Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Montain

Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal.

Polecane posty

Gość kiedyś na zajęciach z
psychologi klinicznej kumpela dała się wprowadzić wykładowczyni w stan hipnozy i wygadywała przy całej grupie takie rzeczy,że jakby to była prawda to ho ho. Ona twierdzi,że nic nie pamięta, jak ogladała nagranie to była cała czerwona.

Gość Vystafka
Mam nowego chłopaka, koleżanki mi powiedziały, uważaj kręci się koło niego bardzo piękna dziewczyna,ostatnio mi ją pokazano, rzeczywiście jest ładna (ładniejsza odemnie), mam doła.

Zobaczyłam, że są ludzie, którzy znaczą więcej ode mnie... niby normalne, ale zwłaszcza w jednej dziedzinie na której mi bardzo zależy, łapię potem doła na parę dni. A najgorszego, jak widzę, jak im z tym dobrze i mogłabym żyły wypruć, a nie dorównam. Urażona duma, co zrobić...

Gość A.O.S.T.
Jestem już 5 lat po ślubie, zanim poznałam mojego mężabyłam związana przez 3 lata z innym, bardzo żle i okrutnie ze mną postąpił, do dziś mam żal.

Gość Kolorowy Trasz
Człowiek pójdzie na sobotnią imprezę, różnych rzeczy się nasłucha i naogląda a poyem w sercu żal...

Gość Franz Josef II
Od sierpnia 2007 r. pracuję w Niemczech, w kraju została moja narzeczona,konczy obecnie studia. Przyjechałem w grudniu na 3 dni na święta , na wielkanoc nie miałem dostać urlopu ale udało się i zrobiłem jej "niespodziankę". Wchodzę do jej mieszkania i była to rzeczywiście totalna "niespodzianka", nawet już nie żal tylko pustka.