Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XIU XIU

CHCE MIEC DUZO STARSZEGO FACETA

Polecane posty

Gość taka jedna MEggi
w sumie z takim podejsciem to moze i lepiej ze nie bedziesz ich miala;)

Gość madzia222
a duze pieski wzbudzają we mnie ogromne podnieceni,rznała mnie juz chyba kazdy wiekszy pies na osiedlu począwszy od kundli aż po rasowe dogi argentyńskie :D uwielbiam psie kutasy :D

Gość Starszy pan jeden
musze nicka zarezerwowac,a co do ciebie madziu to nic z tego nie wyjdzie,jesteś egoistyczną materialistką i zwykła suką ktora szuka starszego faceta po to zeby miec wygodne zycie

Gość madzia222
jezu!to,ze nie chce miec dzieci,to nie znaczy ze jestem zlym czlowiekiem...jestem dobra dla ludzi,szanuje ich i im pomagam.po prsotu nie odczuwam checi posiadania dzieci?czy to zbrodnia? tacy jak ty zapoczatkowali rasizm-wszystko musi byc dla nich idelane..nikt nie moze sie wybijac...bleee...

a mi chyba potrzebny jest ktos kto zastapil by mi niezyjacego juz ojca....potrzebuje kogos przy kim bede czula sie bezpiecznie, kto o mnie zadba , doradzi, pomoze rozwiazac problem, przytuli kiedy bedzie mi smutno... podobno kobiety ktore stracily wczesnie ojca szukaja pozniej duzo starszego partnera i j tak chyba wlasnie mam choerni podszywacze ----won z mojego topiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Starszy pan jeden
znacznie chetniej zwiazałbym sie z taka kobietą jak meggi,ty jesteś jakims wynaturzeniem genetycznym bez instynktu i prawdziwej kobiecości czyli typowym produktem dzisiejszej pop-kultury

Gość madzia222
no ladnie....czlowiek powie,ze nie chce miec dzieci i juz go linczuja....spoko,myslalam,ze sredniowiecze sie juz dawno skonczylo...widac nie.nie szukam sponsora,sama na siebie zarabiam,nie potrzebuje czyjejs kasy,mam zasady i nie upodle sie dla kilku zl...a fakt nie posiadania dzieci nie czyni z kogos materialisty!

Gość taki lajf
faceci zawsze będa sie dziwnie patrzeć na takie kobiety jak ty

instynkt macierzynski nie istnieje, nie pleccie tych bzdur....a jak ktos nie chce miec dziecka to jego sprawa, dziecko to duza odpowiedzialnosc i mase problemow....

Gość madzia222
ciekawe..jakos nie narzekam na powodzenie:)

Gość Starszy pan jeden
oczywiscie ze istnieje,ale o tym wiedzą dopiero kobiety a nie DzIeFFcYnKi :)

Gość taka jedna MEggi
o losie nie rzucaj sie odrazu z byle głupiego powodu... widac tu twoj mlody wiek .. A o rasizmie polecam Ci jeszcze duuzo lektury.

Gość taki lajf
powodzenie tak,ale chec trwałaego zwiazku z toba wyraza tylko nieliczne metrosexualne niedojeby

do starszy pan jeden (raczej do podszywacza)- jestes niedouczony, poczytaj sobie jakas lekture z psychologii i dowiesz sie ze nie ma takiego instynktu

Gość madzia222
sugerujesz,ze kazda kobieta,ktora nie ma dzieci jest "jakimsgenetycznie zmutowanym tworem"?? to jest rasizm,bo nie moge zyc jak chce...to znaczy moge...bo nie obchodzi mnie wasze zdanie...przykre,ze tak malo tolerancji w tym kraju...

