Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natuśka

Kto z was ma w numerologii 7 ?

Polecane posty

Gość ja mam
bo co ?

Gość mssnbxchcys
i ja

Gość Natuśka
Tak pytam

Gość niulek
ja tez mam. 24.04.1986 hehehe

Gość Natuśka
A czytałeś kiedyś na necie jakimi osobami sa 7-ki?

Gość a po co
coś ciekawego tam piszą?

Gość Natuśka
A tak,ciekawie pisza

Gość Natuśka
Twój numer to: 7 Siódemki pociąga wszystko, co tajemnicze i niewyjaśnione. Obdarzone są zwykle nadprzyrodzoną intuicją i zdolnościami parapsychicznymi. Ich zainteresowania krążą bardziej wokół spraw ducha, aniżeli spraw materialnych. To urodzeni filozofowie, dlatego widać duży dystans między nimi, a osobami pochłoniętymi życiem doczesnym. Od dzieciństwa pochłaniają wiedzę, ale w sposób analityczny. Nie przyjmują żadnych teorii czy definicji ogólnie przyjętych jako normy, dopóki ich sami nie zaakceptują przez swój analityczny umysł. Są wszystkiego ciekawe i ciągle poszukują prawdy, doskonałości, piękna i przyczyny. Jako indywidualiści i osoby niezależne często pozostają w życiu samotne. Trudno je zrozumieć, gdyż bardzo ostrożnie mówią o swoich emocjach i potrzebach. Sprawiają wrażenie osób wyniosłych, zimnych i pełnych rezerwy, a przy tym przypisuje się im takie cechy jak pycha, zarozumialstwo i przemądrzałość. Nic bardziej mylnego - tę pozę przybierają tylko dlatego, by nie zostać zranionym oraz ochronić swą prywatność i prawdziwe emocje. Siódemki są pełne godności i elegancji oraz zakryte woalem tajemniczości. Lubią ciszę, samotność i przyrodę. Pasjonują się starożytnymi cywilizacjami, religiami świata, wiedzą tajemną i parapsychologią. Na ogół są bardzo wybredne w doborze przyjaciół. Nie akceptują pustej gadaniny, przeciętności i wulgarności. Nie powinny hamować własnych emocji i uczuć, bowiem może ich to doprowadzić do chorób psychicznych czy depresji. Powinny też wystrzegać się alkoholu, narkotyków i życia w świecie iluzji. Sytuacja materialna - to osoby najmniej zainteresowane sprawami materialnymi. Pieniądze spełniają funkcję, ale nie są istotą ich życia. Owszem mają predyspozycje by zdobyć majątek, sławę i sukces, ale żadna z tych rzeczy tak naprawdę ich nie interesuje. Nie posiadają zmysłu praktycznego. Sprawy uczuciowe - siódemki mają duże trudności w doborze odpowiedniego partnera i rzadko znajdują szczęście i stabilizację w związkach. Są bardzo uczuciowe, ale nie potrafią o tym mówić. Najodpowiedniejszym partnerem, jest 7, 4 i 9. Kamień - ametyst Dzień - niedziela, poniedziałek Kolor - niebieski, srebrny, brązowy Metal - cynk, cyna Szczęśliwe liczby - 7, 1, 5

Gość to wklej nam tu
kafeteria nas wprawia w letarg i już nic się nie chce... nawet wyszukać :) pośmiejemy się razem co tam wypisali i co z tego pasuje do nas ;)

Gość Natuśka
To ze strony www.horoskop.wp.pl

Gość Natuśka
I co do was pasuje???????

Gość jeśli chodzi o mnie
to wszystko!!! aż z wrażenia wydukuję i porozwieszam w domu gdzie się da, może coś mi się przestawi na właściwy tor :)

Gość Natuśka
Do mnie to : Obdarzone są zwykle nadprzyrodzoną intuicją i zdolnościami parapsychicznymi

Gość Natuśka
Ha

Gość Natuśka
Wszystko ;-)

Gość do mnie zupelnie nie pasuje
Jako indywidualiści i osoby niezależne często pozostają w życiu samotne. Trudno je zrozumieć, gdyż bardzo ostrożnie mówią o swoich emocjach i potrzebach. Wczesnie poznalam swoja druga polowe i jestesmy w dlugoletnim zwiazku malzenskim. Bardzo czesto mowie o swoich emocjach i potrzebach. Nie wydaje mi sie, aby maz mnie nie rozumial. Wrecz odrotnie

Gość Natuśka
Ja też jestem w szczęśliwym związku z facetem 7-ką

Gość z jakiej to strony
?! Poprosze linka

Gość niulek
JA TO MAM GLUPIO

Gość niulek
JESTEM BYKIEMA ON TRUDNO SIE ZGRYWA Z NUMEREM 7

Gość niulek
ALE CO DO OPISU TO IDEALNIE SIE ZGADZA. TYLKO Z TYM MATERIALIZMEM NIE DO KONCA.BO HAJS TEZ JEST TROCHE WAZNY NIE?

Gość Natuśka
Ja kilku osobą już pokazywałam te opisy numerologiczne i pasują,bynajmniej większość.A kto z was ma taką nadprzyrodzoną intuicję?Bo mnie czasem ludzie się boją...Poprostu czuje,co zaraz ędzie się działo.Zastanawiam się czy ktoś jeszcze ma takie coś.