Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ixelka

Depresja bynajmniej nie tylko jesienna-leki itp.

Polecane posty

Gość Ixelka

Czy jest ktos kto "choruje" na depresje?? Ja juz walcze z nią ze trzy lata, biore leki, mialam chyba z 8 zmian ale po zadnym nie bylo dobrze, a jesli bylo to tylko na "chwile". Jesli jest ktos taki to zawsze mozna sie powymieniac opiniami dotyczacymi tego jak leczyc to cholerstwo np domowymi sposobami. Ja np. duzo teraz cwicze i staram sie ruszac, chodzic po dworze... moze pomoze :) pozdrawiam all .

Gość ja nie mam stwierdzonej
depresji, ale ostatnio jetsem przybta i psychiatra zapisal mi Cital biore dopiero kilka dni, nie wiem czy pomoze... a ty bierzesz jakies leki?

Gość Ixelka
Biore Ixel teraz,juz miesiac i tydzien, moze mam mniejszy ścisk w glowie, tylko tyle poprawy, ale przybicie i dół cały czas jest, zero koncentracji nadal.... Boze kiedy to minie :/. We wtorek ide do psychoterapeutki, wole nie mowie ile bierze za 60 min spotkania, ale sprobuje. Byle by aby wrocic do "poprzedniego" stanu...

Gość niedorajda zyciowa
moze mi ktos powiedziec ? doradzic ?? chodzi o to ze biore tabletki anty. pierwsze opakowanie. jestem juz przy 10 tej tabletce plaminia ustapiły nie było nawet 2 dni , dzisiaj kochałam sie ze swoim chłopakiem i pod koniec stosunku dostałam duzego krwawienia nie wiem co jest grane...??? czy to objaw czegos powaznego????

Gość Ja wiem że Ty masz
swoich lekarzy i swoje psychotropy ale może by tak spróbować medycyny niekonwencjonalnej ? Skoro i tak wydajesz kase na lekarzy, którzy niewiele pomagają to równie dobrze mogłabyś spróbować czegoś innego i nietypowego. Np. Esencje Dr. Bacha. Słyszałaś może o takich kroplach ? Może jesteś przeciwniczką takich "farmazonów" ale pomyśl że nie masz nic do stracenia skoro i tak tracisz kupe kasy i nic nie osiągasz. Ja Ci broń Boże niczego nie reklamuję. Po prostu wpisujesz w Google "Esencje Dr. Bacha" i masz cały arsenał różnych stronek które proponuję Ci po kolei i dokladnie przestudiować np. tą http://www.enervita.com.pl/show.php?aid=bach Ten cały dr. Bach oczywiście już dawno nie żyje ale wymyślił te krople i dlatego tak się nazywają.

Gość a slyszal ktos o 5htp

Gość Ixelka
5htp? Kojarzy mi sie z jakimis dragami.... Jesli chodzi o medycyne niekonwencjonalna, probowalam bioenergoteraputów, co prawda bylam tam ze trzy razy na takiej "terapii", jeden taki gosc przesylal mi energie (przez jakies 3 min i wzial za to 70 zl) wiec dalam sobie spokoj. Ale o "esencjach dr Bacha" nie slyszalam, zaraz sobie poczytam. Pozdrawiam.

Gość Ixelka
Zastanawiam sie jeszcze na zwyklym Deprimem... JA nie wiem, antydepresanty podobno mają dzialac pobudzająco, a mnie tak przymulają, ze glowa mala. Ech.....:/

Gość Ja wiem że Ty masz
Próbuj wszystkiego po kolei. Może za którymś razem natrafisz na coś co Ci pomoże. Niestety te wszystkie tabletki, zawsze mnie to irytowało że żeby stwierdzić czy to w ogóle coś pomaga trzeba trochę poczekać, dobrych pare miesięcy więc w efekcie tyle czasu się traci w oczekiwaniu na to że coś pomoże. Mi żadne psychotropy nie pomagały ani deprim. W końcu w desperacji "ratowałam" się alkoholem. Wpadłam w alkoholizm. Obciach jak nie wiem co. Piłam przez 2 lata prawie codziennie żeby zabić lęki ... To te krople mi chyba pomogły bo po kilku miesiącach ich zażywania jakimś cudem odstawiłam alkohol chociaż wcześniej odstawienie tego świństwa wydawało mi sie czymś nie do wyobrażenia. Dalej mam czasem lęki bo brałam te krople tylko przez kilka miesięcy, potem straciłam prace i nie miałam pieniędzy więc już nie mogłam sobie pozwolić na wizyty u faceta które te krople przyrządzał. Ale już nie piję przynajmniej a dla mnie to już duży postęp. Jak tylko znajde prace to wróce do leczenia tymi kroplami. Nie wiem czy one akurat by Ci coś pomogły, bo na każdego działa co innego. Mi akurat to pomogło, a komu innemu pomoże jeszcze coś innego.