Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ziomalka21

wasz ulubiony drink

Polecane posty

100 czystej 100 zolodkowej i 100 tequili, doprawiasz pieprzem :) kurna - nie ma mocnych :) drink sie zwie - pijesz tylko raz :) uwaga, bo potem moga byc ladne pawie jak nieumiejetnie popijesz :) trzeba po jednym duzym lyku!!!

1. wsciekly pies 2. zobrowka z sokiem jablkowym 3. gin z tonikiem

takie to ja w podstwowce pilam :) wcieklych musze strzelic z litra :) gin pije jak sok :) a zubrowka... no coz, napewno nie z sokiem jablkowym co popularnie okrzykniete jest tatanka

Gość niemogaca spac
a moj ostatnio to Kamikadze - pychotka:))a tak w ogóle to drinków nie lubię - wole pic czystą :D

kochane, jak sama nazwa wskazuje :) mleko dla dzieci :) czy na kafe naprawde nie ma zawodowych pijakow? tylko panienki z dobrych domkow, co to pija mleko :) no blagam :) bo bedzie mi wstyd zaraz za pijaczkow moich z topiku o wodce :)

przeciez podajecie nazwy drinkow najbardziej popularnych a nie jakis wyszukanych :) smacznych... takie tam smaczki dla qmpelek paczki :) blagam!!! Czy ja tu porozmawiam z prawdziwym pijusem????

Gość lodziareczka
sperma z rumem

Gość niemogaca spac
ja juz Ci napisalam, ze wole czysta, bo na drinkach sie nie znam:)albo piwo - zimny browarek - miodzio :D

Gość inne zdanie
manhattan

widze ze odpadlam na przedbiegach :) pozdrawiam wszystkich pijakow

Gość paczka od krowy
Jakiś tam rosjanin , w każdym razie ze śmietanki i jakiegoś kawowego likieru czy coś koło tego

Gość inne zdanie
smakował mi też kiedyś shake alkoholowy baileys, odrobina anyżu, mleko i lód (nie znam proporcji) smaczne :)

Gość inne zdanie
paczka od krowy moze black Russian? czy cos takiego?;)

Gość między piekłem a niebem
Ja lubie najprostrzego dnika na świecie, i ... MARGERITA 60 ml tequili,20 ml likieru cointreau, sok z połówki cytryny (przygotować w shakerze). Pijusy chyba dzisjaj już śpią ! Ten topik, wczoraj czy przedwczoraj byłby w kręgu zajnteresowań :(

Gość między piekłem a niebem
tzn zainteresowań *

Gość trza miec leb by
mieszac rodzaje wodki :) woda z soczkiem dobre dla poczatkujacych, badz niechetnych do sportu :) pomieszajcie dwoe wodki na poczatek :) np czysta i teqila :) uwaga! chory na serce - grozi smiercia!

paczka od krowy -> biały rosjanin, a nie czarny bo to ze śmietanką a ja tam najbardziej lubię jakieś dobre czerwone wino, lub nalewkę babuni wiśniową, czasem też lubię martini (bianco lub rosso) - byleby słodkie, pół na pół ze spirytusem ostatecznie z wódką i taka szlanka 200 ml jest mniam :P