Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znieczulenia porodowe

Znieczulenia porodowe ...

Polecane posty

Gość Znieczulenia porodowe

nie będą refundowane od nowego roku!!oj zaczynam sie bac!!:(

Gość saffi
czego?

Gość przecież
zawsze kobiety rodziły w bólach.Wracamy do korzeni czyli COFAMY SIĘ

Gość ebusia21
taa cofanie sie to nasza specjalność, rodziłyśmy w bulach rodzimy i na to wskazuje ze rodzic bedziemy.....a mówią że medycyna idzie do przodu, ale widocznie nie w naszym kraju..nic dodać nic ująć!

Gość taka jedna cholera
no...zawsze mozna sobie kupic... wiecie co bezsensu... niby jest rownosc konstytucyjna.. a przeciez z tego co wiem to znieczulenie porodowe tylko w niektorych szpitalach poki co jest bezplatne.. w reszcie trzeba placic.... to samo z becikowym... jedne gminy (malo ale sa) daja becikowe inne nie "znajduja" podstaw prawnych..to ciekawe na czym sie opieraja te pierwsze?? z drugiej strony... zabiora bezplatne znieczulenia..(choc w wiekszosci szpitali i tak jest platne) a dadza.. (ciekawe kiedy ) becikowe... czyli tu zabiora zeby tu dac.??? na to samo wyjdzie... ja rodze za miesiac... wiec nie zalapie sie na becikowe... ani na dluzszy macierzynski.. (jesli w ogole?) choc licze na to znieczulenie.. w sumie.. nie przekonuje mnie fakt ze tyle kobiet rodzi w bolach... ze tak bylo i ze tak ma byc..

Gość cóż takie przepisy
mógł tylko wymyśleć facet,bo co on może wiedzieć o bólu itd

do autora tematu - a skad takie informacje? Nie wierze, czyzby jakas \"podpucha\" ? ;)

Gość wczoraj w TV mówili

Gość ebusia21
ja rodze w lutym ale tez coś czuje ze na becikowe sie nie załapie i zgadzam sie ze zeby wypłacic takie sianko trzeba najpierw je miec a jak sie nie ma trzeba komus odebrać...taka jest u nas w kraju filozofia..przykre ale prawdziwe!

Gość ebusia21
ja widziałam w wiadomosciach TVP3 poznan i czytałam o tym gdzies w necie wiec sądzeze nie podpucha skoro i ja o tym słyszałam;)