Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lila1

czy któraś z Pań robiła test BOBO?

Polecane posty

Witam seredecznie .Wczoraj zrobiłam sobie test ciążowy BOBO wyszło mi ,że nie jestem w ciąży. Okres spóznia mi sie piąty dzień .Piersi bolą mnie tak jak na miesiączke. Czy któraś miała podobną sytuacje a potem okazało się ,że jednak jest w ciąży?

Witam, :) Ja nie robiłam ale radzę ci żebyś sobie kupiła test quick vue z takim bobaskiem na rysunku. Jest godny polecenia ja czekałam na wynik pare sekund i .... dwie kreseczki :))

ale czy to możliwe żeby test sie pomylił ? a może to za wcześnie żeby mógł wykazać?

Możliwe że za wcześnie a kiedy spodziewasz się @. Ja ten test który ci poleciłam zrobiłam w dzień spodziewanej @ i wyszedł pozytywnie lecz rożowa kreseczka słabiej ale widoczna. Dzisiaj powtorzyłam i w kilka sekund dwie mocne krechy :). Także albo jeszcze odczekaj albo jak sie niecierpliwisz leć po ten co ci poleciłam i napewno wynik ci wyjdzie. Trzymam kciuki :)

Przede wszystkim dziękuję ,że mi opowiedziałaś :-) Planowo @ powinnam była dostać 14.11 ale miałam troszkę stresu w tym miesiacu więc pewnie to jest przyczyną opóżnienia.Nie mam żadnych obajwów ani młości ani zawrotów głowy no chyba ,że ten ból piersi /bolą mnie najbardziej wieczorem/ Test wykazał ewidentnie jedną kreseczkę sama niewiem co o tym myśleć :-(

Lila dopiero spóźnia Ci sie czwarty dzień wiec nie ma tragedii, ale jak chcesz to zrób test ciążowy rano z pierwszego moczu wtedy stężenie hcg jest największe (hormonu który pojawia sie u kobiet w ciaży).....pozdrawiam

Zapomniałam jeszcze o bolącym jajniku ,hmm a może to jest przyczyna?

Ano 29 ;-) dla mnie to nie byłaby tragedia :-) wręcz przeciwnie. Martwie sie tylko tym ,że skoro mam tak nieregularny okres to jak mam zaplanować dziecko ? Mam taką malutką cichą nadzieję ,że jednak test mnie okłamał .Jak nie dostanę @ do poniedziałku to go powtórzę

Lila to tak jak ja 14.11 powinnam dostać a tu nic więc zrobiłam test. Mnie brzuch pobolewa jak na okres ale o wiele mniej no i piersi mnie bolą cały czas. Ale żadnych mdłości zachcianek nic z tych rzeczy. W przyszłym tyg. idę do gina i może już uda mi się zobaczyć na usg ciążę. Nie mogę się doczekać. A ty sie mała nie martw, zrób test jeszcze raz i napewno wyjdzie pozitiv.:)

ja stosowalam zawsze pre test bo byl najtanszy, ale za to nieoklamal mnie jeszcze nigdy, niestety, bo dzis wyszla mi jedna kreska tylko..a @ trzeci dzien sie spoznia... tyle ze jakos nie wierze, zeby mogl sie pomylic...a szkoda... Tobie jednak faktycznie radze powtorzyc tescik, piec dni spoznienia to dosyc sporo, jest nadzieja!

