Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loa

krem na zime nie zapychajacy porów

Polecane posty

Gość loa

zima tuz tuz :) trzeba kupic jakas oslonke dla cery,jaki krem wybieracie?mam 19lat i problemy z wagrami !

Mogę polecić krem firmy Mincer, w aptekach. Nie miałam co prawda żadnego innego tego typu, więc nie mam porównania - ale ten mimo, że jest tłusty (no bo musi być, nie ma innej możliwości), to nie świeci się aż tak bardzo (spokojnie można wytrzeć nadmiar chusteczką po wchłonięciu i przypudrować) i ma super konsystencję, odrobina wystarcza na całą twarz. Poza tym zawiera filtr UV. Używam go też do rąk (bo kupiłam w promocji z krótką datą ważności, więc i tak muszę go wysmarować) i efekt rewelacyjny, wreszcie nie mam szorstkich rąk w zimie. Gorzej, że nie wiem co do ust stosować na mrozy, bo nawet jak smaruje tym kremem to wiadomo, że szybko go \"zjadam\" i niestety mam wiecznie popękane. Myślicie, że wazelina to dobry pomysł?

Gość miodzik
Polecam GARNIER - Czysta Skóra - S.O.S. na pryszcze . Nawilża ale nie ma tłusteej ochronki na twarzy. Polecam! Zajrzyj na http://www.ceneo.pl/107504#productLevel . Jest tam więcej na ten temat!

Gość do miodzik
sorki, jak to sie ma do tematu?? to ma byc ten krem na zime?? pogielo cie??

Siemka! :) Jestem piętnastolatką i zbytnich problemów z trądzikiem nie mam (tylko na brodzie kilka małych krostek, grrrr), bo mam suchą skórę. Używam nawilżającego kremu dla niemowląt \"Bubchen\" - Calendula Haut Balsam - ochronny, nawilżający, na bazie olejów roslinnych i olejków eterycznych. Krem ten nie zapycha porów i może być uzywany dla każdeg rodzaju skóry, bo jest delikatny, a dla 19-latki najlepsze są kremy łagodne i proste. Dodatkowo jest dobry na zime, bo traśiwy, ale nie zostawia tłustej warstwy, jeżeli uzyje się go niedużo :D Pozdro!!! :D:D:D