Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natkaaa

czy u Twojego chlopaka w pokoju wisi kalendarz z gołą babką?

Polecane posty

Gość fanka Kafeterii i socjolożka
tak

Gość pietruszki
gorzej - z gołym facetem :(

Gość natkaaa
a jak wisi to nie przeszkadza Ci on??? ...a czy jak Twoj chlopak nie ma takiego kalendarza? i by nagle dostal w prezencie...to byla bys zla gdyby zawiesil go na scianie ???

Gość U mojego nie wisi
ale za to mój kopnął mnie dziś w dupe i ma mnie w dupie

Gość natkaaa
haloo prosze o wiecej wpisow:DD

Gość bez przesady..
ile razy będziesz to jeszcze drążyła? Tragedia życia pustaka: gołe laski na ścianie :O

u mojego chłopaka wiszą plakaty z Hustlera :o to straszne

Gość natkaaa
jeju spokojnie nie denerwuj sie tak :> ..tak dlugo jak bedzie mi sie podobalo:]

Gość nie nie wiszą
i nie wyobrazam sobie zeby miały wisiec i zebym musiała codziennie patrzec na rozktaczona babkę przy której mój chłopak miałby zapewne walic sobie gruche

Gość natkaaa
aha chcialam jeszcze dodac ze nie są to bardzo zbrezne zdejcia poprostu goła bardziej od gory niz w dól;) ... no i nie wiem czy ja jestem dziwna... czy tylko mi to przeszkadza... bo jakos inni chyba nie widza w tym nic zlego? ....no to chyba mi odwala:/ ?

No coz, ja sama wysylam mojemu kochanie zdjecia fajnych laseczek, nagich, polnagich i nie widze w tym nic zlego. Ja sobie lubie popatrzec, wiec czemu jemu mam tego zabraniac? W koncu facetow sobie tez ogladam, a na pulpicie mam tapete z nagim facetem. Ehh... Nie przesadzajcie ;)

Gość antekkk
tak sie kończą związki! Głupie laski zabierzcie swoim facetom kalendzarze z gołymi babkami i jeszcze zabrońcie oglądania scen erotycznych w telewizji bo tam tez są gołe baby... ale z was głupie c**py!

Gość mój nie ma
i nie pozwoliłabym mu na to!!!

Gość nie wisi wisi moja fota
powiekszona do rozmiarow 100 cm na 140 cm :) wooow :) robi o wilele lepsze wrazenie

Gość mała blanka
kiedyś wisiały różne zdjęcia nagich panienek--ale zrobiłam porządek z tym!

Gość do natkiiii
mój również twkiego nie posiada i również nie pozwoliłabym na powieszenie czy tez posiadanie takiego dobermann - twój facet lubi oglądać nagich facetów?? bo u ciebie to chyba jakieś lesbijskie zajawki widze , bosh.....

Gość lolittaa
kochana natko;) NIE POZWOLILABYM MU NA TO I TY TEZ ZROB Z TYM PORZADEK!!!!!!!!!!!!!a co nie bedzie sobie ogladac codziennie jakis innych babek niech powiesi twoje zdjecie;)a nie jakis gole baby obce;/ty chyba tez codziennie nie patrzysz na sciane z kalendarzem na ktorym jest nagi facet ciekawe czy mu by sie to spodobalo ;/ domyslam sie ze nie bylo by milo;/ pozxdrawim i wyrzuc do smieci ten kalenadarz!!!!!!!!!albo daj bratu!!!!!!!!!!!!!!!

hehe gdyby moj facet powiesil sobie naga babke to powiekszylabym do maxymalnych rozmiarow zdjecie jakiegos zajebistego nagiego faceta i powiesila to w pokoju.. mysle ze ta baka zniknelaby szybciej niz sie pojawila... niestety faceci sa tacy, ze trzeba im pokazac, a nie tlumaczyc:)

Gość hoopa
nic takiego nie wisi ale tylko dlatego, że nie ma takiego kalendarza. Ale nie przeszkadzałoby mi to bo niby czemu??

do -> do natkiii Mojemu facetowi nie podobaja sie inni faceci. Ja ogladam foti facetow, wiec czemu on ma nie ogladac fotek kobiet? Co mam sie wstydzic, ze lubie ogladac nagie ciala kobiet? I zamykac oczy jak w filmie jest scena rozbierana? Nie badz smieszna.

Gość natkaaaaa
do dobermann .... chyba nie wiesz o co mi wogole chodzi przeczytaj uwaznie temat itp moze sie w koncu zorietujesz?;/ pytam tylko o kalendarz??? czy u mnie w pokoju wisi taki ? no NIE wiec .... pomysl o czym piszesz i nie zmieniaj tematu!

No wiec WISI taki kalendarz u mnie a u faceta nie, ale widze, ze to dla was problem jakies kalendarze wiec pewnie zwykle nagie zdjecia tez wprawiaja was w przerazenie, zeby przypadkiem na nie nie patrzyl i konia nie walil. Ja wysylam mu takie fotki i zadne kalendarze nie robia na mnie wrazenia, wrecz sama bym mu kupila, jesli znalazlabym naprawde piekne zdjecia.

Gość natkaaa
"chetnie" bym z Toba sobie popisala ale wiesz co ponoc szkoda czasu na pierdoły:] ................ pozdrawiam gorąco .............

Gość jasne że wisi
tylko to ja jestem ta gołą babką ;)

Gość fizi20
nie ma i miec NIE bedzie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja co mam powiedziec
moj facet kalendarza nie ma z golymi babami ale ma pelno fotek na kompie i filmy :) a ja te filmy z nim ogladam i jest ok ;) calkiem sympatycznie ogladanie sie konczy,tzn zazwyczaj to sie nie konczy :D

U mojego faceta w pokoju wisi taki kalendarz:) i wcale mi to nie przeszkadza, bo sama mu go kupiłam na Mikołaki w ubiegłym roku.. Nie rozumie z czego Wy robicie problem...faceci są wzrokowcami...a pooglądać piekne ciało nie grzech:)

Gość ja sie wcale nie dziwię
nie