Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika p

Stosunek sexualny- ryzyko zakazenia AIDS?

Polecane posty

Gość monika p

Miałam stosunem sexualny z osoba ktora niedługo znam i niewiele o niej wiem, stosunek był przerywany,napewno nasienie nie pozostało we mnie,, czy istnieje ryzyko zakazenia HIV? czytałam ze tylko , jesli nasuenie pozostanie wennatrz narzadow rodnych kobiety to istnieje ryzyko, wiec jak to jest?

Gość aids
Oczywiście,że jest ryzyko.

Gość ale zaznaczam
ze nasienie nie pozostało we mnie, wiec jak to mozliwe????

Gość buhahahahahaha
Gdzie to czytałaś, w Gościu Niedzielnym? Jak lubisz hazard to powinnaś być teraz zadowolona :-)

Gość monika p
czytałam wypowiedzi lekarzy- szukałam w googlach

Gość wyraznie pisze
o tym w jaki sposob mozna sie zarazic- sperma w narzadach rodnych, ktora to przenika itd.

Gość wyraznie pisze
ze od kobiety mozna sie zarazic wydzielina z pochwy, a od faceta spermą, ale skoro był to stosunek pzreruywany wiec chyba nie powinnam miec obaw

Gość jest już lekarstwo na AIDS
mianowicie - wystarczy osobie chorej pokazać wydruk z netu. Wirus się wtedy wstydzi i ucieka. Qrwa, a już myślałam, że ludzka głupota to jednak ma jakieś granice... :O

Gość wyraznie pisze
jak jestes taka madra to wyjasnij mi, ja tego z palca nie wyssałam, tylko powielam wypowiedzi specjalistów- lekarzy

Gość aids
Dziewczyno, madra ty jestes? A o mikroobtarciach slyszalas? Przez krew tez mozna się zarazic, poza tym, skoro tak wierzysz wypowiedziom tych lekarzy to po co pytasz nas - laików? Ja piszę to co wiem, tak więc powinnas sie przebadac.

Gość do wyraźnie pisze
wali mnie to, nie zamierzam ci niczego udowadniać, twoja dupa, twoje zdrowie. U mnie nie szukaj pocieszenia bo go nie znajdziesz.

Gość wiem doskonale
o tych mikroobtarciach o ktorych piszesz-ale tez poptrzebna jest do tego sperma, a jak juz wspomniałam , stosunek był przerywany

Gość wydaje mi sie
ze lekarze są madrzejsi od ciebie

Gość a o tym
nie wiedziałaś?? I stosunek przerywany nie gra różnicy !!!

Gość aids
Ku.... to po co pytasz??? Oświecę cię, że obtarta może być zarówno kobieta jak i facet i co mi teraz powiesz? Widzę, że koniecznie chcesz przeczytać słowa pocieszenia, ale sorki - puściłaś się z nieznajomym to i nerwy teraz masz. Myślę, że jest małe ryzyko ewentualnego zarażenia, ale niestety - stuprocentowej pewności nie masz.

Gość wydaje mi sie
ale z takich małych ilosci spermy trudno jest sie zarazic, niektorzy lekarze twierdza ze sex jednorazowy z osoba zarazona niesie nieduze prawdopodobienstwo, musiałby byc kilkakrotny

Gość he he he he he he
Ktoś tu wyraźnie rozpaczliwie i desperacko szuka pocieszenia... Sorry siostro, chowanie głowy w piasek nic nie pomoże!

Gość kalllliani
No słów brak - ja rozumiem ,że autorka stara się na siłe szukać pocieszenia , ale do zakażenia sperma WCALE nie jest potrzebna .Wystarczy jednorazowy stosunek z penetracją i właśnie mikrootarcia. Możliwość zakażenia przy stosynku jednorazowym jest oczywiście ileśtam razy mniejsza niż przy regularnym współżyciu ale istnieje . A na przyszłość - prezerwatywa , koszt niewielki , a samopoczucie lepsze. Albo szklanka wody zamiast i będziesz mieć pewność 100% ,że wszystko jest w porządku.

Gość felekk

Gość felekk