Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o _ l _ g _ a

kosmetyki normaderm czy warto kupić????

Polecane posty

Gość o _ l _ g _ a

Gość ja nie miałam
ja osobiście nie używałam,bo nie mam problemów z cerą,ale od wielu osób słyszałam,że to straszna lipa-pieniądze wyrzucone w błoto!

Gość xaxaxa
od kogo bym nie słyszała to rewelacja. Kremy naprawdę warte swojej ceny. Sama miałam krem z Vishy i uważam że to jedna z najlepszym marek dla cery.

ja mialam ten krem i powiem tak - LIPA owszem on poczatku trochę pomóg ale potem syfy znowu zaczeły się pojawiać - to po pierwsze po drugie - krem starcza na ok 1,5 - 2miesiące (na innym forum czytałam ze niektórym kończył się nawet po 3 tyg...) po trzecie - kosztuje ponad 60zł :O po czwarte - kiedy w opakowaniu zostaje ok 2cm kremu trzeba wyciągać ten dozownik i walić odwróconym opakowaniem o biurko aby ten krem wytrzasnąć :O :O :O więc skoro krem kosztuje tyle kasy to chciałabym go zuzyć do końca nie? ale miałam również żel do mycia z tej serii - w buteleczce z dozownikim (nie ten złuszczajacy- tego mialam próbkę ale jak dla mnei miał za grube drobinki i działał raczej jak peeling) i bardzo byłam z niego zadowolona - no i był baaardzo wydajny

Gość lipa to malo powiedziane
kupilam tonik,krem i zel do mycia twarzy.zazwyczaj uzywalam clean&clear.mam problemy z cera,a seria normaderm tylko to pogorszyla:(szkoda pieniedzy.

Gość o _ l _ g _ a
bo ja sie własnie zastanawim nad kupnem kremu i zelu, ale wczesniej wolałam sie dowiedziecz czy wrato wydawac tyle kasy bo jak wiadomo kometyki Vichy nie sa tanie.

Gość kasienka ka
ja uzywam tego kremu juz prawie 8 miesiecy i nie zamienilabym go na zaden inny jest rewelacyjny, uzywam go dwa razy dziennie i starcza mi na 2-3 miesiace. skora jest zmatowiona , nie blyszczy sie a przy tym naprawde poprawia jej kondycje , to moje wlasne spostrzezenia . Fakt kosztuje ok 60 zl ( w zaleznosci od apteki) ale naprawde sie oplaca , polecam goraco. Noi trzeba pouzywac z 3 tyg co najmniej ale widac roznice . Dodam ze moja cera jest tradzikowa

Gość nie polecam nie nadaje
sie pod majkiaz :o

Gość o _ l _ g _ a
chyba jednak kupie ten krem i wypróbuje, moze nie będe żałować. A jakie firmy kosmetyki polecacie które Waszym zdaniem sa lepsze od normaderm Vichy??

kosmetyki Vichy to jedna wielka lipa!!!!!!! Kiedyś miałam pierdolca na punkcie tych kosmetyków.Czego to ja nie miałam z tej firmy.Uzywalam je przez rok czasu.Miesiecznie wydawałam na nie z 500zł a tu co sie okazało...!!!Tyle kasy idzie na marne, bo one nie pomagają!!!zero jakiegokolwiek rezultatu!!!!Dziewczyny zmiencie firme!

