Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam serio

CZY JEST TU OSOBA KTÓREJ DIANE 35 POMOGŁO JUZ W 1 CYKLU??????

Polecane posty

Gość pytam serio

Gość podnoszeeeeeeee
!!!!!

Gość trele morele
Na co dziecko ma pomóc?, dlaczego chcesz brać to świństwo, ktore jest srodkiem wczesnoporonnym. Dzieci pożniej nie będziesz mogła mieć, rozwalisz sobie organizm, tak ma pomoc?

Gość blondyneczkkaa
Witaj. Bralam Diane przez 4 miesiące. Prawde mowiąc ginekolog mowił zebym uzywała te tabletki przez 8 miesiecy mimo ze specjalisci mowią o 3 latach. Te tabletki nie wywołaly zmian w pojawianiu sie okresu, był taki jaki jest.Bardziej te tabletki pomagają cerze. Znika trądzik. Jak przestałam je zazywac od razu znowu mi sie pojawił. Jednak już wiecej nie chce ich brac, nie przemawiają dobrze.

Tak jest Pani doktor, są to tabletki wczesnoporonne i 1/6 kobiet w Polsce je stosuje jako antykoncepcyjne, oprócz wczesnoporonnego działania podobno jeszcze mają działanie wybuchomózgowe :D Tak samo jak inne tabletki hormonalne mogą rozregulować ale i wyregulować cały ten mechanizm. To kwestia indywidualna, po to robione są badania do dopasowania odpowiednich tabletek antykoncepcyjnych.

Gość konstanz
Ja mam 26lat i PCO. Moja ginekolog cały czas przepisuje mi Diane 35 i mówi,że muszę ją brac jak chce miec póżniej dzieci! Jedynie Diane 35 pomogła mi na trądzik a mam go od 14-tego roku życia. Chodziłam po różnych dermatologach i testowałam na sobie różne maści,kremy,żele itp. Poza tym dzięki Diane mam okres! Boję się ją odstawic i to nie dlatego,że znowu będę miała pryszcze ale dlatego,że może znów zatrzymac mi się okres. Chciałabym miec dzieci.