Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARO

ZARECZYNY JAKIES POMYLY

Polecane posty

Gość MARO

Witam mam zamiar sie zareczyc ale nie wiem jak by to mialo wygladac. A mianowicie szukam pomyslu gdzie i jak to pytanie chyba skierowane do kobiet(a le nie koniecznie. No i jeszcze jedno jak dokladnie ma wygladac zareczyny przy rodzicach.Prosze o opinie najlepiej takie osoby ktore to maja za soba. Z Gory dziekuje i POZDRAWIAM.

hej mój mąz mi się oswiadczył oryginalnie.....przyjechał po mnie do pracy z kwiatami , były moje imieniny:-))) wrócilismy do domu, w pokoju miałam rozstawiaone swieczki takie małe , ale w całym pokoju...na stoliku w pokoju postawił, dwa kieliszki do szampana i kazał i wypić do dna...ale ja pomyslłam jak to :p no i w kieliszku na dnie znalazłam pierscionek...:-))) przytulił mnie i zapytał czy chgciłabym zostac jego zoną- ten dzięn mam w pamięci do dziś!!!! to były zaręczyny nie oficjalne przy rodzicach... na swieta oswiadczył się jeszcze raz przy rodzicach... przyjechał ze swoimi rodzicami do mnie...... kupił dwa bukiety kwaitów dla mnie i mojej mamy....stanął i zapytał moich rodziców czy może porwać córkęi prosić o rękę.....zgodziłam się i po wszystkim ...żadnego klękania.....:p powodzenia....wymysl coś oryginalnego, to poruszy Twoją wybrankę......

Gość MARO
DZIEKI ISKIERKA NADZIEJI

Gość MARO
Juz jestem po jakos poszlo :)

Gość jak było

Gość cieeee
napisz napisz koniecznie, tez chce wiedziec jak to zrobiles pozdrawiam :)

ISKIERKA NADZIEII...ale mialas piekne zareczyny....JA juz jestem zareczona ...moj narzeczi=ony oswiadczyl mi sie w Sylwestra tego roku...ale ni byla tak wyjatkowo.....bylo normalnie........Ale i tak jest to dal mnie piekna chwila.....

Gość sekundy
bez klęknięcia się nie liczy