Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CieKAwskIE jaJO

czy po Im-cu ciaży ma sie wrazenia jakby zaraz sie mialo dostac okres??

Polecane posty

okres mi sie wyjatkowo spoznia kilka dni. nie martwie sie lecz niepokoje, bo nigdy moje uczucie \"to zaraz nastapi\" nie trwalo tak dlugo...slyszalam od pewnej mlodej mamy ze ona tez miala takie uczucie, ktore trwalo dlugo...w pierwszym miesiacu ciazy!!jestem skolowana....

martwisz sie ze mozesz byc w ciazy? ja nie mialam takiego uczucia w 1szym m-cu... raczej bolal mnie brzuch ale troche inaczej, poza tym jeszcze piersi.

Gość nowa znajoma
zamiast się zamartwiać skocz po test ciążowy,zrób go i będziesz wiedziała czy jesteś w ciąży czy nie.

najlepiej bedzie jak skoczysz do apteki i kupisz sobie test, skoro okres ci sie spoznia jakis czas to mozesz go nawet zrobic teraz powodzenia

no hmmmmmmm...tak zbytnio nie mam $ w tej chwili, a moj partner jest chory i wole go nie odwiedzac bo sie zaraze. mam powiedziec mamie \"daj mi 15 zl na test ciazowy\"? pewnie teraz wam sie nasuwa pytanie ile ja mam lat- 19:)

Gość nowa znajoma
Biegnij szybciutko...pamiętaj,że stres też może opóźnić miesiączkę.

ja zaszlam jak mialam 19:) a urodzilam jak mialam20,5. :) oczywiscie nic nie sugeruje :) jak nie masz kaski to pozycz od kumpeli czy chlopaka. lepiej miec pewnosc niz zamartwiac sie :)

jak nie dostane do wt to pojde po tescik. nie martwie sie na tyle zeby sie zapozyczac i przy tym kompromitowac:) wielkie dzieki za wypowiedzi a w szczegolnosci kobiecie o nicku o.n.a., ktora pomaga mi nie po raz pierwszy. buziaki!! p.s. mozecie dalej pisac (mamusie) czy mialyscie takie uczucie w pierwszym miesiacu ciazy?

Gość nowa znajoma
Uszy do góry,będzie dobrze!!