Słodkaa 0 Napisano Listopad 21, 2005 Otóż mam taki mały problem. Biorę tAbletki antykoncepcyjne Logest. Zawsze biore regularnie. Staram się uważać z alkoholem itd. Tylko jest problem, że stoduje tabletki i gumki. i nie chce się już kochać w gumce. wiem, może to głupie, że wydaje kase na tabletki, a mimo, to jeszcze gumka. Nie chce już tej gumki. ale nie mogę się zebrać żeby jej nie stosować. w gumce czuje się pewniej. Ale chyba już pora by z niej zrezygnować i stosować tylko tabletki. Brak mi do tego sił... dopowiem, że mam stałego partnera. Czy ktoraś z Pań, też miała/ ma taki problemik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość woman in love Napisano Listopad 21, 2005 wiesz co wypowiedziałaś się troche kiepsko na moim topiku a prawda jest taka że sama masz bardzo śmieszny problem.....wiesz dziwie ci się że wypowiadasz się na mój temat podczas gdy nie dość że wydajesz kasę na tablety to jeszcze stosujesz prezerwatywy !!!! daremne to troche bo gdybyś wiedziała trochę więcej o tabletkach niż wiesz to byś wiedziała że w każdej tabletce są hormony które powodują że kobieta nie ma owulacji a sory ale czy kobieta bez owulacji może zajść w ciążę?? takich rzeczy sto dzieci w podstawówce wiedzą że żeby zajść w ciążę to MUSI być jajeczkowanie!!!!!!!!!!!!!!!! daruj sobie następnym razem swoje opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość świat kobiety Napisano Listopad 21, 2005 naprawde dziewczyno ty nie masz większych problemów ?????????????????????????????????????????????????? mi się zdaje że jesteś egoistyczną lalunią która uważa że jej problemy są największe..... cytuję "brak mi do tego sił " jak tak nie ufasz tabsom to po jaka cholere je bierzesz i sie trujesz dziewczyno ???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klekle Napisano Listopad 21, 2005 od razu robi mi sie weselej jak czytam o takich problemach. oprócz tabsów i gumek zacznij jeszcze: - mierzyc temperaturę - stosować testy owulacyjne - stosunek przerywany - a w finale załkowitą abstynencje a i tak ryzyko ciąży w twoim przypadku będzie ogromne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słodkaa 0 Napisano Listopad 21, 2005 mam bardzo duza wiedze o tabsach. tylko \"przygody\" z przeszlosci nie pozwalaja mi im ufac do konca. ale kogo ja prosze o pomoc. osoby, ktore kultura nie grzesza!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ty mądrością nie grzeszysz Napisano Listopad 21, 2005 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słodkaa 0 Napisano Listopad 21, 2005 nie znasz czlowieka to nie oceniaj. brak kultury odtrazu widac. a czy ktos jest inteligentny czy nie przez neta nie poznasz. wiec naprawde daruj sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gołębica_pocztowa Napisano Grudzień 9, 2005 Slodka nie przejmuj sie takimi wypowiedziami, pomin milczeniem :) Ja mialam podobny strach iles lat temu, teraz juz od dawna biore "tylko" tabletki i wierz mi, sprawdzaja sie, o ile nie zapominasz i bierzesz regularnie! Bez gumki jest raj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeqqqq Napisano Grudzień 9, 2005 nie martw sie slodka ja tez mialam takie obawy,nadal mam takze sie nie martw!!!ja teraz mam problem :(bralam 6 tabletek i 7 zapomnialam a potem bralam 7 i po 7 doszlo do stosunki zakonczonego we mnie.mam pewne obawy ale na ulotce pisalo ze do 7 tabletek nalezy sie zabezpieczac dotatkowo tak jak ja to robilam ale ten 7 dzien juz nie i mam pewne oabwy :(ale nie martw sie ze saie denerwujesz ja teraz wolalabym uzywac jeszcze tych prezerwatyw niz teraz tak sie streowac:( buziaczjki trzymaj sie cieplutko i przestan uzywac prezerwatywy jak bedziesz pewna ze tego chcesz.......a swoja droga seks bez prezerwatywy jest stokroc cudniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słoneczna księzniczka Napisano Grudzień 10, 2005 ja tylko dodam ze dswojej strony ze własnie 2 dni temu przeszłam bariere która nie chciała mnie przepuscic do raju sexu bez gumki:P tez miałam obawy ,mimo ze biore tabletki to strach nadal jest:) to normalne,taki juz nasz zywot kobiet:p nudno by było gdyby nie nasze dziwne czasem problemy:P trzymam kciuki:) ps.popieram sex bez gumki to cos fantastycznego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyna z papierosem Napisano Grudzień 10, 2005 problem gumki wystepuje tylko z przygodnym parnterem... tabletki nie uchronia niestety przed chorobami... ;| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedorna Napisano Grudzień 10, 2005 powiem wam, ze tez mialam taka obsesje z tymi gumkami do tabletek. POtem bylo tak ze zaczynalismy bez gumki, a zakladalismy pod sam koniec. (wiem, tez glupie:) ) Raz bylo mi tak dobrze ze nie chcialam go wypuszczac z siebie i skonczyl w srodku. Pierwszy raz w zyciu kochalam sie wtedy bez gumki. POwiem ze bardzo duzej roznicy nie odczulam, ale oczywiscie to duuuzo przyjemniej kiedy nie trzeba przerywac i ja zakladac. Tylko problem jest w tym ze potem wszystko z pochwy wycieka.... spodziewalam sie tego ale nie wiedzialam ze az tyle. Z ze czesto z chlopakiem robimy szybkie numerki u mnie w pokoju gdy rodzice sa w domu. Wtedy zawsze uzywamy gumek ze wzgledów.. no powiedzmy higienicznych czy tez jakby to nazwac.. komfortu. Bo gdyby nie gumka to przeciez on by mial zalane spodnie a ja poplamiona spodnice. Jakos nie moge sobie wyobrazic szybkich numerkow bez gumki... Co do tych drugich owszem, mysl ze bede potrafila sie przelamac. a glowna motywacja do tego jest chyba cena kmoich tabletek (40zl) to mnie wkurza, ze mimo tego jeszczre mielibysmy na gumki wydawac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach