Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabinaaa23

Ja, on i jego dziewczyna

Polecane posty

Sabinka, jestes zuch dziewczyna i to, ze masz przyzwoitosc odbije sie pozytywnie na Tobie. Odbicie komus faceta owocuje nieufnoscia w zwiazku, schizami na punkcie jego bylej, wyrzutami sumienia i wieloma problemami, o ktorych na poczatku nie masz pojecia. Uczciwosc poplaca. Zreszta - po co Ci taki facet-oszust? Jesli nie kocha swojej dziewczyny to niech to z nia zalatwi, odejdzie lub probuje ratowac zwiazek, a nie robi \"skoki na boki\". Facet moze jej nie kochac, ale to jednak jego dziewczyna i chyba nalezy sie jej troche szacunku? Z tym facetem nie czeka Cie nic dobrego, bo ja on jej nie szanuje to Ciebie tez nie bedzie szanowal jak tylko cos sie miedzy wami zacznie wypalac lub nieukladac.

Gość renatq
Bierz sie z aniego dziewczyno i nie mysl o jego panience!!Toba by sie nikt nie przejmowal wiec dlaczego masz skrupuly???jestes glupia,ze nie umiesz skorzysta z tego co dostajesz podane na tacy!!!!!

Gość jakajakaja
Mam taka sama situation i podnosze

Gość mirenaax
Sluchaj, musisz sama sobie na to pyt odpowoedziec. co jest dla Ciebie wazniejsze?? wlasne szczescie czy jakas chora lojalonosc w sotunku do dziewczyny, ktorej nie znasz...

Gość Nie czytalam innych
wypowiedzi, ale powiem tobie to co myslę ... NA CO TY LICZYSZ - facet zdradza tamta, na pewno bedzie zdradzał i ciebie ... to facet nie wart twojej uwagi, ale rób jak uwazasz, chcesz zeby ciebie traktowano jak "odskocznie" to twoja sprawa i twój problem . Pamietaj jednak, nie szanujesz siebie, to nikt ciebie tez nie będzie szanował .

Gość Nie czytalam innych
wypowiedzi, ale powiem tobie to co myslę ... NA CO TY LICZYSZ - facet zdradza tamta, na pewno bedzie zdradzał i ciebie ... to facet nie wart twojej uwagi, ale rób jak uwazasz, chcesz zeby ciebie traktowano jak "odskocznie" to twoja sprawa i twój problem . Pamietaj jednak, nie szanujesz siebie, to nikt ciebie tez nie będzie szanował .

Gość Po prostu ...
facet mysli jajami i tyle, liczy na skok w bok bo ty mu na to dajesz przyzwolenie ... jestes widocznie materiałem na tą trzecią i nic więcej, ale to twoje zycie :P