Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka24

czy mozliwe,ze moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość majka24

Czesc dziewczyny,okres spoznia mi sie juz okolo 10 dni,ale od wczoraj troszeczke pobolewaja mnie piersi czy jest nadzieja,ze to moze byc ciaza?Kilka miesiecy temu leczylam sie na podwyzszony poziom prolaktyny,a od wrzesnia staramy sie o dzidzie i mam nadzieje,ze moze sie udalo.Was bolaly piersi w ciazy?

Gość i znów kolejny ten sam
topik-rany boskie a my to ginekolodzy jesteśmy czy co?????

Gość majka24
wielkie dzieki,nie ma co na was liczyc.

My naprawdę nie możemy ci wiele pomóc. Oczywiście, że jest szansa, ze jestes w ciąży skoro tyle czasu spóźnia ci sie okres. Ale jedyne co możesz zrobić by się upewić to test! już napewno będzie wiarygodny. Pozdrawiam

Gość majka24
dzieki,troche mnie pocieszylas

Nie ma za co :-) wiem co przeżywasz, więc zrób test jak najszybciej, bo najgorsza jest niepewność

Gość anik77 ma racje zrob test

Gość mykaj
stad kretynko kolejna po raz milionowy ten sam temat zwariowac mozna, byl nawet topik pt denerwuja mnie pytania o objawy ciazy czy ty tego nie kumasz ze tu jest cos takiego niemile widziane i wysmiewane?????????????????????????? WRRRRRRR...

Jasne, że możesz być w ciąży, na wszelki wypadek kup sobie 2 testy dwóch różnych firm. Ja tak zrobilam. A objawy miałam takie same jak Ty, no i byłam w ciąży. Pozdrawiam

dziewczyno ,wez sie rozpedz tak porzadnie i pieprznij glowa w mur to moze zmadrzejesz , to co ty teraz chcesz , ze kazda ma pisac i co ci mowic : tak mozliwe ze jestes w ciazy albo: nie niemozliwe ze jestes w ciazy ??? czego ty chcesz ? po co denerwujesz nas ? a rusz tyleki idz do lekarza albo test chociaz zrob,po kiego h,, , pytasz tu???

Gość bolacy brzuszek
ty NOWA NOWA troszke szacunku./.. po to jest to forum by pytac... ja tez dzis pytalam czy mam isc na ostry dyzur bo vol brzucha mialam ... autorka topiku zapewne chce ,by te osoby, ktore mialy podobnie ,by sie takze wypowiedzialy... 🌻 jesli autorka topiku pragnie ciazy -to ja zycze ci z calego serca ,bys zostala szcxesliwa mama:)

nie ma to jak życzliwe kobiety.... czasem wolałabym być facetem, bo oni przynajmniej trzymają sztamę... to tylko baby potrafią być tak wredne wobec siebie nawzajem...

Gość i kolejny
topik o tej samej tematyce :( smutne to,naprawde, cholipcia,jak to wytlumaczyc raz na zawsze ze najprostsza metoda by dowiedziec sie czy jest sie w ciazy to zrobienie testulub wizyta u lekarza? nawet jakjestes bardzo uboga,to mozna isc panstwowoa na test te kilkanascie zlotych chyba ktos z rodziny by wyskrobal?bo podejrzewam, ze tu chyba o pieniazki chodzi tak? bo inaczej po co autorka topiku pytala by obcych ludzi na odleglosc czy jest w ciazy? hmmm...ja ci moge powiedziec ze moze i jestes a moze i nie jestes i co teraz ? juz wszystko wiesz i bedziesz teraz 9 miesiecy oczekiwala az sie dziecko urodzi bo ja ci przez internet z drugiegokonca polsku powiedzialam ze chyba jestes w ciazy??? cholipcia, troszke to przykre ze jeszcze kilka takich dziewczyn zyje na tym swiecie co przez forum pytaja o takie rzeczy,moze to z tego sie bierze ze taka osoba jest samotna i tak pragnie wzbudzic jakiekolwiek zainteresowanie swoja osoba i choc wirtualnie moc z kims porozmawiac,nie wiem ,naprawde niewiem,jak to jest,ale smutne to ze taka osoba chce byc mama...

Gość Perla
Ale chamidła są na tym forum, przecież jak nie chcecie komuś pomóc, to nie musicie tego czytać ani odpowiadać! Możesz być w ciąży, kup test, a najlepiej 2.

Gość a czy to
mozliwe,ze jestes autorka topiku i glupio ci z powodu gafy jaka popelnilas zadajac to pytanie i teraz przybierasz rozne pseudonimy i sie glupio bronisz ???:):):):;);););););;P;P;P;P bo ja mysle ze tak jest napewno! ;)

Gość buahahahahahahahaaaaaaaa
hahahhahaagahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahyaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggggggggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P::P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P NO !!! NA BANK JESTES :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:ppp:p:p ALE DEBILKA ;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P A KYYYYYYYYYYYSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ STAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość takto mozlwe
ale kotus zrob sobie tescik co?

Gość MAAARGAARITAAA sl
ojojoj , swiat sie chyba konczy jak babki pytaja swego laptopika czy sa w ciazy ,hihihi, zabawne ! :) ale chociaz smieszno jest ! co sie czepiacie jej?!;) to takjak w bajce gdzie bylo " lustereczko,lustereczko..." to ona pyta laptopika,no, nic nie rozumiecie ;) ?tomowcie jej teraz " tak,majko droga,jest taka mozliwosc ,,,(ble,ble ,ble ,,,cos tam,,,cos tam,,,) nie widzicie ze ona very want that! ;););) ? ja jej pomoge :tak zlociuchna,tomozliwe , chyba jestes zaciazona,idz juz spac i spij spokojnie ;)

Gość annoanno
powiedzcie kiedynalezy zrobic test ciążowy? czy wynik wyjdzie juz w 2 tygodniu od zapłodnienia?

Gość migdalek
Wynik powiien być już następnego dnia po spodziewanej miesiączce, jednak gdyby ciąża już była, to kreska na teście może być BARDZO blado niebieska, bo przy tak wczesnej ciąży stężenie tego hormonu jest b.małe. Ale prawda jest taka, że jeśli kreseczka wyjdzie nawet bardzo bledziutka to prawdopodobnie jestes w ciąży. Powodzenia!

Gość a ten bol piersi o ktorym
pisze autorka topiku?Moze ona by sie chciala dowiedziec czy w ciazy piersi tez bola?

Gość bol piersi jest mozliwy