Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady-kate

jak zasugerować chłopakowi ślub???

Polecane posty

Gość lady-kate

Poradzcie dziewczęta

Gość no właśnie

Gość lady-kate
ja 19 a on 22

Gość to są jakies żarty chyba
buhahah, Ty lepiej nie sugeruj :P weź się lepiej za naukę, poznaj trochę życie, a potem dopiero pakuj się w jarzmo małżeńskie :P

Gość lady-kate
po 25 i jest to przemyślana decyzja przynajmniej z mojej strony.wiem, ze on w sumie tez by chiał tylko facetowi trudniej jest podjąc taką decyzje.a ja znowu nie chce mu ani jej narzucac ani samej proponowac. chce delikatnie zasugerowac ze dla kobiety to juz czas i ze tak naprawde to nic nie zmienia jeśli naprawde sie kochamy...raz zazartowałam zreszta podczas intymnych chwil, ze moze byśmy sie zareczyli to w pewnym momencie go zamurowało,dopiero potem wyraził przekonanie do tego. ale jego pierwsza reakcja zdradziła, co mógł pomyslec...

Gość nie-laleczkaaaa
powiedz mu ze wychodzisz za mąż , bo chcesz.

skladam rece :) mam 28 lat i do tej pory sie nie dalem i nie dam .........a tak apropo popieram przedmowce - wezcie sie za nauke:) Zycie to nie je bajka

Gość to są jakies żarty chyba
no to będziesz czekac w nieskończoność. widocznie Twój facet jest z tych, któym ślub do pełni szczęścia nie jest potrzebny. jak chcesz wyjść za niego za mąż, to albo mu sie oświadczasz, albo czekasz niewiadomo ile. no chyba, ze zechcesz go złapać na dziecko, ale to wrabianie gościa w tatusia chyba nie jest dorbym pomysłem.

Gość może przestań z nim uprawiać
SEX