Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna ewelinaaa

Czy taka budowa ciała moze sie komus podobać? ??!

Polecane posty

Gość taka sobie jedna ewelinaaa

Mam bardzo duze kompleksy co do mojej budowy. Mam typową kobięco, zwana tez "gruszka"...ehh strasznie mnie to denerwuje, mam plaski brzuch ale za to szerokie biodra, no jednym słowem jak Beycone lub Lopez cos takiego. Strasznie mnie ta budowa denerwuje..:( Czy wogole komus moze sie ona podobac? :( Moze jest jakas operacja na zmienienie rozstawienia kosci, no niewiem..?

Gość ja tez niestety
jestem posiadaczka takiej figury :( u gory nosze rozmiar s, a na dole... lepiej nie mowic...

Gość big up
nikomu sie nie spodobasz!!Beycone lub Lopez nikomu sie nie podobaja!!

Gość sun_flowerka
dzieki :(

Gość qk
hmm zalezy jakie masz bąbelki:P

Gość też
big up --> :D

Gość spodobasz sie spokojnie
Ja lubie jak dziewczyna ma szerokie biodra i duza dupcie:) To dobra amortyzacja jak sie laduje w anusa:)

Gość kwestia upodoban
co ty. przesadzasz moim skromnym zdaniem. operacja??? no nie przesadzaj. operacje plastyczne warto robic gdy ma się problem. problem który przeszkadza organizmowi normalnie funkcjonować. albo np gdy dziewczyna ma uszy jak gacek, albo jak jest płaska jak deska (dosłownie) albo jak ma krzywe piersi ( dość wyrażne), albo jak ma poważny problem ze zgryzem. takie operacje korekcyjne sa ok. są nawet konieczne.ale żeby sobie biodra zmnieniac??? odpowiedz sobie na pytanie " czemu swiat ma bzika na punkcie tychże pań???" widocznie się podobają? wiesz ile dziewczyn ma taką budowe? ja sama mam troszke. tez nie jestm przeszczęśliwa ale trzeba się zaakceptowac. a operacje są na to, bo widzisz operacje są dzisiaj na wszystko. co nie znaczy że mamy kłaść się na stół bo to i tamto i jeszcze tamto nam nie pasuje. w człowieku liczy się jego dusza. piękne ciała można podziwiać i się nimi zachwycać. najlepiej oczywiście gdy w pięknym ciele kryje się piękna dusza. jedyna rzecz jaką możesz zrobić dla siebie to pokochac swoje biodra i pupe bo TO JEST CZĘŚĆ CIEBIE. pomyśl czy chciałabyś żeby ktoś cie pokochał za to że jesteś taka smukła w biodrach ( to już po operacji) czy za to jaka jesteś. ja wcale nie jestem idealna, daleko mi do tego. ale nie moge się opędzić od facetów

Gość ciesz sie
ja mam brzuch( nie duzy) ale wygladam jakbym nie miala wciecia w talii. co z tego że na gorze s i na dole s jak jestem prosta. katuje sie i powoli wyrabiam sobie "boki" ale brzuszek dalej mam.