Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmen005

puder inglot

Polecane posty

Gość carmen005

czy ktoś używał pudru prasowanego inglota??? jaki jest? polecacie czy nie? kryjący ? stapia sie ze skórą???

hej co do pudrów to hmmm...jak mam podkład Inglota i niestety podczas nakładania dosłownie zalewam się łzami i naprawdę źle się czuje i szczerze to nie polecam - mam też lakier do paznokci z tej firmy i nie jest trwały - zawiodłam się na tej firmie a kupowałam kosmetyki tylko raz buuu :(

Gość nowa znajoma
ja mam puder brązujący inglota,taki ze złotymi drobinkami.Używam go zamiast różu,ale bardzo szybko wychodzi

Gość alianka
kupilam puder prasowany Indlot, ale zawiodlam sie. ladne jest tylko pudeleczko z lusterkiem. pudru malo i kiepskiej jakosci. lakier tez nie bardzo mi odpowiadal. zadowolona jestem i to bardzo z cieni do oczu, ktore trzymaja sie dlugo i libie blyszczyki

zastanawialam sie nad pudrem inglot i rimmel. Wybralam ten drugi i widze ze postapilam slusznie:)

Gość Rusa.
Wlasnie kupilam puder z Inglota:) sypki (?) i jestem zadowolona..z tym ze nie do konca. Kupilam wczoraj ,zdecydowalam sie na ta firme ,a mila pani nie patrzac mi w twarz miala mi doradzic odcien.Balam sie ze moge kupic zbyt ciemny do mojej karnacji co juz raz mi sie zdazylo (mam prawie biala ale chodze ostatnio na solare i wyglada bardziej zdrowo no ale chce znowu sniezyc na zime) i wybulilam 50zl na cos czego nie uzywalam potem:( .. Chcialam jeden z tych najjasniejszych a baba powiedziala ze bede jak w bialej masce i lepiej taki ciemniejszy NO I.. ..kude sie okazalo ze fakt ciemniejszy:/ i mi ryj przyciemnia tak ze az odcina od reszty ciala.Nie wiem co zrobic czy ta babe zabic czy cooo.Zwrocic nie moge bo juz otworzylam. Moze tylko powiem zeby sie nie kierowac opinia glupich lasek ktore tam sprzedaja tylko jednak wlasna intuicja!!!!

Gość m and h
od dawna uzywam pudru prasowanego z inglota i nie zamienilabym go na zaden inny. rewelacja. bardzo ladnie komponuje sie z cera, dlugo wytrzymuje i wyglada bardzo naturalnie. polecam