Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kameleon12

FERTILITY CLINIC-KRAKÓW prof.Rudolf Klimek

Polecane posty

Gość kameleon12

Chciałabym zapytac o Wasze zdanie na temat profesora. Osobiscie nie mam najlepszego ale moze sie myle??????? co Wy na to prosze o opinie

Gość KM
Jest to ordynator oddziału położniczego w klinice na Kopernika. Stary grzyb, i straszy zdzierus jak chcesz u niego dizecko rodzić to serdecznie odradzam. Zapłacisz jak za woły a poród i tak odbierze jego asystent. ja sama urodziłam się przy nim, a zaznaczam że mam 26 lat i sama jestem w ciązy. Aktualnie tocze boję z damską częścią rodziny, która nie wyobraza sobie mojego porodu przy innym lekarzu prawie tak samo jak ja nie wyobrażam sobie bym miała rodzić przy nim w tym szpitalu pełnym rzeźników gdzie jedyne co możesz usłyszeć to nie drzyj się tak jak d..y dałaś to teraz się zamknij bo musi boleć. Musze jeszcze dodać, że doswiadczenie rodzinne też mnie od niego skutecznie odstrasza. Moja kuzynka będąc w ciąży z bliżniakami (pierwsza ciąża) poszła oczywiście rodzic u niego, wymyslił sobie, ze moze urodzić dzieci siłami natury, bo co to jest dla młodej dziewczyny poród to tak jakby miała wypluc pestkę, na dwie pestki :D. O mało jej dzieci nie podusił bo jeden z chłopców miał za krótka pępowine i nie mógł sie urodzić, jak jej sie już łożysko odklejało, to na gwałt zawieźli ja na cesarkę, na której posiekał ją jak w żeźni. Od 8 lat nie odważyła się na plażę wyjść, nie mówiąc już o tym, że za ten dodatkowy zabieg kazał sobie zapłacić. Mogłabym jeszcze sporo pisac o tym dla mnie pseudo lekarzu, ale nie będę cię zanudzać ani straszyć. Jeżeli jesteś w ciąży albo poprostu szukasz dobrego lekarza, polecam klinikę SApes na ul. Królowej Jadwigi. ja tam chodze do dr. Malinowskiej, a na usg dr. Kuraś. Jest jeszcze tam pełno dobrych specjalistów, a pozatym miła obsługa, wygląd kliniki jakbys w hotelu mieszkała, a co najważniejsze poród masz w pełni refundowany przez NFZ. Kończe już zycze trafnych wyborów.

Gość KM
Jakbyś była zainteresowana wklejam link do strony kliniki www.spes.pl

dziekuje KM ja właśnie ponad pół roku chodziłam na wizyty do niego i nic oprócz straty pieniedzy sie nie dowiedziałam ale długo nie docierało do mnie ze to naciągacz dopiero przez przypadek wyczytaam opinie jego byłych pacjentek i zrozumiałam o co facetowi chodzi czyli o kase.Jestem obecnie w ciąży ale absolutnie nie zawdzieczam tego panu Klimkowi.

gdybyscie chciały poczytac te opinie to na stronie www.nasz-bocian.pl w dziale KLINIKI w woj.małopolskim mozna sie duzo dowiedziec. Pozdrawiam

Gość orsi
Kameleon12, moja historia z profesorem zaczęła się prawie 10 lat temu. Poznałam tego człowieka dość dobrze - a przynajmniej jego techniki leczenia, często nieco kontrowersyjne. Uratował mnie od kalectwa, do którego doprowadzili mnie lekarze w moim mieście, wyleczył moją Mamę z bardzo ciężkich zaburzeń, które w moim mieście chciano poddać jedynie operacji, wiele bliskich mi osób, które korzystają z porad profesora są mu wierne od wielu lat, gdyż leczy ciężkie i skomplikowane przypadki. Leczenie prywatne kosztuje - ale skoro decydujesz się na takie leczenie, to powinnaś być nastawiona na wydatki za każde badanie i za wizyty. Pozdrawiam.

