Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyta 32

byłam oszukiwaną kochanką

Polecane posty

Gość takajedna mala
sorry, facet ma się najpierw rozwiezc a potem lapac drugą d... a i to nie daje gwarancji..zresztą skoro facet zostawia kobiete z 2 dzieci to jest kutafonem

Gość edyta 32 a teraz ..zabrali mi
kobiety!!!! ja nie chcę żeby ONA CIEERPIAŁA!!! czyscie poszalały ? on . on . on ON MUSI poczuć ból.......bo ja mam go w sercu....i nie zrobiłam nikomu krzywdy....nie chciałam , to pewne. JA NIE KŁAMAŁAM , MIE OSZUKIWAŁAM , JA NIE POTRAFIŁABYM ŻYC Z DWO0MA M,ĘŻCZYZNAMI.....

Gość Edyto
do cholery, stało jak się stało, ale nie mów nic żonie. On nie jest dzieckiem, nie skarż, Przypomina to sytuację, gdy mąż przyznaje się do zdrady, bo tak bardzo czuje się winny i tak bardzo to go męczy. Fakt, póżniej męczy się żona.

Gość pytającpytającpytając
jak tak można - prawda? jedna kobieta ma wszystko - męża świętego, dzieci, a inna nawet nie wie, że się zadała z rogaczem i ma dziecko, które albo wyskrobie albo do adopcji odda o ile może bo w takim durnym kraju mieszka, że lepiej je pociupać dosłownie. No cóż... bardzo się cieszę, że spotkałam on-line jakiegoś inżyniera z Chile. Naprawdę. Spłacam długi, które inni narobili choć nikt mnie o to nie prosi. Ale czuję się jakoś odpowiedzialna za wiele gówna w życiu choć nie ja je zaczęłam. Ale ja wierzę, że wróci do chuja co mu się należy i nie tylko jemu. Jeden życie mi rozwalił na wiele lat (praca, przyjaciele), drugi też mi nie pomógł w niczym - zostałam sobie więc sama z moimi planami i nie tylko. Także kobiety -zmieńcie siebie po tych wszystkich przejściach, a pozostaniecie szczęśliwe mimo tego, że wszystko co najważniejsze (być może) nie udaje się wam w jakimś tam sensie. Nie wiem. Kwestia narodowości itp. Polacy to chuje. ja już dawno przestałam się tym przejmować. tylko KASA i moja dupa bo zycie ucieka i lata, a nic się w tym zyciu nie zmienia.:))) chyba, że służba zdrowia w Polsce na gorzej:(

Gość nnnnnnnn
Edyta, tak czy siak wszystko skupi się na Tobie, więc czy powiesz czy nie i tak będziesz cierpiała.

Gość do Bóg Honor Ojczyzna
Jestem wprawdzie katoliczką,choć nie praktykuję bo nie mam takiej potrzeby katoliczką, ale ciebie koleś to już zupełnie pogięło. Jak facet ma zonę której nie chce, nie kocha jej to po prostu wyprowadza sie z domu, rozwodzi się, dzieli majątek i koniec małżeństwa.Światopogląd tu nie ma nic do rzeczy. Jak człowiek jest uczciwy to w każdej sytuacji będzie nawet wtedy gdy nie chce juz być ze swoją żoną. Zdradzają ci najbardziej podli, kanalie, życiowi nieudacznicy, popaprancy emocjonalni co nie potrafią rozwiązywać swoich proplemów. A kochanka im w tym pomaga. Pomaga kłamać, oszukiwać, omaga nieśc zlo i cierpienie niewinnym ludziom. Bo cierpią ci najbardziej niewinni: żona i dzieci. Nie usprawiedliwiaj swojego KURESTWA I ŁAJDACTWA dorabiając do tego ideologię. nie wycieraj sobie gęby BOGIEM HONOREM I OJCZYZNA bo NIE MASZ POJĘCIA O TYCH WARTOŚCIACH. ZA ZDRADĘ OJCZYZNY JEST ŚMIERĆ, szkoda, że za zdradę żony płaci nie ten śmieć co zdradza i dziwka z którą zdradza tylko płaci żona i dzieci. Płaci bólem, cierpieniem i łzami.

zostawcie już tę biedną Edytę. i tak jej nie pomożecie. sama musi zrozumieć jak ją potraktowano i znaleźć swoje miejsce w zyciu. nowe miejsce. nistetsty taka prawda. mnie kiedyś też tak potraktowano (nieraz) i dlaszy ciąg nieznany. to wszystko co mam do powiedzenia to głównie to, że należy znaleźć sobie swoje miejsce i przeczekać najgorszy czas. potem już cżłowiek nigdy nie jest w stanie przejąć się nikim, ale rany się goją nieco i bliźnieją. jak każda rana:)

i nigdy żadnej nie mówcie, że się kurwi bo same te święte matki i żony kurwiły się latami i miesiącami nieźle i tylko miały więcej szczęścia i tyle. A potem wielce zgrywają święte, a kurwiły się że pierze leciało. kwestia szczęścia i tyle:)

