Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuuśka

Jak postępować z 1 dzieckiem będąc w kolejnej ciąży

Polecane posty

Gość mamuuśka

Cześć WAM jestem ciekawa czy znajdą się dziewczyny które mają jakieś doświadczenie w zakresie wychowywania, a racej postępowania z 1,5 rocznym dzieckiem-jeżeli sie jest w kolejnej ciąży. Chodzi mi szczególnie co mi wolno a czego nie. podnoszenie małego szkraba, jakieś pozycje w których mogę go karmic itp.

Gość jamur
czesc mamuska. ja wlasnie urodzilam coreczke ma dwa tygodnie.syn 2 latka. jak postepowac z 1dzieckiem bedac w ciazy? o to jest pytanie.przede wszystkim nie odtracac.dziecko musi zrozumiec dlacvzego mama nie moze go dzwigac bawic sie z nim jak dotychczas.naszczescie moj synus zrozumial na swoj sposob ze mama ma dzidzie w brzuchu i wiele rtzeczy nie moze z nim juz robic, pomogl mi tez maz ktory po pracy rozrabial z synem zabieral go na spacery pomagal przy kapieli.pozdrawiam i zycze cierpliwosci

Gość mamunia2
Też mam 1,5 roczną dziewczykę i planuję drugą ciążę i same te plany mnie przerażją, ale myslę że nie ma co panikować, i szystko sie ułoży

Gość mamunia2
A tal na teraz mam pytanie czy wasze dzieci siusiają już na nocnik, bo moja nie i probujemy sie uczyć

Gość jamur
co do nocnika to hmmmm.u nas wielki problem szymcio ma 2 lata ale na nocnik nie usiadzie.wiec zeby go niestresowac czekamy az sam sie zdecyduje.ale chlopcy wogole dluzej siusiaja w pieluchy wiec dam mu jeszcze troszke czasu