piszecie... rozstałam się z facetem, z rodzicami już zupełnie się nie dogaduję... nawet nie mam kasy, żeby zakupami chociaż sobie humor poprawić... w szkole stresy, nie mogę jeść... nie wymyśliłam sobie, że alkoholiczką będę... ale coś podobnego... nie wiem, ostatnio wchodzę na różne strony, szukam pomocy, przeczytałam na www.mydziewczyny.pl artykuł o odzyskiwaniu wiary w siebie, ale - wiadomo - czarno to widzę... chcę jeszcze walczyć, ale - sama?..

Gość Ej czemu ty ciągle
reklamujesz tą stronkę www.mydzieczyny.pl ??? 😡 Już chyba setny raz widzę jak ktoś wpisuje niby post chyłkiem reklamując ciągle tą stronkę 😠

Gość ullamcorper_velit_laoreet
Pabierz Michał Listkiewicz z PZPN Chszcił Średnie Nicponie Kapłana