Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewwkaa

SYPIAM Z INNYM CHOCIAŻ KOCHAM MOJEGO CHŁOPAKA

Polecane posty

Gość Ewwkaa

Jak to jest, że kochając można robić takie rzeczy... spotykam się z innym tylko na sex... wracam do mojego chłopaka, z którym mieszkam i wydaje mi się, że wszystko jest ok.... co jest ze mna nie tak??

Gość Grzechu
Jak możesz tak robić?? I bardzo dobrze jeżeli jest ci z tym źle. Nienawidze takich babsztylów jak ty.Współczuję twemu chłopakowi.

a twój chłopak wie, że go z rozmysłem zdradzasz???

Gość co jest nie tak
jesteś popierdolona, lecz się! :P

Gość nie jestes zła
nie chce cie krytykowac, mam podobna sytuację.. tyle ze ja kocham obu, a czy czujesz cos do tamtego ?

Gość ty Ewwkaa nie martw się tym
tak bardzo. urodzone dziwki już tak po prostu mają i nic na to nie poradzisz.

Gość Powiem Ci cos
tak naprawde nie kochasz swojego boja - wydaje ci sie tylkoe. To moze przywiazanie - nic wiecej , moze jest ci wygodnie. Nic poza tym - uwierz. Kogos, kogo kochamy nie traktujemy w ten sposob... Wiem z wlasnego doswiadczenia... Zostaw go - po co ranic chlopaka...

Gość nie słuchaj ich
ja tez zdradzam swoją zone, wszystcy moi kmple tez swoje żony, narzeczone i żony zdradzają. Czy żona mnie zdradza? wszystko mi jedno moze mnie zdradzać, w końcu każdy ma prawo spełniac sie prawda?

Gość Ewwkaa
oprócz tego sypiam z menelami i cpunami z dworca centralnego użyczajac im przy okazji mojego zwieracza i ust,sypiam czasami takze w piwnicy z psem pana staszka ktoremu przy okazji obrabiam zagrzybiałą,niemytą tygodniami pałe,poza tym wszystko ze mną w porządku i jest ok :D

Gość nie słuchaj ich
a ogromnej ochoty na zdradzanie nabrałem wtedy gdy słuzyłem w wojnie radziecko-afganskiej na poliginie pustynnym,pracujac w charakterze meskiej dziwki dla lokalnych oddziałow mudzahedinów i talibów pod dwodztwem samego bin ladena(byłem jego ulubionym otworkiem :D )

Gość ze śmietanka
i widzisz sama sobie odpowiedziałaś dlaczego

Gość Ewwkaa
Hmmm chyba ktos się podszył pode mnie. no coż nie sypaim z menelami z dworca centralnego...i nie uzyczam zwieraczy. myślałam, że mam doczynienia z dorosłymi ludźmi.. i chyba zostane ze swoim problemem sama. Może i macie rację, ale mi się ciągle wydaje, że jednak kocham mojego chłopaka... i jak by nie było, albo jestem za miękka żeby skończyć znajomość z tym drugim, albo powinnam zrobić coś ze swoim życiem...

Gość i dobrze robisz dziewczyno
Czasem trzeba sprawdzic siebie! Poki jestes mloda korzystaj z zycia. masz je tylko jedno. Poki nie masz dzieci, meza rob co chcesz!!!

Gość Rob co chcesz ok
ale nie czyims kosztem...pewnie, sprawdzaj sie, mloda jestes, tylko nie rozwijaj swojego egoizmu, powiedz chlopakowi o co chodzi, dasz mu wybor...a tak? Dowie sie i co? Juz ktos napisal Ci madrze, Tobie sie wydaje ze kochasz swojego chlopaka, nie kochasz ani jednego, ani drugiego, jezeli sie kocha to sie szanuje, a prawda jest tego najlepszym przykladem...nie ganie Cie za to ze nie kochasz, tylko taka sytuacja, dzisiaj slodka, jutro moze odwrocic sie i zamienic w pieklo...pozdrowionka

Gość Ewwkaa
Zostalam z myslami sama. Postanowilam jedno, powiedziec temu drugiemu dowidzenia.. zrobie to dzisiaj wieczorem jak tylk oskoncze prace, postanowilam, mialam nawet sen, w ktorym wszystko nas roznilo, i nic nie bedzie bardziej rozsadne niz to co zamierzam zrobi. Moze i bedzie bolalo ale tak trzeba.

Gość Wqrwiacz
ta,rob co chesz,dawaj dupy komu popadnie,wal na 2 fronty,kłam i oszukuj,tylko watpie czy znajdziesz pozniej normalnego i porzadnego faceta z zasadami ktory cie pokocha,bo raczej watpie czy ktos taki chciałby sie zwiazac z osoba z taka przeszłoscią :)

Gość Explorator damskich zwieraczy
Dobrze robisz,puszczaj sie i zdradzaj ile wlezie,przyda ci sie to w zyciu :)