Gość Kraby
Nie mozna wypowiadac sie, ze vichy kosmetyki to lipa!!!Poniewaz kazdy ma inna cere i dla jednego beda dobre, idealne wrecz - jak dla mnie, dla innych nie!Wiec najlepiej sprobowac na sobie!!! Osobiscie polecam!!!!!!!!

mi krem normaderm strasznie wysuszyl skore, poza tym nie zauwazylam jakichs spektakularnych efektow, lubilam za to bardzo zel do mycia twarzy

osoby z cerą wrażliwą powinny uważać, albo najlepiej wykombinować próbkę bo one rzeczywiście, jak pisała przedmówczyni - mają tendencję do wysuszania skóry mimo tego uważam, że spełniają rolę w zakresie, jaki obiecuje producent. W każdym razie mówię o serii Normaderm na mnie działa, szczególnie na początku używania. Potem jak zrobię przerwę i wrócę, znów widzę rezultaty

Gość zalezy co ...
osobiscie uzywam koncentratu w tubeczce malej normaderm na wypryski jest zielony i dziala ekstra bo nie wysusza sakramencko jak inne robiac blizn i dziory i jest dobry do kazdego rodzaju skory i wydajny mialam problemy z cera i kupilam kiedys krem normaderm nan iedoskonalosci niestety wysuszym mi skore do takiego stopnia ze wygladala jak poparzona teraz go ulepszyli nie jest az taki mocny ale dla cery mega tlustej rewelacyjny ja mam mieszana i nie polecam

Gość VickyPollard
osobiście nie znam żadnej osoby, której by pomogły kosmetyki normaderm, sama stosowałam i ta seria wcześniejsza była całkiem dobra choć nie mogę powiedzieć żeby zlikwidowała wszystkie syfki, z kolei ta nowa wersja jest tragiczna!!! Cos pomieszali w składzie bo krem parzy okropnie skórę! pozostawia brzydkie czerwone place a w dodatku po 2-3 godz twarz się strasznie świeci, tonik z kolei pozostawia lepką skórę do której przykleja się jeszcze więcej brudu, jedynie żel jest bez zastrzeżeń choć za taka cenę mógłby by być lepszy...;/;/ ja i moja kumpela robiłyśmy kilka podejść z kosmetykami vichy, ale było to tylko stratą pieniędzy przy okazji odradzam też kosmetyki do cery trądzikowej la roche posay..

Gość jolajog
ja też przez wiele lat używałam kosmetyków Vichy i muszę powiedzieć, że są dla mnie zbyt przereklamowane. Co prawda działają na początku dobrze, ale po krótkim czasie już nie było widocznego żadnego efektu. odstatnio polecono mi krem jakości Vichy, tylko o wiele tańszy, kupiłam w aptece, nazywa się nanobase i jest super. Więc nie warto przepłacać.

Gość Sylwi84
żel do mycia normaderm jest super i starcza mi na 1,5 roku (serio, mam juz drugie opakowanie). pomoglo troche na blyszczenie. krem na noc jest beznadziejny (wysusza), a na dzien nie nawilza wcale.i sie swiece po nim.

Gość erew
najgorszy krem jaki w życiu miałam, swieciłam się jak psu jajca zaraz po uzyciu i nabawiłam pryszczy. odradzam. uzywałam jeszcze kilku innych kosmetyków vich i z zadnego nie byłam zadowolona

Gość gagagahjajancuc
dobry byl avene-taki krem dla cery mieszanej, ale juz nie pamietam nazwy. a co do pryszczy to najlepszy jest zalecony przez moja dermatolog DUAC once daily gel-leczy tradzik fantastycznie. Naklada sie go na zmienione miejsca na noc i super. A poza tym ja zwykle uzywalam dobrego nawilzajacego kremu bo nie powinno sie wysuszac za bardzo skory

Gość gagagahjajancuc
mysle, ze z lirene tez warto poszukac czegos do mlodej cery. ja zawsze bylam z nich zadowolona a cenowo konkuruja z vichy. teraz juz nie uzywam niczego na tradzik chociaz DUAC zawsze jest w domu, ale cere mam odpukac zadbana

Gość gagagahjajancuc
a erisa warto wyprobowac-naprawde. I najlepiej isc do dermatologa dobrego, jesli trzeba to prywatnie zeby tradzik leczyc wlasciwie. Wystarczy wtedy dobry nawilzajacy krem ale wazne sa te specyfiki przepisane przez lekarza