Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shakira

Czy ktoś ćwiczy 5 rytuałów tybetańskich?

Polecane posty

Gość nie ćwicze ale znam
tą ksiązkę.

Gość a na czym to polega
może zaczne ..:)

Pytam czy ktoś ćwiczy aby porównać doświadczenia. Ja właśnie zaczęłam więc jeszcze o efektach nic nie moge powiedzieć. Ciekawi mnie czy komuś się po nich zdrowie poprawiło.

Gość irydka
ja zaczęłam, ćwiczę już 3 tyg, od dzisiaj robię po 7 powtórzeń, mogę czytać w samochodzie, kiedyś to było niemożliwe, bo było mi niedobrze z głową na dół podczas jazdy

Gość deni cler
Wiele lat temu ciwiczyłam parę tygodni, podobno ładdiej wyglądałam.Dzięki za przypomnienie może znowu zacznę ćwiczyć.

jestem świeżo po lekturze. Zaczynam ćwiczyć dzisiaj wieczorem

drugi dzień ćwiczeń. Brakuje mi kondycji. Najgorzej mi wychodzą ćwiczenia 4 i 5. Rodzinka miała ubaw obserwując moje zmagania, ale ja im jeszcze pokażę! Pozdrawiam

Gość irydka
wolke, mnie też "4" sprawiała najwięcej trudności, ale nie pod względem kondycji, tylko za mocno odchylałam głowę i robiło mi się niedobrze, teraz jej tak mocno nie wychylam i jest ok, reszta spoko, robię przed ćwiczenia rozgrzewające z książki, dzisiaj spróbowałam po 8 razy i tak pociągnę do końca tyg, troszkę od 6-go powtórzenia nawalał mi kręgosłup przy "5", z początku przy wirowaniu kręciło mi się w głowie, potem coraz lepiej, a teraz znów chyba jakieś chwilowe osłabienie ale niewielkie, przez pewien czas pobolewał mnie nadgarstek ale polałam naszym lekarstwem i przeszło ;-) ogólnie jestem bardzo zadowolona :-D

Pewnie,że damy sobie radę, to tylko sprawa czasu i treningu

Gość deni cler
dziewczyny jak wam idzie i jakie macie samopoczucie. ja jeszcze nie zaczełam a codziennie sobie obiecuję że dzisiaj zacznę i co... klapa.

Problem mam z czwartą pozycją, ale akurat przeczytałam ,że jak ktoś ma krótkie ręce to można sobie pomóc podkładając pod nie książki.

Gość irydka
wolke to ty chyba masz długie nogi a nie krótkie ręce ;-) przecież chyba możesz być pochylona? chyba że tak jest ci niewygodnie, ja zrobiłam 2 dniową przerwę, bo dopadło mnie bardzo mocne przeziębienie, wróciłam do ćwiczeń, ale robię po 6 powtórzeń zamiast 8, bo przy 6 powtórzeniu już czuję kręgosłup

no nie,krótkie to mam ręce. Przy czwartej pozycji, tej z mostkiem nie mogę wrócić swobodnie pupą na miejsce. Kupiłam sobie ksiązkę i tam pisze,że mozna sobie pomóc przedłużając ręce przez podłożenie książek. Spróbowałam i u mnie to funkcjonuje a może mam słabe mięśnie i póżniej będzie lepiej? Od wczoraj wykonuję po 5 razy. Pozdrawiam

Gość irydka
wolke, pierwszy tyg należy robić po 3 powtórki, potem wprowadzać po 1 lub 2 powtórzenia tygodniowo, nie wolno robić więcej pomimo, że ma się kondycję, ja jestem teraz w połowie 5 tyg i robie po 6 powtórzeń, miałam zamiar po 8 ale się cofnęłam ze względu na osłabienie przeziębieniowe, w książce pisze, że jak się przerwie to należy zaczynać od początku :-)

ja nadal mam problemy z czwartym ćwiczeniem, chyba za ciężka jestem, trzeba zbić parę kilogramów w dół. Pozdrawiam

Gość irydka
Elizka * witaj w grupie :-) wolke więc nie przeciążaj kręgosłupa i pomału się rozpędzaj :-) te ćwiczonka nas chyba odchudzą :-D pozdrawiam

takie te ćwiczenia niepozorne a ja czuję że poruszyły każdy mięśień. Z czwartą pozycją nabrałam już trochę wprawy. Pozdrawiam

Gość irydka
ćwiczę, ćwiczę, niestety zrobiłam 3 dniową przerwę z braku czasu, ale ciągle o rytach myślę z wyrzutami sumienia, że ich nie zrobiłam, więc ćwiczę choćby w myślach i będę ćwiczyć w realu :-) a Tobie wolke jak idzie??

ja też ćwiczę,moimi wygibasami wzbudziłam nawet zainteresowanie domowników,od dwóch dni towarzyszy mi córka Pozdrawiam

Gość irydka
to fajnie wolke, w grupie raźniej ;-) mój mąż też podgląda, ale nie chce dołączyć, choć go namawiam :-(

mój też nie chce, ale mnie dopinguje.

Gość jojo1
a 6 rytuał ktoś ćwiczy?

6 ryt dopiero ćwiczy jak dobrze opanuje poprzednie bo morze zaszkodzic

Gość jojo1
to wiem,ale żródła róznie podają. Jedne wymagają cellibatu, inne grożą jakimiś powikłaniami

Gość ja zaczelam jakies 2 tyg temu
i już widze poprawe w elastycznosci kręgosłupa jestem przed 30stką,ale sie tak zapuscilam,nie ruszalam sie,caly dzien praca przed kompem,i doszło do tego że rano ledwie sie z łózka zwlekałam i mialam już problem sie schylić buty ubrać dosłownie po kilku dniach jakis mi sie ten kręgosłup bardziej "miękki" zrobił zobaczymy czy pomoże na siwizne:P

6 ćwiczenie aktywizuje spiaca u podstawy kregosłupa boska energie kundalini do tego ćwiczenia przystępuje się tylko wtedy gdy ma sie nadmiar Energi seksualnej nie wolno cwiczyc kiedy sie jest w kiepskiej formie psychicznej i fizycznej nie moga go cwiczyc osoby kture zazywaja leki psychotropowe i cwiczym 6 ryt mozna dopiero po kilku miesiacach systematycznych cwiczen 5 rytów do rytów nie wolno przystępować kiedy się jest zmęczonym chory lub wyczerpany ćwiczeń nie należny wykonywać forsownie to ma byc przyjemność