Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *nieszczęśliwa*

Nie potrafie byc szczęsliwa ...

Polecane posty

Gość *nieszczęśliwa*

Pozdnałam kogos juz dość dawno.Nie jestesmy jeszcze w stałym zwiazku ale moze niedługo...spotykamy sie coraz cześciej...chce z nim byc, ale .... wiem, ze nie ma ludzi idealnych,sama taka nie jestem ale za kazdym razem, nie wiem dlaczego, jakoś tak podswiadomie wyszukje w nim wad,jakiś niedoskonałosci, i to czasami takich banalnych. np. to ze nie uzywa drogich prefum, to ze ubrał koszule w krate, too ze smieje sie w dziwny sposób, ze ma taka kurtke a nie inna, zawsze coś mi nie pasuje ... wiem wiem to załosne,ale to sie dzieje poza mna, nie chce tego a jednak jakies takie dziwne mysli przychodza mi do głowy...zawsze mi cos nie pasuje - nie wiem jak mam sie tego oduczyc.Wiem jedno - chce z nim byc i musze to jakos zwalczyc Moze moja podswiadomosc szuka kogos idealnego ?? sama juz nie wiem, bo jak powiedziałam wczesniej nie ma ludzi idealnych.Co wiecej nie chciałbym byc z kim takim ... Dzieczyny, czy któras z was tez tak miała

kochana nieszczesliwa! ja mialam identycznie, naprawde... a juz myslalam ze ze mna jest cos nie tak... tzn jeszcze troche tak mam, ale mi przechodzi jestesmy razem bardzo krotko, ale On jest we mnie zakochany od przeszlo roku... i tez wymyslalam wszystkie wady-dlaczego on sie tak smieje, w tej sytuacji moglby zachowac sie inaczej, dlaczego jest tak obciety i dlaczego slucha takiej muzyki... i nawet chcialam mu powiedziec ze to bezsensu, ze nie moge z znim byc... ale On jest taki szczesliwy ze nie mialam odwagi. I dalam sobie czas. i przeszlo! e teraz mi to juz nie przeszkadza, choc jest jeszzce troche rzeczy, ale wiem, ze sie przyzwyczaje. daj sobie troche czasu, pomysl o jego zaletach i zrozum, ze idealy nie istnieja! powodzenia i sie nie martw, bedzie dobrze:)

Gość mam tak samo
czesc nieszczesliwa, sama nie jestes:)))mam identycznie...nie jestem idealem co wiecej duzo mi do niego brakuje a mam jakies wygorowane wymagania i nie wiem skad to sie u mnie bierze...przypuszczam ze to moze byc jakis objaw lęku przed blizkością i dlatego wyszukujemy sobie podświadomie wad żeby sobie go obrzydzić i nie byc z nim...co o tym myslicie? wiecie ze ja nawet obrzydziłam sobie fajnego chłopaka tylko daltego ze ubieral sie obleśnie i uzywał tandetnych pefrum??naprawde tak bylo.czasami mysle ze potrzebuje pomocy psychiatry :)))

Gość *nieszczęśliwa*
jestem takze niezadowolona z uprawiania z nim sexu tzn nie daje mi pelnej satysfakcji z poprzdni partnere bylo o.k robil minetke na 6 a obcny wg mnie tylko na 3 czy to tez minie? Dziekuje za wpis pomaranczka jest pomaranczowa

Gość *nieszcześliwa*
Ciesze sie ze ktoś mnie rozumie, bo to naprawde jest problem! kocham go bardzo i chce z nim byc , ale ... wlasnie zawsze jest to cholerne ale!zawsze cos mi nie pasuje ..wrr co do słów: "przypuszczam ze to moze byc jakis objaw lęku przed blizkością i dlatego wyszukujemy sobie podświadomie wad żeby sobie go obrzydzić i nie byc z nim...co o tym myslicie?" to chyba faktycznie cos w tym jest, przynajmniej jesli chodzi o mnie.. Cały czas powtarzam sobie ze tez nie jestem ideałam,mysle sobie ze moze on tez odczuwac cos takiego w stosunku do mnie - i jak wtedy ja bym sie poczuła!! Jedno wiem na pewno ... czas jest lekarstwem na wszystko wiec moze sie kiedys tego oducze

-> mam tak samo ja tak mialam wlasnie dlatego, ze szukalam idealu... ten byl za niski, tamten cos... kiedys byl taki chlopak z klasy i obrzydzilam go sobie bo za glosno mowil i smial sie na lekcji... :/ i tez myslalam ze juz nigdy nie zakocham sie z wzajemnoscia. ale przechodzi, uwierz:)

Gość *nieszcześliwa*
podszywacza/podszywaczka dziekujemy! p.s. to jest forum, ludzie (i ja tez) zwracaja sie tu z roznymi problemami po to zeby znalezc jakies rozwiazanie, to o czym pisze jest dla mnie naprawde duzym problemem wiec daruj sobie głupie komentarze !!!

Gość *nieszczęśliwa*
prosze o kolejne wpisy i dziekuje bardzo naprawe mam problem i nie podszywajcie sie podemnie sex z nim ni aje mi 100% saysfakcji i chc wiedziec czy rzeczywiscie i to przejdzie

Gość *nieszczesliwa*
pseudo nieszczesliwa daruj sobie ta prowokacje ... nie wkurzy mnie to !! mam wystarczajaco duzo problemow zeby zawracac sobie głowe jakas niewyzyta, gówniarą !!