Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o rade

Do dziewczyn majacycch grzywke na bok, lub znajacych sie na tym!!

Polecane posty

Gość prosze o rade

Mam ciemno brazowe długie wlosy.Cieniowane najkrótsze przy twarzy tak do piersi z tyłu najdłuzsze do połowy pleców.Maja one wyglad ciezkich bardzo wiec myslałam o zrobieniu grzywki na bok bez obcinania bo moje włosy czasami sa nniesforne.Chce dodac tylko grzywke na bok bym mogła spinac w kuzyk nosic warkocz rozpuszczone a włosy mimo, ze długie miałyby taka lekkosc Jak myslicie jak to by wygladało??lurcze pewnie byl taki temat ale mam dylemat i nie wiem czy isc do fryzjera czy bnie.z góry dzieki!!!

Gość najpierw idz do psychiatry

Gość ------
lub do psychologa:D

Gość prosze o rade
Mam też długie, czarne, kręcone zęby, którymi chętnie zeskrobuję białawy nalot z moszny kloszarda na dworcu Gdynia Chylonia :classic_cool:

Gość oOoOoOo
nie ma to jak dobra rady wypowiadajacych sie wczesniej mysle ze bedzie to dobrze wygladalo ...

Gość prosze o rade
do oOoOoO moja wiara w człowieka powraca dzieki za normalna wypowiedz!!!!! :*

ale to nie grzywka sprawia ze wlosy przestaja byc optycznie \"ciezkie\" tylko dobre ciecie w tym wypadku cieniowanie.Grzywka moze jeszcze bardziej obciązyc fryzure.

Gość petit_soleil
zanim to zrobisz, to dobrze sie zastanów... ja musze nosic grzywke (mam b. wysokie i szerokie czoło) i szlak mnie trafia jak codziennie rano musze ja suszyć- kazdy wlos w inna str. No chyba, ze masz kompletnie proste włosy :)

Gość autorka tematu
no własnie nie mam prostych włosów :/, kurcze zdania sa tak podzielone i ja juz nie wiem co mam zrobic , a włosów nie chce scinac bob dobrze czuje siie w długicjh no i zapuszczałam je troche...

Gość poproś fryzjerke
aby ścięła włosy zmniejszając ich objętość a nie długość-ja tak zawsze ścinam i mam długie i lekkie włosy,które się układają:) po prostu trzeba je pocieniować...mam też grzywkę na boczek,ale od kiedy zrobiło się na dworze mokro i wilgoć w powietrzu brrrrrr to wywija mi się we wszystkie strony świata ta grzywka;)

Gość tyka
Żeby zrobić sobie grzywkę trzeba to dobrze przemyśleć :)

Gość ja ma takie wlosy jak opisujes
ciemne, dlugie za ramiona, przy twarzy wycieniowane od brody, raczej tak srednio, zawsze chce mocniej zeby ich tyle nie bylo ale fryzjerzy sie chyba tak boja obcinac, wiec jeszcze noe trwafilam na takiego co by mi taki fryz zrobil zeby bylo widac mocne pazury. aha i grzywke kiedys mialam prosta,ale sobie ja troche zapuscilam na oczy i poszlam do fryzjera sie obciac i zrobila mi grzywke na bok, cieta tak pod skosem. tez musze ja miec bo mam wysokie czolo ale fajnie calkiem to wyglada pod warunkiem ze siedze z tymi wlosami godzine w lazience. mam taki typ lekko falujacych sie wlosow i msuze uzywac prostownicy do grzywki, albo na szczotce modeluje ale z tym jest za duzo zachodu. potem po wyrpsotowaniu pianka + wosk na koncowki dla podkreslenia, aha i czasem jak mam za uza szope to wosku tez daje na cala dlugosc zeby troche przyklaply:D musze isc znowu do fryzjera w najblizszym czasie bo koncowki mi sie zniszzyly od spodu... bleee..... tak wiec ladnie ci ebdzie z grzywka przy cieniowanych wlosach, nic sie nie boj

Gość prosze o rade
do tej co ma takie włosy jak ja no krcze ja nie mam wycieniowanych od brody najkrótsze mam tak do piersi a najdłuzsze do połowy pleców. własnie chce zrobic taka fryzure, zebym nie musiała uzywac prostownicy, bo mam juz zniszczone włlsy mocno :(. I chyba nien zrobie tej grzywki mam b. długie włosy, gdybym miała obciete tak do ramion miałabym loczki a teraz sie tylko faluja bo sa ciezkie...no kurcze jeszcze nie wiem co to bedzie ale dzieki za wypowied!!!