Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akinezja

wątpliwości

Polecane posty

Gość akinezja

dzis mam zwariowany dzien...koszmarny...zawalil sie moj swiat po 5-letnim zwiazku....zdroworozsadkowo trzeba sie bylo rozstac...on tam, ja tu...i brak zaufania...to koszmar, co sie dzieje w mojej glowie...mam nawet objawy somatyczne-nie che mi sie jesc, rycze i chce mi sie wymiotowac...wiem, ze przejdzie...ale kiedy?

Gość znalazłam go przed chwila na
forum... wydaje mi sie ze to cos dla Ciebie:) Ty wiesz co potrafi los Gdy chce zrobić nam na złość Jak może zaskoczyć ból Gdy bliski ktoś zawodzi Lecz to co uderza w nas Ma też swoją drugą twarz Jak noc która po to jest By słońce mogło wschodzić Potrzebne są szare dni Potrzebne niechciane łzy Potrzebne milczące sny Do szczęścia są potrzebne Potrzebny jest ból i strach Potrzebny zwątpienia czas Jak noc która po to jest By słońce mogło wschodzić To nic że oczy pełne łez I tak nadejdzie nowy dzień To nic że oczy pełne łez I tak nadejdzie Czym może zachwycać blask Gdy nie znasz ciemności barw Jak szczęście rozpoznać ma Kto nie zna chwil rozpaczy Potrzebny jest każdy lęk Potrzebny bez celu gniew Jak noc która po to jest By słońce mogło wschodzić To nic że oczy pełne łez I tak nadejdzie nowy dzień To nic że oczy pełne łez I tak nadejdzie nowy dzień To nic że oczy pełne łez I tak nadejdzie nowy dzień To nic że oczy pełne łez I tak nadejdzie nowy dzień Będzie dobrze:)

Gość akinezja
dziekuje za wiersz...musze wierzyc, ze bedzie dobrze...MUSZE