Gość taki lajf
tak nie każdy,trzeba najpierw dawać dupy na prawo i lewo do 30-tki a pozniej "zajmowac sie sobą" bo w koncu trzeba trochę pouzywac zycia,dziwne ze jesli chodzi o dzietnośc to im biedniejsza rodzina tym więcej dzieci to pokazuje jakim bezmyslnym gatunkiem sa ludzie

Gość Starszy pan jeden
lektur z psychologi to jest tyle ile psychologów :D doswiadczenie zyciowe i umiejetnosc wycigania dobrych wniosków to jest wiedza :D pamietam te moje koleżanki ktore sie zarzekały 10-15 lat temu-żadnych dzieci a teraz są szczesliwymi matkami i zonami,trzeba swoje przeżyc i dorosnąc zeby wgłaszac miarodajne opinie,ale poniewaz jestescie młode to jestescie jeszcze naiwne i podatne na zmanipulowanie przez telewizję i media :D

Gość taka jedna MEggi
kochana,wlasnie ze mozesz zyc jak chcesz,tak naprawde nikogo nie obchodzi czy bedziesz miala potomka czy nie,mnie tymbardziej i jak najbardziej mi to nie przeszkadza:) zgadzam sie z Tobą w 100% zebys ich nie miala.

Gość madzia222
matka polka sie znalazla....smieszne.

Gość Starszy pan jeden
mam prawo oceniać innych,mamy wolność słowa,nikt mi tego nie zabierze

Gość madzia222
jasne,ze masz prawo...szkoda tylko,ze czasem nie zdarza ci sie z niego nie korzystac-kwestia wyczucia i wczesniej wspomnianej tolerancji..jakbym miala sie czepiac,to tez mozna "ocenic" twoje dziwne, prawie pedofilskie zainterowanie mlodszymi dziewczynami...czyzbys nie mial wystarczajacych jaj,by zaimponowac kobiecie w swoim wieku?

Gość Starszy pan jeden
dobra nie sadzmy nikogo,morderców,gwałcicieli,matki wyrzucajace dzieci na smietnik,polityków wszyscy są spoko a kto wie czy sami się kiedyś nimi nie staniemy :) cóz za wygodnicka,obłudna i poprawnie polityczna "tolerancja"

Gość madzia222
ale ja nikomu nie robie krzywdy nie zachodzac w ciaze...a to duza roznica..

Gość Starszy pan jeden
pedofilskie??masz 22 lata i pragniesz starszych facetów a pozniej wyzywasz ich od pedofili :D :D dziewczynko ty masz naprawde chyba jakieś problemy z główką :) więc moze daj ogłoszenie albo załoz temat "poszukuje pedofila" :D spójrz lepiej w lustro i zobacz kim jesteś bo chyba masz problemy natury geriatrycznej :D

Gość Starszy pan jeden
"czyzbys nie mial wystarczajacych jaj,by zaimponowac kobiecie w swoim wieku?" i jakby tego było mało szukasz facetów bez jaj :D jesteś naprawdę smieszna a własciwie nawet żałosna :D

Gość Starszy pan jeden
marianno mówiac o sądzeniu nie miałem na myśli sędziego i ławy przysięgłych tylko własną opinie i zdanie ktore kazdy logicznie myslacy człowiek powinien posiadać :D to chyba z twoim "rozumieniem" jest cos nie tak,jestescie załosne w swojej śmiesznosci i obłudzie drogie kobietki :D

Gość madzia222
hihihi..ale sie usmialam:) ja zalosna?raczej ty.analizujesz pojedynczo kazde slowo,zamiast skupic sie na sednie.ja chce starszego faceta,ale rowniez doroslego psychicznie:) jestem pewna,ze to zona rozwiodla sie z toba-miala dosyc twoich dziecinnych przepychanek.sam fakt,ze oceniasz moj intelekt weglud mojego wieku:P zadna kobieta w twoim przedziale wiekowym nawet by na ciebie nie spojrzala,bo w tym wieku wymagaja od mezczyzny nie tylko samochodu i 2 mieszkan...

Gość Dziadek Feldek
Mam 93 lata,ale ciągle jestem dobry w te klocki:) pisz do mnie, mam ogolone jajka i sztuczną szczękę :D

Gość Starszy pan jeden
żałosna fałszywa idiotka,jesteś zbyt mała zeby moc ze mną polemizowac na jakikolwiek temat,zbyt głupia by kłamac,gubisz się w swoich wypowiedziach kochanie :)

Gość Starszy pan jeden
madzia222 do starszego pana->napisz jeszcze z jakiegos miasta jestes proszę madziu chesz starszego faceta,a gdy tylko cię skrytykuje wyzywasz go od pedofili be jaj,masz 22 lata powinnas byc juz madrzejsza w tym wieku,a sedno sprawy jest takie ze nie masz syndromu ojca tylko syndrom "Słodkiej idiotki" szukajacej dzianego,starszego kolesia :) game over :D