Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalllka

zapalenie gardła...POMOZTA!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lalllka

witam otoz wcozraj bylam u lekarza z lekkim drapaniem w gardle...lekarka powiedziala z egardzlo jest brydzkie:p i dala bioparox i sebidin...bralam te leki..a dzis obudzilo mnie pieczenie po prawejs tronie gardla...ogolnie gardlo jest zaczerwienione, plukalam je itd...:P teraz bol ten z prawej zniknl i przeniosl sie na lewy migdalek...czuje taki dyskomfort i jakbym miala taka gulke...nie mam goraczki tylko 36,0 czasem z oslabienie czuje dreszcze..znacie ajkeis sposoby an gardelko chore? i co moz eoznaczac to przeniesienie bolu an druga strone? blagam piszcie!

Gość lalllka
up

Gość lalllka
pliss piszcie!

Gość to pewne że w ciąży jesteś

Gość lalllka
wez kurwa bzdur nie pisz....ty jestes:P

Gość lalllka
up

Gość lalllka
piszcie

Gość lalllka
dodam ze dzis juz mnie raczej ono nie boli ale mam odczucuie zapchanego nosa i ten zoltawy ropny katar splywa mi do gardla zamiast przez nos:P:P:P:P sama juz nie wiem co to mi moze byc? moze jakis wirus panuje?

Gość to moze byc duzo rzeczy
np pasozyty ktore daja objawy psaudo zapalenia gardla

Gość flamenco
dzieki!! szukam na forum czegos na temat kaszlu a Towj przypadek jest identyczny z moim..tyle,ze moja lekrka stwierdzila reakcje uczuleniowa po antybiotyku (a ja czuje ze to jednak jest cos z tchawica). narazie jem cos na alergie..ale ja wiem ze to nic nie da.Caly dzien przeszukuje internet i jak za 4 dni mi nie przejdzie to zamawiam DROSETUX 9homeopatyczny) ja juz z tym kaszlem zyje 3 tydzien i dluzej go nie zdzierze:( pozdrawim

Gość Przyjaciel29 do Lalllka
A może masz grzybice gardła. Po antybiotykoterapii to możliwe. Zobacz swój język czy jest na nim biały nalot . Czy masz dziwny smak w ustach. Napisz to Ci coś może poradze.A może czujesz gula w gardle i suchość w ustach .