Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiriki

jak wytrzymać w ziązku na odległość

Polecane posty

Gość kiriki

Mój związek jest którtki, trwa już 3 miesiące a ja ciągle nie wiem co do niego czuje. Niby nic w tym dziwnego tylko on mieszka 230km ode mnie widujemy się raz na 3 tygodnie. Nasz związek opiera się praktycznie na codziennej rozmowie telefonicznej i raz na jakiś czas spotkaniu kilku dniowym. Jak to się dzieję że on mi już jest gotowy powiedzieć kocham cię, a ja nie wiem nawet czy ja coś do niego głębszego czuję. Jak sobie poradzić w tym związku, wiem że chce z nim być, ale nie umiem ustosunkować się do tej całej sytuacji.. ....??? jak wytrzymac i jak się zakochać a nim(wiem to, że gdyby był bliżej straciłabym dla niego już dawno głowę)

Gość romus
Nie ma nic na sile...nie da sie na zamowienie zakochac...i powiem szczeze, trudno Ci bedzie zyc w zwiazku na odleglosc jesli nie wiesz co czujesz, wiem bo sama przez piec miesiecy-prawie na samym poczatku zwiazku zylam w takim zwiazku -1000km od mojego ukochanego. I powiem ci ze to wymaga wielkiego zaangazowania z dwuch stron i wielkich checi zeby zrobic wszystko by byc razem...nam sie udalo, od pol roku mieszkamy razem i jest cudownie...ale potrzeba bylo duuuuuuuzo zaciecia i absolutnej pewnosci ze chcemy o nasza milosc walczyc:) Zycze CI wiec duzo sily, a przede wszystkim szczescia!!!:)