Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilatesss

Czy można ćwiczyć PILATES w domu???

Polecane posty

Gość pilatesss

Gość pewnie
sama cwicze i jestem naprawde zadowolona wole sama niz z kims poniewaz wymagane jest skupienie i precyzja

Gość pilatesss
a możesz mi napisać skąd masz ćwiczenia?może podasz jakiegoś linka;)? ja sobie właśnie poczytałam co nieco o tych ćwiczeniach i jestem zachwycona ale nie stać mnie żeby chodzić do klubu:( i nie znalazłam też gotowych ćwiczeń... prosze,napisz mi coś o Twoim ćwiczeniach,jak często je wykonujesz,i czy są widoczne efekty?

Gość mozna
sciagnac z netu bardzo fajne zestawy cwiczen-polecam

Gość pilatesss
no ale z jakiej stronki?

właśnie mam się wybrać na takie ćwiczenia jutro... I tak myślalam że pochodze raz czy dwa a potem będę mogła sama ćwiczyć w domu, za darmo Fajny jest ten PILATES?

Gość nie ze stron
tyko jakims programem do cigania rozniosci z netu np. emule

Gość liiiiii
mozna prosic o jakies linki do cwiczen

Gość domowe ćwiczenia
jesli sie wam nie pojawia stroonka to usuncie z linku

Gość makaka
Pilates w domu.oj tak.polecam wszystkim te ćwiczenia .trafiłam na nie przypadkiem i postanowiłam spróbować .ćwiczę niedługo bo ok 1,5 msc,ale nie zamierzam przestać.Nie mogę cały czas uwierzyć że zapanowałam nad swoim słomianym zapałem.Nigdy mi się nic nie udawało jeśli chodzi o sporty różne ,a tu proszę.Po ciąży(2 lata temu) zostało mi kilka kilogramów i teraz nareszcie skutecznie ze mnie schodzą.Poza tym każdego dnia czuję się coraz lepiej.Mam wrażenie że mogę wszystko.Poza tym zaczęłam przyglądać się ćwiczeniom jogi bo mają one dużo wspólnego z pilatesem. Dziewczyny naprawdę warto.Każdego ranka nie mogę się doczekać wieczornych ćwiczeń sam na sam ze sobą.Dzieci spać mąż z gazetą a ja pilatuję z wielką przyjemnością.Jak czytam to co napisałam to mam wrażenie że reklamuję jakiś klub pilates.A to tylko ćwiczenia w domu.Pozdrawiam i do dzieła...

Gość to zależy
Oczywiście, że można ćwiczyć w domu. Osiaga sie równie dobre rezultaty. Ja ćwiczę na płytach z Shape'a. Bardzo polecam :)

Można fajne ćwiczenia ściągnąć z torrentów - http://torrenty.org/torrent/308561 - ja mam ten zestaw i jestem zadowolona z niego bo bardzo fajnie tłumaczy kobietka jak wykonywać wszystkie elementy i odpowiednio pry tym oddychać.poza tym na allegro jest masa płytek do kupienia (nie drogo) - wystarczy wpisać w wyszukiwarce allegro \"pilates\".ja dodatkowo kupiłam sobie na allegro specjalną piłkę do ćwiczeń i z niej też jestem bardzo zadowolona bo świetnie rozluźnia plecy i kręgosłup po 8 godzinach siedzącej pracy:) Ja ćwicze w domu - przyznam, że bardzo ciężko jest się zmobilizować do ćwiczeń.Początkowo ćwiczyłam tylko wtedy, gdy nie bylo mojego T. w domu a teraz ćwiczę przy nim i nic mi to nie przeszkadza:) Ciężko zacząć ale warto bo później chce się kontynuować ćwiczenia:)

Gość anitapytel
Można. Oferuję trening indywidualny pilates w domu klienta (rejon Warszawy). Polecam swoją stronę www.pilateswdomu.pl oraz www.pilatesathome.pl.