Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubaluka

prezerwatywy 94????????????

Polecane posty

Gość kubaluka

Dziwne rzeczy pisza na innych stronach!!!nie wiedzialem ze prezertwaywy daj tyle %% Prezerwatywa Prezerwatywa czyli kondom to najpopularniejsza, nieinwazyjna i najbardziej dostępna metoda antykoncepcyjna. Na świecie stosuje ją ok. 40 milionów par. Najnowsze prezerwatywy ze środkiem plemnikobójczym blisko dwukrotnie w porównaniu ze zwykłymi kondomami zmniejszają ryzyko zajścia w ciążę. Dają 94-procentowe zabezpieczenie.

Gość xaxaxa
i co w związku z tym ? Przy wskaźniku pearla prezerwatywy mają - tu są różne opinie: m.w. 3,0 do 14,0 a tabletki antykoncepcyjne - najnowocześniejsze od 0,02 - 0 :O

Gość salatkagrecka
mój partner i ja też używaliśmy tylko gumek (Durex, Elite lub Extra Safe)przez 5 lat i nigdy nie mielismy żadnej wpadki z gumkami, a kochalismy sie w kazdy dzien, rowniez płodny i do konca...ale oczywiście , zdarzyć się zawsze może- i zawsze miałam "pod ręką" Postinor by zażyć o razu w razie czego. Liczy się wprawa...najlepiej kiedy zaczyna się stosowac dopiero [najwięcej wpadek w pierwszym roku stosowania], zabezpioeczac sie dodatkowo np.nie wspolzyc w dni plodne,lub poczatkowo uzywac pigulek (jeśli dziewczyna może) no i..nabierac wprawy;) wszystkie pęknięcia to niestety....ale w 99% wina uzytkownika;) ja odstawiłam tabletki po kilku latach..i....libido wrocilo do normy, odzyskałam radosc zycia ;) pozdrawiam! :)