Gość pacjentka była
witam wszystkie kobiety, które zostały oszukane lub będą oszukane przez tego przemiłego lekarza. leczyłam się u niego przez pół roku w Częstochowie płaciłam za każdą wizytę 200 zł a dodatkowo zlecał mi badania, które oczywiście musiałam robić w jego klinice kwota takich badań wynosiła ok 1000 zł. Przepisywał mi tabletki (hormony), po których tyłam w oczach, mierzyć pieprzoną temperaturę i twierdził ze wszystko jest ok . okres tak mi rozregulowała że miałam np po 8 dni co 2 tygodnie. a jak spytałam się o dzidziusia to twierdził że w tym roku będzie i co wizytę tak mi powtarzał. a wiecie co kobitki moje kochane co się okazało to miałam torbiele na jajniku jeden w wielkości 10 cm, drugi 8cm i kilka mniejszych i on tego nie zauważył. na dzień dzisiejszy jestem już po operacji, ale gdybym nadal wierzyła i ufała bym mu mogłabym stracić cały jajnik. ODRADZAM ODRADZAM A KASY TYLE ILE STRACIŁAM TO JEST PO PROSTU SZOK,

Gość Pacjentka spoza Krakowa
Zawdzięczam Panu Profesorowi zdrowie i szczęście mojej - obecnie prawie trzydziestoletniej córki. Zawdzięczam Panu Profesorowi mije własne zdrowie i życie. Krótko - przed wielu laty ,kiedy moja córka miała naście lat pojawiły sie w jej piersiach grudki - około 4-5 lekarzy, do których dotarlismy wydało werdykt po USG - ciąć, wycinać, zrobić wycinki i zbadać, 2 lekarzy - biopsja (wówczas jeszcze nie tak łatawa jak dziś do załtwienia) i ciąć, 1 lekarka z Dąbrowy Górniczej - zbadać poziom prolaktyny, ale już wówczas ktoś inny (były student Pana profesora Klimka powiedział: to trzeba poszukać kogoś swiatowej sławy, a ciąć dziecka - stać Was, więć ustalcie, gdzie i kiedy przyjmuje Profesor Rudolf Klimek). Wizyta u Pana prfesora - badanie poziomu prolaktyny z wynikiem wielokrotnie przewyższającym normę u córki - uratowało ją od operacji oszpecających, cięć i biopsji. Jest zdrowa i szczęśliwa, ułozyła sobie życie rodzinne. Mnie także prze paru laty kazano ciąć - wcześniej i natychmiast biopsje, ale już byłam ostrożna - wizyta u Pana profesora uratowała mnie od tego typu przyjemności - cieszę się zdrowiem. Poleciłam proferora znajomym koleżankom, które miały termin biopsji lub operacyjnych wycięć guzków (macicy, piersi, tarczycy). Tylko w 1 przypadku na kilkanaście istotnie diagnoza u profesora potwierdziła rozpoznanie wcześniejsze innych lekarzy. Uważajcie więc, co piszecie innym - radzę po prostu sprawdzić i nie od razu poddawać się biopsjom, operacjom wycinającym coś, co może choćby na psychikę żle zadziałać. Nic wiecej. Bądźcie ostrożnie, jeśli chodzi o własne dzieci. Córki nastolatki będą chciały mieć dzieci i będą chciały karmić je. Jak to zrobią z poprzecinanymi kanalikami mlekowymi? Zastanówcie się. Na takie niepoważne wypowiedzi nie mogłam nie zareagować. Ku przestrodze.

Gość hartiniak
Czy to ten sam pan co go zatrzymała policja w w 2006? Czy to jest inny Pan?

Gość Gezoorg
Profesor Klimek wyleczył moją żonę z ciężkiej śmiertelnej choroby poprawiając to co spaprali lekarze w mojej miejscowości. moją żonę pocięto i wycięto oczywiście nie tak jak trzeba i tylko wiedzy tego lekarza i pomocy jego syna też profesora zawdzięczam że żyje teraz w pełnej szczęśliwej rodzinie. Leczenie nie ukrywam drogie ale nie znam lepszego specjalisty a u mnie byle lekarzyna we własnym gabinecie ma podobne ceny.

Gość GOSC

do zajscia w ciaze  to on pomocny nie jest a pod innym kierunkiem to nie wiem .mialam okazje sie prtzekonac jaki to naciagacz bo w moim przypadku to nic nie pomugl  dobrze ze w pore sie opamietalam ze mi nie pomoze w zajsciu w ciaze to bylo jakies 11 lat temu .dobrze ze udalam sie rok puzniej do innej krakowskiej kliniki i moja corka ma  dzis 8 lat . profesor klimek to tylko kase wyciagal  .NIE POLECAM NIKOMU .