Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozchwytywana

Nie bądź taka! Poradź!

Polecane posty

Gość rozchwytywana

Szybkie streszczonko mojego "problemu" :] Sprawa wygląda tak: -podstawówka : brak facetów ( w znaczeniu FACETÓW!) kumpli aż nadmiar - LO : bez zmian - studia: pierwsze 2 lata to co zawsze, ale... ale... tu pojawia się problem, bo kurcze nigdy jakoś mi nie przeszkadzało bycie singlem (kwestia przyzwyczajenia), ale nagle ni stad ni zowoąd (taki wyraz istnieje?! ;) ) pojawiają się faceci i to aż w nadmiarze, a ja nie mam pojęcia, któremu zaufać, który z nich może się okazać "tym" własciwiym, nie chcę ich testować po kolei (bo to nie o to chodzi) ale nie chce się też zdecydować na pierwszego z brzegu, czy zupełnie przypadkowego (rzut monetą) więc co mam robić? Jak będę się spotykać z każdym to w sumie nie wyjdzie mi z żadnym, ale jak nie poznam pozostałych to skąd będę wiedzieć czy dobrze wybrałam (bo właściwie to nie znam żadnego z nich, raptem kilka zamienionych słów). Nie mogę się kierowac urodą, bo każdy ma to "coś" choć te "cosie" się od siebie różnią. I ogólnie do bani-niby powinnam się cieszyć - bo wreszcie tyle szumu koło mnie, ale jakoś nie umiem :(

Gość rozchwytywana
hehehe! Zdjęć z krótką charakterystyką każdego - nie podeślę :P Wolałabym raczej jakąś radę- typu czy mam się spotykać z każdym z nich? czy mam im o isteniuniu pozostałych powiedzieć? czy mam ich wszystkich olać i wrócić do stanu z podstawówki i LO? Dobra rada! To mi się przyda :D

Gość spotkaj sie wiec z nimi
w wiekszym gronie (jakis wspolny wypad do pubu, dyskoteki czy gdzies tam) i poobserwuj. Poniej mozesz wybiorvzo wyskoczyc z ktoryms do kina, na piwo czy spacer. Nie spiesz sie i po prostu patrz co intuicja ci podpowiada...Az w koncu ktorys bedzie przewazal nad innymi :-)

Umów się z nimi na ostry gangbang w Biedronce po zamknięciu sklepu. Tam - między skrzynkami ze zwiędłą nacią i albańską pastą do zębów - przekonasz się, który najlepszy, najczulszy i który wyznaje zdrową zasadę teamwork\'u zamiast agresywnej rywalizacji :-)

Gość rozchwytywana
Czyli muszą się o swym istnieniu dowiedzieć... a czy to nie będzie głupio wyglądać? 6 facetów starających się i na tronie Pani i Władczyni (heh to niby ja) która będzie decydować o ich być lub nie być. Gdyby mi jakiś facet zorganizował takie spotkanko z kilkoma rywalkami to bym wstała i wyszła...

Gość rozchwytywana
No chyba, że to spotkanie byłoby w "biedronce" to bym przed wyjściem jakieś mleko i płatki kupiła :P

Gość mala ale co tam
ej nie rób tak zeby sie o sobie dowiedzieli i jesli sie nie znają to nie bierz ich wszytskich na jedną impreze heh bo sie jescze zaprzyjaznią i wtedy to dopiero bedzie lipa. Najlepiej posłuchaj swojego serduszka , który jest tobie najblizszy noi który tobą sie najbardziej interesuje

Gość nierozchwytywana
Spotykaj sie z nimi w większym gronie, ale nie ze wszystkimi naraz, bron boze ! :) Jak bedziesz szla gdzies ze znajomymi to wez któregoś, kiedy indziej wez innego i poznaj ich wszystkich. Na pewno ktorys z nich okaze sie głupim bucem juz na początku :P A nie masz tak że czujesz do któregos najbardziej mięte, najbardziej Cie pociąga? Albo najbardziej go lubisz?

Gość Przede wszystkim nie spiesz
się z tym wybieraniem. Obserwuj ich na spokojnie i wybierz któregos dopiero wtedy jak dojdziesz do jakichś wniosków że do któregoś z nich czujesz coś więcej niż tylko chłodna kalkulacja typu który bardziej właściwy. czekaj aż Ci serce zacznie bić mocniej na myśl o którymś. Nie znasz tego uczucia ? W ogóle co to za chłodna kalkulacja ? Jak masz na zimno kalulować który się będzie nadawał na twojego chłopa to lepiej żadnego nie wybieraj bo to się mija z celem.

Gość spotkaj sie wiec z nimi
hmm myslalam ze razem studiujecie... ale skoro nie, to po co masz im mowic o innych. Po prostu spotkaj sie z kazdym gdzies (przeciez nie zostajesz od razu oficjalna narzeczona i mozesz robic co chcesz... i po paru spotkaniach bedziesz wiedziala, czy chcesz sie nadal z nim widywac, czy absolutnie to wykluczasz. Bo nie sadze, zebys z kazdym na pierwszym spotkaniu do lozka szla...?

Gość Nie wybieraj żadnego
tylko spotykaj się z nimi i rozmawiaj z nimi jak dobra znajoma. Ci najmniej wartościowi szybko się wykruszą a ci którzy najpoważniej cię potraktują wyłonią się po dłuższym czasie

Gość rozchwytywana
Wielkie dzięki za porady:) Kurcze, o wiele łatwiej jest napisać o tym komuś obcemu i czekać na reakcje, niż pytać swoich znajomych, którzy (nie wiedzieć czemu) stwierdzili, że najlepiej zorganizować nocne bójki i tak jak w piłce - zwycięzca może być tylko jeden ;) Nie no jasne, że mogę im o istnieniu pozostałych nie mówić, spotykać się z każdym i ogolnie czekać na to co ma się stać, ale... zawsze stawiam się w sytuacji tej drugiej osoby i jak już pisałam, nie chciałabym, żeby facet na ktorym mi zależy spotykał się z innymi w celu sprawdzenia, która jest naj... To nie jest tak, że chłodno wszystko kalkuluję (ja naprawdę mam problem i nie śpie po nocach ;) ) każdy z nich ma w sobie "coś", jeden jest bardzo kochany (wymyśla co chwile coś co mogłoby mi sprawić przyjemność i rzeczywiście mu się to udaje) ; drugi jest baaaardzo dobrze wychowany (a ta cała otoczka dżentelmena zawsze mi się podobała) trzeci z kolei to taki typ hmmm dużego chłopca- głupie pomysły, ogólny śmiech i zabawa - nie można się z nim nudzić, a ostatni z kolei już by się chciał oświadczyć i świata poza mną nie widzi... dodam, że każdy jest przystojny... Niby lepiej by być nie mogło, ale ja nie chce mieć 4 facetów, chcę jednego!! Tylko którego?!