Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia20

chciałabym ay moje włosy były tak skrecone jak po trwalej albo podobnie co zrobi

Polecane posty

Gość madzia20

mam proste włosy do pasa i chciałabym nieraz jak ide na imprezke albo gdzies zeby były skrecone jak po trwałej ale nie wiem jak to zrobic ostatnio zmoczyłam sobie włosy i założyłam wałki o trwałej na godzinke efekt był nawet niezły ale nie wyszedł mi od czubka głowy tylko włosy przy głowie były proste dopiero troszke dalej sie skreciły i efekt nie był zbyt długi moze wy cos mi poradzicie bo trwała to nie rozwiazanie mam tez prosbe moze podpowieciemi jakis ciekawe fryzurki na włosy mojej długosci bo przez cały czas chodze w kitce i to mi sie juz nudzi

Gość upupupupupupupupupupupup

Gość Yagna
Ja zrobiłam sobie styling.Jest dużo delikatniejszy niż trwała w sensie niszczenia włosów.Jeśli chodzi o fryzurki to możesz na przykład zrobić sobie jakiegoś koczka tak,aby końcówki włosów wystawały spoza spinki.Może coś a la banan? Pozdrawiam

Gość Biała wdowa
Zmocz włosy piwem i zakręć na cienkie wałki i idź spać.Rano bedziesz miałą piękne loczki,które będą się trzymały do końca dnia.Ja tak robiłam swojej córce na wszystkie imprezki i efekt był super,a ma włosy do pasa.Wszyscy macali ją bo myśleli,że to peruka :).Możesz też zapleść na noc kilka warkoczyków.Ja plotłam 48 jakoś i przed imprezką rozpleć je a będą puszyste i kręcone.

Gość tak tak a ze smierdziec bedzie
od niej piwem to taki maly nieznaczacy szczegol:P

Gość madzia20
raczej z tego pomysłuu z piwem nie spróbuje bo niestety ale całabym piwem smierdziała maccie jeszcze jakis inne pomysły bo teraz w sobote ide na andrzejki i nie wiem co zrobic z włosami nonstop chodze w kitce le to juz mnie nudzi

Gość no wiec........
zapach piwa szybko wietrzeje... nic nie bedzie czuc

Gość madzia20
moze jeszcze inne pomysły macie nie musza to byc loki mozecie podpowiedziec mi inne uczesanie bede wdzieczna

Gość zaloz worek na glowe i bedzie
i bedzie git

Może zrób sobie papiloty - mają mocny skręt i trzymają się cały dzień jeśli założysz je na lekko wilgotne włosy (niemal suche), zawiniesz na noc, popsikasz lakierem (albo przedtem nałożysz piankę) - albo analogicznie warkoczyki. Potem z takich kręconych włosów zrób jakiś fantazyjny koczek, albo upnij ciekawie włosy z wierzchu a reszta spod spodu niech sobie wisi, wpleć jakieś ozdoby (spinki itp) Jeśli te andrzejki to taka większa impreza to spryskaj całość delikatnie lakierem z brokacikiem. :)