Gość to nie kwestia szczęscia
tylko moralności :-)

WIECIE CO? KIEDY TAK CZYTAM TO CO PISZECIE , TO ROBIĘ SIE TAKA SAMA JAK WY . ZACZYNAM CHCIEC SIĘ MSCIC, ŻE NIBY DLACZEGO KTOŚ MA BYĆ SZCZĘSLIWY W SWOJEJ NIESIADOMOSCI? BO CO? BO CO GO DO TEGO UPRAWNIA?! DLACZEGO MAM ZNOSIC UPOKORZENIA CICHO I Z POCHYLONĄGŁOWA!! DO CHOLERY CIĘŻKIEJ , NIE JESTEM I NIE BYŁAM NIGDY ZŁYM CZŁOWIEKIEM , NIE O ZEMSTE MI CHODZIŁO , SZUKAŁAM SPRAWIEDLIWOSCI... A TERAZ , WIECIE? CHCE MI SIĘ NIEŚĆ ODWET , MÓWIĆ GŁOŚNO I WYRAŻNIE PRAWDE, O TYCH MĘŻCZYZNACH , KTÓRYCH WSZYSCY TŁUMACZA , A NAS WY6ZYWAJĄ OD KUREW!!!! DLACZEGO MY JESTEŚMY WINNE TEMU ZŁU?? MY TEŻ JESTEŚMY OFIARAMI , CZY WY TEGO NIE WIDZICIE?!!! OTWÓRZCIE OCZY , SPÓJRZCIE WOKÓŁ SIEBIE....PŁAKAĆ SIE CHCE

jeszcze wam powiem, że ja wierzę, że wszystko co my zrobiliśmy dobrze nawet po wielu latach wróci do nas dobrem, a to co złego zrobili nam inni do nich wróci. dlatego nie warto niszczyć w imię sprawiedliwości - no chyba, że w grę wchodzi kasa. uczucia na bok. jak nie ma kasy - to wszystko do dupy. jak gość cię okradł to idź do sądu na złodzieja. co tu jeszcze wymyślić. życie to nie bajka - a w Polsce wszyscy kradną.

Gość nnnnnnnn
Edyta, w dupie miej te rady, rob jak uwazasz. I tak Ty będziesz tu ofiarą, zona w drugiej kolejnosci. Wątpliwe, czy Ci uwierzy, moze zwynyśla a Ty się przejmujesz kimś.

Gość no pewnie że ją zwymyśla
i na pusty leb ze schodów zwali.

Gość to sobie poplacz
i niech do ciebie dotrze że zadawałaś się z kimś kto nie jest wart ani ciebie ani swojej żony bo jest ostatnim skurwesynem i łajdakiem. Pomagałaś mu w jego łajdactwie więc skończ z nim i zacznij nowe życie bogatsza o doświadczenia, których juz nigdy nie powtórzysz.

niektórzy faceci mają matki, które najpierw były dziwkami zanim stały się święte to potem oni mają braki psychiczne. naprawdę. i staja się dziwkarzami. i ich matki tylko płkać, że takich chujów wychowały. bo facetom wszystko wolno oczywiście, a kobietom nic. a co za różnica, że oni w ciążę nie zachodzą? tym gorzej dla nich. a takiej co ją mąż zdradza też nie ma co żałować bo to bez sensu. ja jedną taką znałam i w dupie go miała dawno. drugie dziecko i spierdalaj jak ci się nie podoba bo mieszkanie było jej.

i ona była mądra - naprawdę - ta zdradzana żona. Przysięgam. Dla mnie to najmądrzejsza kobieta na świecie była chyba. No bo co ona może, że ma takiego ciulnietego męża? przecież ona go nie wychowała, co nie? a niech spierdala na obiad do swojej mamuśki i tyle. niech zyje pani x!!!:)

Gość czyjaś żona
Masz rację idź powiedz tej kobiecie jak było a w nagrodę powinnaś dostać od niej po pysku.

Gość Bóg Honor Ojczyzna
Po pierwsze nie jestem mężczyzną, tylko kobietą, rozwódką, była żoną, która pozwoliła odejść mężowi i spróbować zaznac miłości z inną kobietą - z miłości do niego własnie. Po drugie, żony polskie trzymają się tak kurczowo swoich mężów, jakby na nich świat zaczynał sie i kończył. Zapewne ma na to wpływ kiepska opieka nad samotnymi matkami ze strony państwa. Po trzecie, jak słysze te herezje na temat złych kochanek, wspaniałych żon, ślub z którymi ma być dozgonnym więzieniem, to sama na miejscu tych facetów uciekałabym gdzie pieprz rośnie i szukałabym normalności wśród innych, bardziej świadomych kobiet.

