Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XIU XIU

CHCE MIEC DUZO STARSZEGO FACETA

Polecane posty

Gość znudzony zyciem
kłamiesz jak z nut

Gość madzia222
nie i jak zwykle nie macie na mnie argumentow,wiec tez spadam spac.

Gość proza życia
mam pytanie, tylko dziewczyny nie denerwujcie sie, bo tak sie zastanawiam, czy przypadkiem nie wolicie tych starszych dlatego, ze zwykle maja .... kase? bo wiadomo przeciez, ze mlody chlopak jest dopiero na dorobku! a taki starszy facet to po prostu wygoda!

Gość generalizowanie
ja jestem ze starszym i nawet tej jego kasy na oczy nie widzialam i nie mam zamiaru widziec. sama sie dorobie swojego krolestwa a od faceta potrzebuje tylko milosci i opieki. over.

Gość wez sobie pradziadka

Ja mam 29 lat nie mam żony ani dzieci. Nie byłem żonaty, bo jeszcze nie trafiłem na tą tzw. "Jedyną". Chciałbym mieć młodszą od siebie dziewczynę o przynajmniej 5 lat. Jestem dobrze zbudowany, ćwiczę i uprawiam sport. Lubię się ruszać i spędzać życie na wesoło. Raczej nie jestem typem smutasa który narzeka na wszystko. Jeżeli jest jakaś dziewczyna chętna, by się poznać , to odpisz a na pewno się skontaktujemy ;)

Gość gość
To ja Ci się pochwale. Jestem 22 letnią studentką z Krakowa, i na studiach właśnie poznałam mężczyznę mojego życia. jest ode mnie starszy o 20 lat :D i uwaga nie jest to wykładowca, tylko student, który wiele w życiu przeszedł ale jesteśmy szczęśliwi a żadne z nas na studia nie przyszło po miłość a ona sama nas znalazła :) Więc na pewno ic na siłę :)))

Gość gość
Jestem starszym facetem, tzn. mam 42 lata, tylko że wyglądam na 30, tak przynajmniej mi dają, jestem wolny, chętnie poznam dużo młodszą dziewczynę, dodam że byłem w związku z dziewczyną młodszą o 20 lat, nie było widać różnicy, było interesująco i cudownie, tylko że za rzadko się spotykaliśmy, ale to już przeszłość, jeżeli jest chętna dziewczyna to zapraszam.

Gość gość
A ja mam 36, wyglądam na 28, a przynajmniej tyle mi dają, szukam pana w wieku od lat 25 do 42!!! :)

Gość gość
a skąd jesteś?

Gość gość
Czy te pytanie dotyczylo mnie? To ja 42

Gość gość
O, mój temat :) To ja, 36-latka. Chciałam powiedzieć, że aktualnie mam nowych kolegów, spotykam się z 4 Panami w wieku od 28 do 32 ;-)

Gość gość
A ja sie z nikim nie spotykam, to ja 42

Gość gość
Ja umiem sprawić kobiecie przyjemność ale mam żonę. Przeszkadza to tobie?

Gość gość
i wy korffa tyle lat siedzicie na tym forum??????? ja pertole:o

Gość gość
Nie chce sie uzalac, ale samotnosc jest mi pisana na czole, co sobie kogos poznam to albo nie odzywa sie, albo znajduje sobie kogos innego 42

Gość gość
Szukam duzo mlodszej dziewczyny tak 23 24 lata, poznam, mam 43 lata, gdy ktoras jest zainteresowana, to zapraszam.