Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IKRZYSZTOF

ONA MNIE ZOSTAWIŁA DLA KOCHANKA

Polecane posty

Gość IKRZYSZTOF

JAK JEJ WYTŁUMACZYC, ŻE TO JA JESTEM DLA NIEJ ? TAMTEN MA SWOJĄ RODZINE I DZIECI I ŻONE ...MOŻE MAM SIĘ Z NIĄ SKONTAKTOWAC , ŻEBY MI POMOGŁA? ŻEBY OTWORZYC JEJ OCZY?

Gość Soql
To zwykła suka

Gość po chuja w ogole chcesz
zeby wracala? :O niech sie ma dobrze z kochankiem, a Ty korzystaj z nowego zycia :D

Gość nieznana
Walcz,nie poddawaj sie!!Zycze powodzenia.

Gość IKRZYSZTOF
mam się skontaktowac z jego żoną? żeby ratowała swoje małżeństwo? i żeby ją zostawił w spokoju?

Gość chlopie skoro dostales po
dupie w taki kurewski sposob miej dla siebie szacunek bo dla niej juz nie powienienes

Gość dam ci dobrą radę
kiedyś byłem w bardzo podobnej sytuacji, może nie walczyłem ale udawałem,że tego nie widzę albo,że nie domyślam się co tu jest grane. Po jakimś czasie jej romans się zakończył a ja udawałem,że nic się nie stało. Właściwie nawet specjalnie nie rozmawialiśmy o tym drugim, niewiarygodne ale prawdziwe. Ożeniłem się z nią i to był mój błąd. Teraz jesteś w takim nastroju,który nie pozwala obiektywnie ocenić sytuacji ale wierz mi tego nie da się wymazać z pamięci, choćbyś nie wiem jak się starał. Ta pamięć zabija, ta pamięć dołuje. Zerwij i szybko się od niej odzwyczaj, im prędzej tym lepiej. Będzie trudno ale innego wyjścia nie ma, jeśli zrobisz inaczej,np. bedziesz o nią walczył to już nigdy nie odzyskasz szacunku dla siebie i w sumie dla niej. Naprawdę tak to wygląda i weź to sobie do serca.

\"Dam Ci dobrą radę\" dał Ci na prawdę dobrą radę! Nic dodać, nić ująć!