WY GŁUPIUTKIE BABY !!!!!! CZY WY JESTEŚCIE TAKIE GŁUPIE , CZY TYLKO UDAJECIE?!!1

Gość a co to znaczy skurwEsyn
Nie znam takiego slowa, po jakiemu to? :D

Gość nnnnnnnn
to jest dyskusja od d...strony - gdzies w necie czytalam histoprie jak to laska nie uwioerzyla, ze gosc sie rozwodzi i pogonila. i co? Facet się nie przyznał, że ją zna. Moral jest taki, ze ch..zawsze spadnie na 4 łapy.

DZIĘKUJE CI " BÓG HONOR I OJCZYAZNA" , DZIĘKUJĘ CI " PYTAJĄC , PYTAJAC , PYTAJĄC".....Z WAMI I MNNNNNN CHCIAŁABYM ROZMAWIAC . DZIĘKUJE, ŻE JESTEŚCIE

czemu po pysku? jak ma dwójkę dzieci to ci się w twarz zaśmieje, że jesteś kretynką i tyle. ja sama tak wpadłam na takiego playboja z nadwagą. tylko go żona zostawiła dla jego kumpla najlepszego - przeszła na większy metraż, że się tak wyrażę. A ten zgrywał amanta. A ja się tym tak wielce przejmowałam, że zostałam sama z bólu, a to gówno warte. tyle warte kompromisy z zyciem zawierane jak facet jest chujem. Był chujem, to jest i będzie. A ta się kurwiła, w końcu się z nią ożenił bo mieli gdzie mieszkać w końcu go zostawiła, a na wszystkm najgorzej wyszłam ja bo się nie kurwiłam. i tak jest do dziś. Polacy to chuje bezmyślne - to mój komentarz na wszystko co się dzieje w tym kraju. Na wszystko. Chuje bezmyślne i koniec. :)

jakby mnie zdradzał, a miałabym dwójkę dzieci to bym wręcz powiedziała - a weź i sobie powieś na sznurku od bielizny. za chuja go powieś i wysusz dobrze. i poszłabym do swoimch zajęć. naprawdę. tyle warte litowanie się nad chujami czy też nie wiem- kompromisy z chujami. Chuj to chuj - utnij i wtedy się skończy:) albo wykastruj.

Gość nnnnnnnn
Edyta, poza tym facet z dziecmi to do podtasria d..sie nadaje tylko.

Gość nieznana
Edytko>>>ale ten twoj Misiek niezly klamca,tak obczernil swoja zone a ty w to wszystko uwierzylas.Zal mi cie,ze tak dalas nabrac sie oszustowi.Nie zaluj go potraktuj to jako doswiadczenie zyciowe.

nie wiem - to pewnie nie pierwszy taki numer. akurat gdyby powiedziała to zona zrobiłaby gały i tyle. może matkę by to więcej bolało. no bo zona - no wiecie - dostajesz ukształtowanego człowieka i co wiecej wymyślisz? dzieci szkoda, że mają takeigo ojca ciulnietego - pewnie same nie będa lepsze jak matka równie durna. bo czego się spodziewać po kobiecie, która ma męża co ją zdradza. No i tyle. Niektórzy dobrze kłamią. Po latach i tak będzie myślami obiadki jadał z dziećmi i dziwił się oraz wściekał, że własne dzieci mają go dawno w dupie. jego i jego mądrości. ja to wszystko już przerobiłam. i zawsze i tak matka dzieci będzie lepsza niz ty - kurwa. a jak zajdziesz w ciąże to cie zostawi. głupek nigdy nie mądrzeje. ja to sprawdziłam na własnej skórze poniekąd. pozdrawiam:)

Gość ddoderia
do Edyty; Powiem Ci jedno, najlepszą zemstą na tym oszuscie będzie, jak go wykreślisz całkowicie ze swojego życia, zapomnisz i będziesz udawała, że nic sie nie stało. Uwierz mi, ze to ich bardzo boli, oni mają ( tacy kłamcy ) jakieś chore ambicje wykształcone, że to nie mozliwe, abyś tak szybko do równowagi doszła. . . On się żywi tą Twoją rozpaczą. Olej go, olej też jego żonę. Ja myslę,że żona domyśla się , iż on ma kochanki i jest przy nim, bo jej tak wygodnie. Jak sama kiedyś będziesz czyjąś żoną, to wszystko będziesz wiedzieć, facet zdradza się zachowaniem wobec ciebie. Uwierz mi, bo mam w tym względzie spore doświadczenie i rozmawiam z kobietami, które były zdradzane . . .

ona musi się dowartościować jakoś w zyciu, że inne są zdradzane, a ona akurat nie. i to jest jest sens życia dosłownie - zbieranie informacji droga opłotkową jak to jest jak ciebie zdradza. buachachachacha jakie to baraniaste i wsiowe.