Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Strzelec

Ona Strzelec On Panna

Polecane posty

Gość Pani Strzelec

Co myślicie o tym zwiazku? Z moich inormacji wynika ze pochodzimy z dwuch róznych światów! I niemamy niby szans na związek!! Są wśrod was pary takie jak powyżej przedstawiona? Piszcie , wiecie cos o tym? Ja mam pecha, tak mysle bo jestem numerologicznie 1 . Szalona, szukam wolności, rozgadana , otwarta eh...i jak tu byc z facetem panna.... :)))

Gość Pani Strzelec
a tak przy okazji - pisze się "dwuch" czy "dwóch" ?

Gość bączek
gsghdfhftdhtt ... Dzięki....ale ja to wszystko wiem...tylko ze co ja zrobie jak ja go kocham :/ nie wierze ze nie moge z nim byc!

Gość gsghdfhftdhtt
amor omnia vincit :) w końcu

Gość Minister Zdrowia Psychicznego
A dobrze Ci z nim ? Jak dobrze, to olej te wszystkie numerki i horoskopy z popołudniowych wydań gazet lokalnych.

Gość Pani Strzelec
No tak ja go kocham i mam nawet mysli zeby zmienic się!

No dobra ! wszyscy juz tak o tych znakach zoodiaku, aż do znudzenia :o Dlatego nie będę zakładała następnego topiku o tym, ale co powiecie na to: Ja LEW mąz LEW dzieci x2: Lwiątka :P

Gość Pani Strzelec
Dobrze mi z nim ... ale skoro nie pasujemy do siebie....moze nie warto... Boshe.... Moge sie zmienic...tylko dla niego ...

Gość Pani Strzelec
ludwisia ... heh ... to wspaniale.... hehe :)

Gość Minister Zdrowia Psychicznego
"skoro nie pasujemy do siebie" - a kto powiedział że nie pasujecie ?

Gość Pani Strzelec
jest tak we wszystkich horoskopach i wogole lipa! skoro tak.... oj i tak sie nie pogodze z tym

To u mnie w zwiazku jest odwrotny układ, ja Panna - on Strzelec. Na pewno dwa rózne światy, ale jestesmy razem już 15 lat, więc chyba rzeczywiscie te róznice potrafią trwale łączyć. :)

Gość Pani Strzelec
heee dzięki ... 15 lat?? To cudownie...moze mamy szanse... :) dzieki

tak, tylko w stadzie LWÓW niekiedy trwa walka o dominację ;) Ale jako zwierzeta stadne, wyciszamy się po \"walce\" i dalej łapa w łape, oko w oko jesteśmy obok siebie ;)

Gość Pani Strzelec
heee to dobrze....fajnie tak czasami sie pokłucic zeby potem sie godzic :P powodzenia lwiątka :)

Gość Pani Strzelec
a tak przy okazji - pisze się "pokłucić" czy "pokłócić" ?

Noooo - czasem iskrzy :) Ale mamy takie mebel w domu co nas godzi ;) ahhhh, jak przyjemnie potem ;) ps. oczywisie małe lwiątka nie biorą udziału ;)

pokłócić Ale jakie to ma znaczenie, nie badzmy drobiazgowi tutaj. Tutaj jest wazna mysl. A tych których to drazni nie powinni korzystac z tego typu kominikatorów. Esteci :o

Gość Pani Strzelec
o kurwa ! a jaka tu jest ważna myśl ?

mysl, którą chcesz przekazac, moze byc mysl mądra lub mysl głupia ! chodzi o treśc a nie o formę !!!

Gość Pani Strzelec
Ej!! Ktos sie podrzył!!! nie bawic sie!!! tak!! Ja tu na powazny temat gadam !!

Gość ponawiacz - wrocilam z wakacji

Gość ja strzelec on panna
razem od 4 lat, planujemy kiolejna... wiecznosc razem ;) zwiazek trudny na poczatku- wymaga kompromisow.. a teraz to juz jak kapciuchy -miekkie wygidne i swoje ;)

Gość strzelec ze strzelcem
to jest dopiero zabojcze polaczenie:) mam tak od ponad roku i to ndopiero zabawa jak sie klocimy to az blyskawice na niebie sa;d to dopiero zwiazek...troche hardcore ale kto lepiej zrozumie ze strzelc lubi przesterzen i wolnosc niz drugi strzelec? a facet panna hmmmm powiem tak bylam w takim zwiazku i szybko sie poddalam nie moglam zniesc jego zachowania....

Gość LuQ
witajcie, - poznalem moją Pania Strzelec w 2003roku. Po burzliwym poczatku i bardzo duzej checi uwolnienia sie uleglem i zostlem... wlasnie sie rozwodzimy po 13 latach bycia razem. mamy doje dzieci. Nie moge powiedziec,że moja byla jest zlym czlowiekiem, po prostu za dużo w niej strzelca :P, ot co. Doszlismy do momentu, w ktorym oboje zrozumielismy, ze kiedy jesteśmy oboje sobą mocno sie wzajemnie unieszczęśliwiamy.... szkda, że tak późno doszlismy do takiego wniosku. Trudno nam bylo sie rozejsc. Cala masa wspolnych spraw, pol zycia razem, dzieci... Na chwile obecna jednak wiemy o tym, ze to jedyne dobre rozwiazanie. Bo co innego zostaje? Tkwic w relacji, która unieszcześliwia ? Juz zawsze bedziemy bliskimi sobie ludzmi i parą rodziców ale zwiazek odpada.