Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magadalena

czy wiazek z 30letnia roznica wieku...? KOCHAM bardzo/ jestem tą młodsszą

Polecane posty

Gość Soql
Powiedziane jest w Piśmie "Nie będziesz dawać dupu starym prykom starszym o 20-30 lat"

Gość Soql
Powiedziane jest w Piśmie "Nie będziesz dawać dupy starym prykom starszym o 20-30 lat"

nic bardziej mylnego!!! mam 23 lata i chcialabym zalozyc rodzine, a faceci w moim wieku maja, za przeproszeniem, siano w glowie i nie rodzina im w glowie :-P wiem, ze nie bede z moim Staruszkiem \"na zawsze\", ale nie wyobrazam sobie powaznego zwiazku z rowiesnikiem, facet powinien byc starszy jakies 10 lat :-P - to tak, zebys mial sie na co oburzac :-P ale zeby zniesmaczyc Cie jeszcze bardziej, powiem, ze naprawde tak mysle :D bylam z facetem 3 lata ode mnie starszym prawie 6 lat i kiedy przyszlo do powaznych decyzji okazal sie gowniarzem i tyle!

Gość Soql
Jesteś małą smarkulą a już ci rodzina w głowie W dom to możesz pobawić się lalkami Barbie

Gość Soql
Bóg stworzył was głupimi Pewnie dla równowagi w przyrodzie

Jesteś żałosny, mam nadzieję, że nie pożyjesz za długo, bo żadna kobieta nie będzie miała miała pociechy z takiego starego pryka. Współczuję Twojej przyszłej żonie.

Jagodzianka - > ja spadam, jutro muszę wcześnie wstać. dobranoc kolorowych snów 😴

:) wpadlam tylko na chwile sie przywitac :) jutro bede od rana.. dzis tak na szybko bo zaraz lece na zakupy :) Pozdrawiam was wszystkie i te nowe tez...

Kirsten ---> udanych zakupow 🌼 cos ostatnio u nas pustki, ale to pewnie weekend odciagnal wszystkich od komputerow a co sie dzieje z Madzia??? Kochana - zajrzyj do nas czasem i powiedz, co u Ciebie 🌼 Pozdrowki pa 🖐️

Gość MAgdalena MAdzia
u mnie--->? placz i placz i bol i zal i .....ja nie moge z nim byc. skrzywdzil mnie myslalam wciaz te wszystki dni o tym...odjal sobie 12 lat gdy juz tak mnie rozkochal...poza tym sa niedomowienia..i jeszce w trakcie rozwodu dopeiro...wiem ze niie moge z nim byc...ale tak kocham.....i widze jak on chce bardzo mnie...jak mowi ze nie bedzie zyc beze mnie....umieram

Gość Nieznana
30 lat to duza roznica wieku,dziewczyno nie zdajesz sobie sprawy ,ze w zyciu ci to bedzie przeszkadzac jak "spadna ci z oczu rozowe okulary".Starszy czlowiek podatniejszy jest na wszystkie choroby,na niektore zaczyna chorowac z racji wieku. Pozatym ta "roznica pokolen" W wieku starszym ma sie inne potrzeby zyciowe.Pamietaj od 60 roku zycia czlowiek zalicza sie do starcow.Jest to tz. okres starczy.Zycze Ci powodzenia bo bedzie ci w zyciu potrzebne.:D

witam wszystkich 🖐️ Madziu! Strzesznie mi przykro, że tak cierpisz :( Wiem, jak jest trudno, kiedy Twój mężczyzna Cie oszukuje. Trzymaj się jesteśmy z Tobą!

Madziu, teraz jest Ci ciezko, ale pamietaj, ze los sie zawsze odmienia 🌼 trzymaj sie, badz dzielna i jesli jestes pewna swoich decyzji to nie poddawaj sie!! Jestesmy z Toba 🌼

Gość Soql
Wszystko teraz wychodzi

Soql! Co wychodzi, co wychodzi??? Ja jestem z moim mężczyzną ponad 6 lat, mieszkamy ze sobą i jakoś \"nic nie wychodzi\". Zabierasz głos a nie kmompletnie nie masz pojęcia o czym tu mowa. Jak pożyjesz jeszczze 20 lat to będziesz mógł się wypowiadać.

Witam wszystkich w poniedzialek :) wlasnie pije poranna kawe..ma ktos ochote? :D Madziu---> daj sobie troche czasu..zobaczysz ze inaczej na to spojrzysz i wszystko moze sie znowu ulozyc..🌼 a co do tych co sie do nas czepiaja to chcialabym powiedziec ze a) moj mezczyzna ma wiecej wigoru niz niejeden 20latek b) ostatnio byl chory 15 lat temu c) (tu sie powtorze) prowadzi zdrowy tryb zycia d) jesli chodzi o sex to potrafi ostrzej i dluzej niz moi rowiesnicy ;) Pozdrawiam 🖐️

Gość do czasu Kirsten do czasu...
niestety :( :( :(

Wiecie co? strasznie nie lubie gdy ktos wypowiada sie na temat o ktorym nie ma pojecia... niestety wiekszosc osob mysli stereotypami i dlatego sie czepia :( ale ja juz to naprawde mam w nosie.. :)

🖐️ Dziewczyny, nie ma sensu przekonywac kogos na sile. Kiedy Soql dobije 50 sam sie przekona jak to jest :-P nooo chyba, ze wczesniej straci forme :-P :D

cześć dziewczyny 🖐️ juz jestem, popijam kawkę, muszę się dobudzić, nie znoszę poniedziałkowych poranków - wiem, że bliżej do południa, ale dla mnie to wciąż poranek :D

cześć dziewczyny 🖐️ juz jestem, popijam kawkę, muszę się dobudzić, nie znoszę poniedziałkowych poranków - wiem, że bliżej do południa, ale dla mnie to wciąż poranek :D