Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elizabeth

40-sto latki

Polecane posty

Proszę- napiszcie jaki jest najlepszy krem ujędrniający do ciala dla pań w tym wieku .

Gość ziołówka
Elizabeth! Tu ci nikt nie odpowie, bo średnia wieku jest znacznie poniżej tego , co podajesz!!! Jedyne topiki , gdzie możesz się czegoś dowiedzieć, to "poczekalnia, dla pań po 40-tce", lub "problemy 40- 50- letnich ciotek". Pozdrowienia 40- tka

też 40 latką, dbam o siebie - ale nie potrzebuję ujędrniać swojego ciała, stosuję różne kosmetyki, ale gdzie tam ujedrniać się..... Jestem po 2 porodach ale gdy widzę swoje rówieśnice to czasem nie moge się nadziwić.

Gość Sandra36
Witajcie drogie Panie,czy zamawiałyście kiedyś te tabletki na ujędrnienie biustu "MAXI BUSTE"?

Witam ,pozwole sobie zabrac głos.Skoro to temat 40 latek to po co sie wypowiadaja osoby młodsze i w dodatku mówia,ze tu srednia wieku jest nizsza.No ludzie.Niech kazdy się wypowiada tam ,gdzie ma cos do powiedzenia,stosownie do wieku własnego . Młodziezy droga ,więcej tolerancji,40 -tka to jeszcze nie zwapnienie osobowosci.Wiele możecie sie od nas nauczyc. Ps.biust ujędrniam na razie balsamami do ciała

Gość Sandra36
W pełni Cię popieram "39 forever"masz całkowitą racje,małolaty niech idą tam gdzie ich miejsce,a My kobietki blisko 40 albo już po trzymajmy sie razem,choć szkoda bo małolaty mogłyby się od nas wiele nauczyć.....:) Pozdro dla małolatów:)

Gość Yv_ona
Racja, racja...na pewno jesteśmy nieco bardziej doświadczone niż te małolaty.Ja nie mam jeszcze40 ale jestem tuż,tuż...

Gość ziołówka
Widocznie źle sformuowałam swoją wypowiedź, że została odczytana tak jak została! Moją intencją było zwrócić uwagę miłej Elizabeth na topiki j.w, oraz stwierdzić z przekąsem, że kobitka dwa dni czekała na jakąkolwiek odpowiedź, ponieważ mały jest odzew tej grupy wiekowej. Zwróćcie uwagę na podpis (40-tka). Nie dyskredytowałabym swojego wieku. A z poniższymi wypowiedziami całkowicie się zgadzam!!

Gość ziołówka
Nie gniewam się, ale lubię jasne sytuacje i jasne wyłożenie intencji. A kobitki naprawdę mi się żal zrobiło, przeglądając poprzednie strony. Pytanie całkiem normalne, a przez dwa dni ani śladu odpowiedzi. Pozdrawiam.

hmm...testuje teraz Dermike ,ale zdania jeszcze nie mam...natomiast szczerze polecam krem na noc Iwostin.POlska ale bardzo dobra firma,a krem na noc ma świetne działanie,przynajmniej dla mnie ...i duzo ,duzo cwiczeń.....

do jakiegokolwiek balsamu, który używasz dosyp kilka łyżeczek mielonego cynamonu , po kilku dniach nacieraj tym ciało. Do biustu używaj specjalne kremy.