Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamartka

Mijają nam 3 lata? Jak to uczcić?

Polecane posty

Gość tamartka

Niedługo 3 rocznica, jest super w naszym związku, tylk przez tabletki niestety mi libido spadło..ale jakoś sobie jeszcze radzę. Jakie macie pomysły na uczczenie takiej rocznicy? Co mu sprezentować? :)) Pozdrawiam.

Gość U nas 3 lata mina w styczniu
Jestem ciekawa jak mozna to uczcic :) romantyczna kolacja? eee... to takie oklepane, chcialabym zrobic cos szalonego :P

Gość ellea
mnie sie facet w 3 rocznice oswiadczyl na św.Stefanie w Czarnogórze,było pieknie,choc juz w pażdzierniku a pozniej pojechalismy na 5 dni do Paryza

Pończochy, mini spódniczka, czarna obcisła bluzeczka (oczywiście bez bielizny) przywitaj go tak od progu i kochajcie się do rana..... :)

a nam ostatnio stuknely 4 lata (3 listopada) i nie bylo zadnego swieta :( :( :( powod : zmeczone po pracy moje Slonko :O wiesniak jeden :D :D ale i tak go kocham ❤️ ❤️

ja tez niedlugo mam 3 lata i nie wiem jak to uczcic:(

Gość idźcie
na kurs tańca :) To świetna zabawa i bardzo zbliża do siebie :)

Gość mamo mamo mamusiu
Tylko seks wam w głowie i tylko nieszczęscia z tego , wezcie ślub i przestancie zyc w grzechu

Gość trele morele
Czas zrobić porządek z tą degrangoladą moralną, z tym upadkiem obyczajów, żeby to publicznie rozpowiadac o swojej rozwiązłosci seksualnej, miast zycia obyczajnego poswieconego wydawaniu na swiat dzieciateczek, wybrac zycie w grzechu!!!!!!!!!! Nie mozna tak, nie można, już tam dzieciąteczka nóżkami tupią w poczekalni tak im się spieszy na ten ziemski padół, nie pozwólcie im czekać, otworzcie się na te małe niewinne istoty.