Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CITROSETP

CITROSEPT

Polecane posty

Gość CITROSETP

Stosował ktoś ? Jakie są efetky ? Warto kupić ?

Gość caille
Moim zdaniem warto, czuje sie o wiele lepiej gdy przyjmuje Citrosept. Cena tylko troche odstrasza.

Gość CITROSETP
a taka buteleczka 30ml na ile moze starczyc ? i ile się tego bierze dziennie ?

Gość Aammaa
Środek jest skuteczny, ale jak się go bierze czując pierwsze objawy choroby. Jeżeli weźmiesz 10-15 kropli (jest bardzo gorzki i więcej możesz nie wypić, chociaż wrapia się Citrosept do soku pomarańczowego) 2 x dziennie, to lek starczy na kilka razy

Gość hepinka
ja brałm, 50 ml wystarczyło mi na niecały miesiąc :) z sokiem pomarańczowym i grejfrutowym jest "zjadliwe" :) podczas kuracji jak i po niej poczułam sporą zwyżkę formy a jak to bywa z przesileniami, przez moment myślałam że padnę i zdechnę :( dlatego sobie kupiłam ten preparacik teraz, pół roku po kuracji citroseptem czuję się super :) i łykam codziennie bodymax 1 tabl :)

Gość zamierzam zaczac brac
Mam pytanie czy citrosept nalezy brac na czczo, czy po jedzeniu, czy to bez znaczenia kiedy ?

halo nikt nie wie? pomozcie pls

podnosze bo moze ktos jednak wie ?

Gość cit
ja biore na czczo, ale nie wiem czy to ok. dopiero 3 dzien (kuracja intensywna). a macie jakies objawy reakcji Herxheimera? ja mam 'biegunke' ale taka ze sluzu i dzisiaj w tym sluzie zobaczylam... krew! czy ktos mial takie objawy?

Gość babcia Alina
Witam :) ja właśnie także jestem na citrosepcie .... brrr ale to świństwo ...jeszcze raz.. kupiłam sobie citrosept jak kazali ludzie" i spróbowałam ale za mało rozcieńczyłam i aż mnie gardlo drapało ,bo taki silny był roztwór tej goryczy :( odstawiłam bo nie chciało mi sie tego świństwa pić:P kupilam sobie w pastylkach i jak kończyłam to moja córka i mąż pewnego razu złapali ostre przeziębienie w jednym czasie a ja NIC ! tak więc myslę,że te pastylki grapefruitowe poskutkowały.teraz znów muszę je kupić bo zima tuż tuż :) i zaczniemy wszyscy zażywać przez zimę pozdrawiam

Gość madzik73
Podaję synowi, teraz drugą zimę, zawsze wtedy gdy zaczyna kaszleć. Profilaktycznie nie stosuję ze względu na cenę, płacę 33 zł za opakowanie kasułek (w DomZdrowia.pl). Kropelek nie stosuję ze względu na koszmarny smak,

Gość madzik73
Podaję synowi, teraz drugą zimę, zawsze wtedy gdy zaczyna kaszleć. Profilaktycznie nie stosuję ze względu na cenę, płacę 33 zł za opakowanie kasułek (w DomZdrowia.pl). Kropelek nie stosuję ze względu na koszmarny smak,

Gość ekobitkaa
Ja też stosowałam citrosept , ale potem się przerzuciłam na greposept ze wględu na duzo niższą cenę. To jest to samo tyle że nie tak rozreklamowane. Ja kupuję na allegro bo ceny przyzwoite i nawet z przesyłką wychodzi taniej niż w aptece.Kuruję się juz od dłuższego czasu i bardzo sobie chwalę.

Gość ipanema
zamierzam kupić i oczysci swoj organizm polecacie? na co WAM pomogło?

Gość Bogumiła
Polecam citrogrep.

Gość CITROSEPT
Stosowałam citrosept z polecenia internautów ale nie z zalecenia lekarza bo żaden o nim nawet nie wspomniał . Nie pomógł mi w takim stopniu jak osobom które go polecały i mnie zachęciły do jego stosowania . Do wyleczenia droga daleka i niepewna a poprawa być może tak ale czy będzie trwała ? W dodatku nawet sami polecający nie zawsze wiedzą jak są chorzy i czy są wyleczeni czy tylko podleczeni .