Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatuszek *

wasz stosunek do .. dziewictwa

Polecane posty

Witam drogie kobiety! chciałam was zapytać jaki jest wasz stosunek do dziewictwa? Nasuneło mi sie to pytanie kiedy słuchałam rozmowy moich rowiesnikow... i z tego winikało ze jeden chlopak mowi ze bardzo by chcial zeby jego dziewczyna byla dziewica, jednak jak sam podkreslal nie jest juz prawiczkiem. Czy uwazacie ze to wporzadku ze od kobiet czesta wymaga sie tak wiele? Znaczy czesto presja srodowiska wymusza na kobiecie bycia \\\"czystą\\\" dla tego jednego faceta.... ale przepraszam bardzo czy oni tez dotrzymuja tej obietnicy? Pytam was o to bo od niedawna zaczelam wspolzyc ze swoim chlopakiem jednak on juz swoja inicjacje mial juz dawno za soba! ja nie mam do niego pretensji ale on sam napomnkna i zanim doszlo do tego pierwszego razu pytal czy estem dziewica.. hmm.. oczywiscie jest cos takiego jak szacunek do samej sebie ale czy nie uwazacie ze faceci zadaja od kobiet aby te zostawialy dla nich wszystko co najlepsze a sami nie zwracaja uwagi co wczesniej

Gość faceci to egoisci
Drogi kwiatuszku! Uwazam, ze jest to bardzo nie fair ze strony facetow, jesli uwazaja, ze moga sobie poszalec, a ich dziewczyna ma byc dziewica. To zakrawa na Czarnogrod! Sredniowiecze! No i takie rozumowanie jest to bardzo egoistyczne z ich strony! Co w takim razie musza myslec ci chlopcy o dziewczynach z ktorymi spali wczesniej??? Czy traktuja je teraz ja "szmaty"? Dlugo czekalam na tego jedynego... jak sie dowiedzial, ze jestem dziewica - nie chcial wierzyc! Sam zaczal wspolzyc bardzo wczesnie i uwaza, ze kazdy powinien troche w zyciu poprobowac i poszalec, zanim znajdzie swoja druga polowke. Jak inaczej mamy dokonac dobrego wyboru? Poza tym skad mozesz wiedziec, ze chlopak, z ktorym teraz jestes to TEN wlasciwy? Pozdrawiam i zycze powodzenia!

a co do tego że faceci to egoiści to oczywiście też prawda moim zadniem my kobiety czesto jesteśmy po prostu ograniczane ... a dlaczego nie mozemy miec takiej swobody seksualnej jak oni ?? ja wiem jedno.. nie wiem czy to ten jedyny ale nie zaluje tego co robie ... moze kiedys tak bedzie jak poznam swojego meza ale wtedy to i tak nie bedzie mialo znaczenia.. najwazniejsze jest uczucie.... heh badzmy wyzwolone od stereotypow...!!

Ja sobie tak myślę, że faceci to ogólnie gnoje i ich nienawidze!!! Moja kumpela miała pecha i przebiła sobie, niechcący oczywiście, błonę dziewiczą tamponem. Jej facet jej nie uwierzeył i z nią zerwał! Ja tego nie rozumiem! On chciał mieć czystą dziewczynę choć sam nie był prawiczkiem! A jej tłumaczenia że to tamponem nie poskutkowały. Ja szczerze mówiąc przed takim dupkiem nawet bym się nie tłumaczyła, ale ona była tak ślepo zakochana...

Gość kaśka_83
Kiedys ktos powiedział :" mężczyzna chce być tym pierwszymi dla swojej kobiety a kobieta chcą byc tą ostatnią dla swojego mężczyzny!" Coś w tym jest :)

Gość monikaaab
dla mnie moje dziewictwo nie mialo znaczenia. Jak bylam gotowa, rozpoczelam wspolzycie seksualne. Faceci to egoisci i meskie swinie, poprostu. Ale co bysmy bez nich zrobily?

Gość ziołówka
A u mnie było odwrotnie. Kiedy się poznaliśmy, ja miałam już doświadczenia seksualne, a mój chłopak nie! I wcale to nie było lepsze!

Gość A wy to k.. co
No właśnie! Narzekacie na facetów że egoiści itp a sami to co! Jak wam się trafi facet-prawiczek, który jeszcze nie miał wcześniej kobiety to macie z niego zwałę i go zostawiacie! Bo uważacie że facet powinien mieć doświadczenie! Czy to jest wporządku? Mam kolegę co był prawiczkiem, poznał kobietę która jak się dowiedziała że jest prawiczkiem to go zostawiła i nasłała na niego w dodatku swojego byłego żeby mu gębę obił! Zastanówcie się nad sobą. Bo to jest niesprawiedliwe. Podobnie tyczy się wzrostu! Wy możecie być niewiadomo jak małe a facet musi być koniecznie wysoki bo inaczej to dno! Jak tak można...

Gość up_up_up
up up up up

Gość no co Ty głupoty gadasz
Dziewczyny nie chcą prawiczków? O ja zawsze chciałam i takiego chłopaka poznałam, pokochałam i z nim straciłam dziewictwo a na wiosne pobieramy się. A gościówa która zostawiła Twojego kolege to chyba jakaś nienormalna idiotka. Chyba takiej byś w rzeczywistości nie chciał mieć za swoją dziewczynę?

Gość no zycie jest niesprawiedliwe
i zawsze jak laska przespi sie z kolesiem bedzie szmata a koles poprostu rozrywkowym.. trzeba sie z tym pogodzic tak samo jak z tym ze miesiaczkujemy.. rodzimy dzieci.. mamy rozstepy... szybciej tyjemy.. i wiele innych;D a wezmy sobie taka masturbacje.. dla kolesia stosunek z laska jest jak zwalenie sobie( sorry za slownictwo).. oni w zasadzie traca swoja niewinnosc z reka.. a my? my jak sie masturbujemy to raczej nic tam sobie nie wkladamy.. to sprawiedliwe??

Gość no zycie jest niesprawiedliwe
oczywiscie jak jestesmy dziewicami nic sobie nie wkladamy.. bo potem to inna bajka:D

Gość okt
ja nie nawidze takiego podejscia u dziewczyn ze one mowia ze dla nich dziewictwo to cos waznego, ze chcą je stracic z chlopakiem ktorego bedą kochaly i ze to powinna byc jakas cudowna chwila aa tam głupoty przciez to tylko jakas blona ja to zrobie z kims jak bede mialka ochote jak ten ktos bedzie mnie podniecal a nie bede czekala na ksiecila z bajki itp

Gość iiiiiiiii
Dla mnie to głupoty.Zresztą nie słyszałam aby kobiety,dziewczyny przywiązywaly do tego wagę.To samo mężczyżni.Kobieta nie musi być dziewicą dla swojego chłopaka a chłopak może być prawiczkiem. To takie głupie gadanie,przechwalanie się,dziecinada. Myślę,że niektóre grupy ludzi narzucają sobie sztuczne zasady jeśli przywiązuja do tego wagę. Tobie też może przecież przeszkadzać,że był już kimś?To nie ma najmniejszego sensu. A przywiązywanie do tego wagi świadczy o chęci posiadania na własność tej osoby oraz nie podleganiu tym samym zasadom. Lepiej skupcie się na skutecznej antykoncepcji bo chłopce często o tym zapominają.