Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trojwymiarowa

CO ZROBIC BY PO 10 LATACH MAŁŻEŃSTWA PONOWNIE ROZKOCHAĆ W SOBIE MĘŻA

Polecane posty

Gość Zdzicho
Przede wszystkim zadbać o siebie. Zrzucić zbędne kilogramy, odwiedzić kosmetyczkę, fryzjerkę. Zacząć mieć ochotę na seks. Ale nie taki że leżę i czekam aż on skończy i to byle szybko tylko seks aktywny i z chęci a nie przymusu.

Jestem zadbana kobietą, może faktycznie pare kilo za duzo noszę na zgrabnych nogach...:) Jesli chodzi o sex... cóż... kiedy widze obojętność mojego męża w zyciu codziennym to mi odechciewa sie pieszczot z takim czlowiekiem...a uwierz mi nie należe do tych leżacych kobiet i czekajacych na trzesienie ziemi :)

Gość Zdzicho
To wybadaj co powpoduje jego obojętność.

Gość zaskocz męża nietypową
propozycją, wejdż mu do wanny, ściągnij mu majtki, powiedz mu coś sprośnego w stylu dziś chcę abyś mnie mocno zerżnoł, faceci to lubią, czują się dowartościowani i wydaje im się,że są panami

Gość Sindbad Żeglarz
niestety u nich wszystko wiąże sie z seksem, nawet zwyczajne czynności

Gość innarada
najlepiej rozkochac cudzego meza... bedzie ciekawiej;)

Gość czarnaa jagoda
po prostu pozegnaj sie z nuda i rutyna!!!Kup sexy ciuszek,zaskocz go kolacja przy swiecach,wypadem za miasto,pozbadz sie dresów i szlafroka i flirtuj z nim jak najwiecej a reszta przyjdzie sama

Gość czarnaa jagoda
ja miałam podobnie wcieliłam to eszystko w zycie i dodatkowo czesciej sie usmiechałam i cieszyłam drobnostkami dnia codziennego i jest miedzy nami swietnie

Wielkie dzięki. Ja już to wszystko wiem,.drechów nie noszę, papilotów też, może faktycznie troche rutyna nas pozera... Trzeba to zmienić. Dziewczyny, ktore dokonały jakis zmian na lepsze proszę o wpisy!! :o)