Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 talerzyk

Samotna para

Polecane posty

Go艣膰 talerzyk

Jeste艣my razem ponad rok i jeste艣my samotn膮 par膮 :( nie mamy wsp贸lnych znajomych z kt贸rymi mogliby艣my si臋 spotyka膰, wyskoczy膰 gdzie艣 ani nic. Moi znajomi w og贸le go nie zaakceptowali, jego mnie jako艣 toleruj膮 :( nie wiem dlaczego tak jest, jestem troche nie艣mia艂a i wchodz膮c do nowego towarzystwa(kt贸re zna si臋 od lat) potrzebuje pomocy, zwyk艂ej zyczliwo艣ci i otwartosci na mnie. Bardzo przykre to jest i nie wiem co z tym zrobi膰 :( aby艣my mieli jaki艣 znajomych, a nie tylko ci膮gle wszystko robimy sami

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Moi znajomi tez sie ode mnie
odsuneli gdy zaczelam z nim byc. Od 3 lat mamy tylko 2 znajomych. 2!!! z jego strony jakos to wszystko toleruja. To przez roznice wieku, dzieli nas 25 lat.,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 talerzyk
widzisz nas dziel膮 2 lata, wi臋c nie powinno by膰 problemu nie wiem co mam z tym zrobi膰 :( strasznie przykre to jest

Udost臋pnij ten post

Mi na poczatku to nie przeszkadzalo, olalam to, powiedzialam sobie, ze skoro nas razem nie akceptuja to ja niechce miec takich znajomych i nawet przestalismy byc ze soba na "czesc" ale po tych 3 latach jest ciezko. Razem wszysko robimy, to fajne, ale czasem chcia艂oby si臋 spotka膰 w szerszym gronie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 talerzyk
ja te偶 staram si臋 z tym nie przejmowa膰 i te偶 z niekt贸rymi znajomymi zerwa艂am kontakt, tzn. jako艣 sam si臋 urwa艂 teraz b臋dzie sylwester, chciali艣my pojecha膰 w g贸ry, ale za p贸藕no si臋 zorientowali艣my i co fajniejsze miejsca s膮 ju偶 zarezerwowane, wi臋c czeka nas zabawa sam na sam w domu

Udost臋pnij ten post

My te偶 mieli艣my wyjecha膰, ale m贸j straci艂 prace i brak koszt贸w :( tak wi臋c te偶 napewno b臋dziemy siedzie膰 w domu, powinnam si臋 cieszy膰, 偶e tak sp臋dzimy ten dzie艅 (sami ze sob膮) ale jako艣 nie nastraja mnie to optymistycznie :( A moze wyjdziemy na rynek, na miasto... ale co to za przyjemno艣膰, tylko samym ze sob膮 si臋 bawi膰.. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 talerzyk
ja ju偶 my艣la艂am, aby艣my "sobie kogo艣 poznali" ale to nie takie 艂atwe rozmawiali艣my o tym i to te偶 jest taka trudna sytuacja, bo On twierdzi 偶e przez niego straci艂am kontakt ze swoimi znajomymi. boj臋 si臋 偶e tak zostanie ju偶 na zawsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cos o tym wiem
ja jestem ponad 3 lata po slubie , przeszlismy wiele , o ma艂o sie nie rozwiedlismy i jakos w trakcie tych naszych potyczek wszyscy znajomi sie od nas powoli odracali, rozumie ich nikt nie lubi byc stawiany w niezrecznych sytuacjach itp. Iraptem teraz okazuje sie ze nie mamy zanajomych, ja nie mam juz kolezanek, nie mam z kim porozmawiac, wypic kawy , poplotkowac a moj maz utrzymuje w sumie kontakty tylko z kolegami z pracy. Jest mi z tym zle bo moje wyjscia ograniczaja sie tylko do odwiedzin u mamy, a tak to siedze w domu .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 talerzyk
a mo偶e kto艣 by艂 w takiej sytuacji i jako艣 z tego wyszed艂? hmm..? mo偶e kto艣 by co艣 poradzi艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arahja
By艂am. Dla obecnego faceta rozsta艂am si臋 z kim艣, z kim by艂am bardzo d艂ugo i kogo wszyscy moi znajomi i rodzina wprost uwielbiali. Nowego uwa偶ali za kogo艣, kto jest dla mnie nieodpowiedni i og贸lnie do niczego. Niby nikt si臋 nie odwr贸ci艂 w dos艂ownym tego s艂owa znaczeniu, ale wszyscy nastawieni byli ch艂odno i pogardliwie. Ale... poznali go i im przesz艂o - zrozumieli, 偶e umiem dokona膰 w艂a艣ciwego wyboru :]. Tyle 偶e trwa艂o to mniej wi臋cej p贸艂 roku, wi臋c... nie wiem, jak b臋dzie z Tob膮.

Udost臋pnij ten post