Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskaweczka_22

wlosy - co z tym zrobic

Polecane posty

Gość truskaweczka_22

mam farbowane wlosy - gora blondzik a pod spodem brazik wiem ze to juz wyszlo z mody wiec co mam zrobic z wlosami? pofarbowac na jakis kolor czy moze da sie "zmyc" ten braz bo wolalabym zostac blondynka :P

witam:) moze lepiej skonsultuj to z fryzjerem, nim sama cos zrobisz. On Ci doradzi. Ja z kolei mam problem bo po urodzeniu dziecka strasznie zaczely mi wypadac wlosy, mam wrazenie ze wkrotce bede lysa :)

Gość truskaweczka_22
a jakie masz wlosy jasne czy ciemne to ci powiem co jest dobre na wypadajace wlosy

do kupienia w aptekach \"henna wax treatment\" wersaja dla jasnych i ciemnych jakies 20 zl w aptece :P no i skrzyp do tego lykaj i czekaj na efekty

Gość IZ
truskaweczko,jeśli chcesz pozostać blondynką to najlepiej udaj się do fryzjera na chemię,tzw, ściąganie koloru.Ja w ten sposób przeszłam z miedzianego na blond,ale musisz się liczyć z tym że to jednak bardzo niszczy wlosy.

dzieki bardzo za rade :) ale swoja droga farbujac sie w ten sposob musialam sie liczyc ze cos z tym kiedys trzeba bedzie zrobic...ale osiol ze mnie :)

Gość IZ
Kobieta zrobi wszystko aby być piękną i na czasie...ile to się trzeba jednak nacierpieć dla urody,hi hi

Gość kotkotktokto
chyba wystarczy rozjaśniacz na ciemne partie, "joanna " sobie poradzi i tak strasznie nie zniszczy włosów :)

Gość lysyyy
proponuje na lyso :D