Padlinka to widzę ,że Ty tak jak ja :-).Ja robiłam test już kilka razy i jak do tej pory nic :-( tym razem Pani w aptece dała mi zupełnie inny test ale też wyszedł negatywnie.Co do bolącego brzucha to też mnie boli jak na miesiączkę.Tak naprawde to nawet nie mam z kim porozmawiać .Rodzicą nie chcę robić nadziei a moja druga połówka wyjechała na tydzien i też niechcę z nim o tym rozmawiać przez telefon. Ciągle chodzie do toalety sprawdzam czy dostałam @ czy nie .Chciałabym mieć juz to za sobą .Jak dostanę to ok będziemy sie starać dalej ale najgorsza jest ta niepewność :-(

no, masz racje, najgorsza jest niepewnosc... mnie najbardziej dziwi skad to opoznienie, skoro w ciazy nie jestem a @ zawsze mialam regularne... tez bola mnie piersi troche i brzuch jak na okres...eh...no to niech wreszcie go dostane, a nie .... kurcze...neeeeeeerrrrrrwwwwwww

Padlinko życzę Ci z całego sreca żeby to jednak była ciąża :-) Kobitka a Tobie gratuluję!! Ja bede czekała dalej :-)

Lila nie martw sie ja też czekałam pare cykli (6) i w końcu wyszło. Bądź dobrej myśli, powodzenia :)

Witam Ja robilam test bobo gdzies ok 5-6 dni po spodziewanym terminie @ i bezblednie wskazal 2 kreski... Moze masz za male stezenie hormonow w moczu jeszcze? Mialas moze cos takiego jak dziwne ciemne plamienie? taka jak gdyby maz? To chwila osadzenia sie jajeczka w macicy ja po tym robilam test dopiero... jak chcesz to zajzyj na topik \"czy to juz ciaza???\" na samym poczatku poczytasz co tam dziewczyny pisza... Powodzenia :) 🌼

Gość krakowianka z wyboru
Rusałka, ale wydaje mi sie że jajeczko osadza sie max do 8 dnia po zaplodnieniu, a nie tak późno.......

Gość bocianek
A powiedzcie mi drogie panie czy możliwe jest wykonanie testu przez terminem spodziewanej miesiączki? ;-) W prawdzie biore tabletki antykoncepcyjne, na samym początku cyklu zapomniałam o jednej i w zasadzie nie chodzi mi o strach przed ciążą (biore tabletki dlatego że on tak chce, a nie ja...:/) tylko o to czy dalsze branie tabletek nie bedzie szkodliwe dla płodu.

Gość bocianek
Moge dodać, że od tygodnia mam dziwne nudności i jakby "spuchły" mi piersi (biezlizna zrobiła się za ciasna ;-) ) no i jakoś dziwnie szybciej się męcze...

Krakowianka mnie moja pani dr powiedziala ze 10 dni po zaplodnieniu.. A ja mialam owe plamienie 6 dzien po zaplodnieniu z rana a na wieczor zrobilam test i wyszedl pozytywny... Sama nie wiem jak to jest..

Bbocianku myśle ,ze jesli zaszłaś to absolutnie nie powinnaś brać tych tabletek

Gość bocianek
To oczywiste, że nie powinnam tylko dopiero teraz skojarzyłam te obiawy z ciążą. Pytam o to czy test będzie dobrym rozwiązaniem bo nie mam za bardzo czasu, żeby pójść do lekarza :-( Kurcze jestem w kropce... Nie chce zaszkodzić maleństwu a nawet nie wiem czy ono tam jest :-(

Gość Majka22
MAM PYTANIE OKRES SPÓŹNIA MI SIĘ 11 DZIEŃ PRZEZ 4 LATA BRAŁAM TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE JUZ ODSTAWIŁAM 4 MIESIĄCE TEMU ZAWSZE MIAŁAM BARDZO REGURALNY @ ZROBIŁAM TEST BOBO W 5 DZIEŃ JAK POWINNAM DOSTAC I WYSZEDŁ NEGATYWNY NIE BOLĄ MNIE PIERSI MAM TYLKO BÓLE BRZUCHA I JESTEM ZMECZONA JAK MYŚLICIE CZY TEST MÓGŁ SIĘ POMYLIĆ POMÓŻCIE

Gość susi;)
Witam! Spóznial mi sie okres,wiec zrobilam pierwszego dnia test płytkowy Bobo,a drugiego dnia strumieniowy Bobo-obydwa wyniki negatywne,a po kilku godzinach dostałam upragniony okres...super;))) POLECAM..